- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
konu çok başka yerlere geldi.
önce menuniyetsiz eşini sevmeyen sonrada hastalıklı kocaya sahip kadın ilan edildim.
bu adam bana baskı kurmuyor.
kısıtlama yapmıyor.
sadece onunla daha fazla zaman geçirmemi istiyor.
bunun nesi anlaşılmıyor?
sabah yaşadığımız tartışma beni çok gerdi._cisim_ arkadaşım;
bu konudaki çoğu açıklamalarınızı okudum.
bu günleri ararsınız eğer geri dönüp yaptığınızın yanlış olduğunu idrakine varmazsanız tabi.
niye mi; sizi deli gibi seven (sizde onu tabi) sürekli sizle vakit geçirip nikahta ettiğiniz yemine tam anlamıyla sadık kalan eşiniz, kocanız, hayat arkadaşınız, yol arkadaşınız, en iyi dostunuz ve en iyi kankanız hayallerde olanı size yaşatıyor. daha ne istenebilirki..
ülkeye hatta sadece bu foruma bakın evliliğiniz aranır durumda.
mutluluk yada fazla sevilmekten yoruldum cümlesi bence dünya literatüründe ilk olmalı
kızmayın nolur bana yorumlarınız eşiniz size aşık olduğunu gösteriyor daha ne ister insan..
bu güzel evliliği bozmayın ALLAH korusun pişmanlığınız asla fayda etmez..
--hayallerde olan evlilikten bahsediyorsunuz ama farkında değilsiniz..--
arkadaşım arkadaşlarımla buluşup zaman geçirebildiğimi yazdım..ama bu kısıtlama ki...ben kı arkadaşlarımla buluşup doğum anısı adet sancısı onun saçı bunun döşü muhabbeti yapamıyosam bunun adı nedir
Tum sayfalari okudum tam 29 sayfaseviyorum.
sadece nefes almak istiyorum.
Bunu sen anla işte. Burada bile insanlara doyurucu bilgi vermekten kactigin icin insanlar ustune dusuyor. Demek ki bu işler boyle oluyor.konu çok başka yerlere geldi.
önce menuniyetsiz eşini sevmeyen sonrada hastalıklı kocaya sahip kadın ilan edildim.
bu adam bana baskı kurmuyor.
kısıtlama yapmıyor.
sadece onunla daha fazla zaman geçirmemi istiyor.
bunun nesi anlaşılmıyor?
ben eşimi seviyorum arkadaşım.
beni niçin anlamak istemiyor ve duyularınızı kapatıyorsunuz?
evet saçlarımı okşuyor oluşu harika birşey lakin yorgunum ve sabah işe gideceğim uyumaya ihtiyacım var değil mi?
tüm gece uyutmadığı için mesaime başlamama yarım saat kala uyanıyorum ve giysilerimi seçerken sarılıyor biraz daha gitmesen diyor.
duş almama giyinmeme engel olmaya çalışıyor.
sadece anlayış bekliyorum.
üzülme yada germe canım kendiniarkadaşım arkadaşlarımla buluşup zaman geçirebildiğimi yazdım..
biz evliyiz.
ayrı planlar yapıyoruz ve plan sonunda o eve dönüyoruz.
evde bulunduğumuz süre zarfında yoğun bir ilgi söz konusu.
eşim beni kısıtlıyor bir yere göndermiyor gibi birşey yazmadım ben.
yalnız yapacağım şeyleri benle yapmak istiyor dedim.
tüm gece uyutmayan bir eş.7/24 beraber vakit gecirseniz bunaldiginiza katilabilirim fakat isten ,gezmeden geldiginizde aksam evde birbirinizle zaman gecirmek sizi nasil bunaltabilir ki. Hele ki esinizi seviyorsaniz. Ben butun gun esimi ozluyorum cunku onu cok seviyorum. Eger sizde seviyor olsaydiniz sizde ozler aksam esiniz gibi beraber biseyler pqylasmak isterdiniz. Sizin sorununuz bence esinizi sevmemek ve o bunu haketmiyor. bencede ayrilin. Esinizin ilgisinden bunaldiginizi burdaki insanlara anlatmaniz benim icin yeterince tuhaf . Verdiginiz bi ornek var mesela sabah ise gideceginiz zaman size sariliyomus biraz daha kal diye. Dusundum dusundum bunda sinirlencek hic bisey bulamadim aksine mutlulugun huzurun tarifi desem yeridir. Hayattan beklentisi farkli herkesin . Ve siz uyumlu bi cift degilsiniz. Esiniz fazlasiyla dusunceli ve sevgi dolu
malesef beni anlamıyorsunuz.Evet evlisiniz ve ayrı zaman geçirseniz dahi o eve beraber dönecek ve birbirinizle evde vakit geçireceksiniz.
Siz o eve beraber mi dönmek istemiyorsunuz?
Bakın, eşiniz sadece 'istiyor' diye üzerine basa basa söylüyorsunuz ve buna rağmen hala ayrı zaman geçirebildiğinizi de belirtiyorsunuz.
İsteğiniz nedir?
Eve gidince birbirini tanımayan insanlar gibi davranmak mı?
İki çift laf etmeden, ayrı odalara geçip hayatı yaşamak mı?
Eşiniz ne kadar fazla ilgi gösteriyorsa, siz de oderece göstermiyor ve istemiyorsunuz, farkında mısınız bunun?
sabah yaşadığımız tartışma beni çok gerdi.
avukatımıza uğradım ve yaptığını farketsin istedim..
belki öfkeyle kalktığım için böyle yazdım.
ben birbirimize uzak olalım iki yabancı olalım demiyorum ki,üzülme yada germe canım kendini
ne biliyim benimde eşim aynı ama
ona uğraş olacak çok sevdiği araç veya herhangi oyalayacak bişey
spor kulübü üyeliği falan al götür akşam
o vakitlerde sana kalır
benim eşimin arabası var ve ilgisi onda o arabayla uğraştıgı zamanda
o mükemmel zaman bana kalaabiliyor
arkadaşım arkadaşlarımla buluşup zaman geçirebildiğimi yazdım..
evet bende korkarak uyanıyorum bazen amaben birbirimize uzak olalım iki yabancı olalım demiyorum ki,
uyuduğumda uyandırılmak istemiyorum.
zaten seviyorum ben onu ve onunla vakit geçirmekten elbette keyif alıyorum.
Doğrudur, anlamıyorum.malesef beni anlamıyorsunuz.
tüm gece uyutmuyormu şimdi ben bunu anlamadımm..ne anlamda uyutmuyor..fan fin fon anlamında değil herhalde yoksa bir ohaaa çekicem arkadaşımm ve çok fazlalık var bu işte dicemmm..tüm gece uyutmayan bir eş.
sabah işe geç kalmanıza sebep olan da o eş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?