kocam'a.

inan konu başka bi yere gitmedi başka yere. gitmesi için yeterli done. yok

sabah yaşadığımız tartışma beni çok gerdi.
avukatımıza uğradım ve yaptığını farketsin istedim..
belki öfkeyle kalktığım için böyle yazdım.

ama bu kısıtlama ki...ben kı arkadaşlarımla buluşup doğum anısı adet sancısı onun saçı bunun döşü muhabbeti yapamıyosam bunun adı nedir
arkadaşım arkadaşlarımla buluşup zaman geçirebildiğimi yazdım..

7/24 beraber vakit gecirseniz bunaldiginiza katilabilirim fakat isten ,gezmeden geldiginizde aksam evde birbirinizle zaman gecirmek sizi nasil bunaltabilir ki. Hele ki esinizi seviyorsaniz. Ben butun gun esimi ozluyorum cunku onu cok seviyorum. Eger sizde seviyor olsaydiniz sizde ozler aksam esiniz gibi beraber biseyler pqylasmak isterdiniz. Sizin sorununuz bence esinizi sevmemek ve o bunu haketmiyor. bencede ayrilin. Esinizin ilgisinden bunaldiginizi burdaki insanlara anlatmaniz benim icin yeterince tuhaf . Verdiginiz bi ornek var mesela sabah ise gideceginiz zaman size sariliyomus biraz daha kal diye. Dusundum dusundum bunda sinirlencek hic bisey bulamadim aksine mutlulugun huzurun tarifi desem yeridir. Hayattan beklentisi farkli herkesin . Ve siz uyumlu bi cift degilsiniz. Esiniz fazlasiyla dusunceli ve sevgi dolu

seviyorum.
sadece nefes almak istiyorum.
Tum sayfalari okudum tam 29 sayfa
İlk mesajiniza mukabil cevap verdi insanlar, ilk mesajda da bosanicam avukata gittim vs bu sekildeydi durum.

Bunu sen anla işte. Burada bile insanlara doyurucu bilgi vermekten kactigin icin insanlar ustune dusuyor. Demek ki bu işler boyle oluyor.

Neyse ben anlayacagimi anladim. Gercekten sorun olsa yardim gerekse neyse. Bu konuda bize ihtiyac yok.

Belkide çalışmanı istemiyor, evinin kadını, gönlünün sultanı ol istiyor..çocuğunuz var mı? yoksa belkide çocuk istiyor...Sizi kimseyle paylaşmakta istemiyor olabilir. Hadi onun ne istediği bellide, sizi çözemedim ben.

arkadaşım arkadaşlarımla buluşup zaman geçirebildiğimi yazdım..
üzülme yada germe canım kendini
ne biliyim benimde eşim aynı ama
ona uğraş olacak çok sevdiği araç veya herhangi oyalayacak bişey
spor kulübü üyeliği falan al götür akşam
o vakitlerde sana kalır
benim eşimin arabası var ve ilgisi onda o arabayla uğraştıgı zamanda
o mükemmel zaman bana kalaabiliyor

Evet evlisiniz ve ayrı zaman geçirseniz dahi o eve beraber dönecek ve birbirinizle evde vakit geçireceksiniz.
Siz o eve beraber mi dönmek istemiyorsunuz?
Bakın, eşiniz sadece 'istiyor' diye üzerine basa basa söylüyorsunuz ve buna rağmen hala ayrı zaman geçirebildiğinizi de belirtiyorsunuz.
İsteğiniz nedir?
Eve gidince birbirini tanımayan insanlar gibi davranmak mı?
İki çift laf etmeden, ayrı odalara geçip hayatı yaşamak mı?
Eşiniz ne kadar fazla ilgi gösteriyorsa, siz de o derece göstermiyor ve istemiyorsunuz, farkında mısınız bunun?

tüm gece uyutmayan bir eş.
sabah işe geç kalmanıza sebep olan da o eş.

yenı evlısınız
ne oldu nasl oldu bılmıyorum ama ıstersen 10 sene cık evlendıkten sonra tanıyorsun
ve tanıyana kadar oldukca yıpranıyor ınsan
sonu ayrılık bıle olmasa nıyetınde bu olmasa bıle bu ona ıyı bır ders olacak tabı adam olana
ınsallah ayrılmazsınız ama

malesef beni anlamıyorsunuz.

sabah yaşadığımız tartışma beni çok gerdi.
avukatımıza uğradım ve yaptığını farketsin istedim..
belki öfkeyle kalktığım için böyle yazdım.

''yaptığını farketsin istedim'' demişsiniz
sizi çok sevmesi, sizle fazla ilgilenmesi, sizi sadece eşi değil kankası arkadaşı dostu olarak görmesi, kısaca hayallerde olan evililiği yaşattığı için mi bu hatayı farketsin istediniz!!!?

ben birbirimize uzak olalım iki yabancı olalım demiyorum ki,
uyuduğumda uyandırılmak istemiyorum.
zaten seviyorum ben onu ve onunla vakit geçirmekten elbette keyif alıyorum.

1hafta ayrı kalın, ciddiyim ondan sonra düşüncelerinizi yazarsınız

ben birbirimize uzak olalım iki yabancı olalım demiyorum ki,
uyuduğumda uyandırılmak istemiyorum.
zaten seviyorum ben onu ve onunla vakit geçirmekten elbette keyif alıyorum.
evet bende korkarak uyanıyorum bazen ama
çok sık değil senin eşinin aşırı bi bağlılığı var
bu eskiden kalma bi terkediliş yada birinin hayatının sonlanması olabilir
sende onu bırakıp gidersin diye düşünüyor olabilir
seni uyandırması falan geçmişinde çok sevilmediğnden olabilir
bi psikolağa gitmesini sağlasan canım

malesef beni anlamıyorsunuz.
Doğrudur, anlamıyorum.
Anlamak için uğraşıyorum ama anlayamıyorum.
Peki siz kendinizi doğru antabildiğinize inanıyor musunuz?

Dediniz ki, eşim boğuyor, çok seviyor.
İlk düşündüm, ben de bunalırım dedim.
Sonra mesajlarınızı okumaya devam ettim.
Eşinizle ayrı zaman geçirmeye çalışsanız dahi, iki saat sonra sıkılıp geldiğini yazdınız.
Sonra konuşmaya devam ettiniz, ayrı planlar yapabildiğinizi, sizi kısıtlamadığını sadece hep beraber olmak olmak istediğini yazdınız.
O zaman sizi haksız buldum.
Çünkü istediğiniz şeye sahipsiniz, eşiniz sadece istiyor ama yine de ayrı zaman geçirebiliyor, kendi başınıza da bir şeyler yapabiliyorsunuz.
Eşiniz size çok bağlı, bunu kabul ediyorum.
Kendimi sizin yerinize koyduğumda, ya bu bağlılıktan mutlu olurdum ve aynı şekilde karşılık verirdim.
Ya da hiç cevap vermediğim için, eşimin ilgiye aç olduğunu ve bunu bastırmak adına daha da üzerime düştüğünü farkederdim...

tüm gece uyutmayan bir eş.
sabah işe geç kalmanıza sebep olan da o eş.
tüm gece uyutmuyormu şimdi ben bunu anlamadımm..ne anlamda uyutmuyor..fan fin fon anlamında değil herhalde yoksa bir ohaaa çekicem arkadaşımm ve çok fazlalık var bu işte dicemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…