- 3 Eylül 2012
- 21.890
- 57.781
- 798
yok yahu öyle düşünme şimdi bu arkafaş anladığım kadarıyla kıymet falan bilmiyor 3 öğün ağzını burnunu kırsa geceleri eve gelmese ilgi göstermese ne olurdu acaba
farkındaydanız sadece ben değil konuya yazan insanların çoğu öyle anladı kıymet bilmiyorsunuz bencesiz gerçekten bunu mu anladınız?
bir kadın olarak bu kanıya mı vardınız?
ilginiz için teşekkür ederim.Şu yazdiklarinizda sonra gözümün önüne burada konu açan bayanlar geldi;
Ben eşimle birlikte bir seyler yapmak istiyorum, onunla gezmek, onunla kitap okumak, onunla dus almak, birlikte yemek yapmak, birlikte yürüyüş yapmak istiyorum ama o istemiyor. Onu aşırı bunalttigimi söylüyor ve eve gelmiyor yardim edin hanımlar...
Eşiniz suan bu tip konu açan bayanlar konumunda.
Bence oturup bu sorunu konuşun detayli bir sekilde. Sonradan pisman olacak fevri kararlar vermeyin.
Bir önceki mesajımi yanlış anladığınızı da tekrar belirteyim.
Kolay gelsin.
sakinleştikçe farkediyorum da fazla abartmışım sanırım.
yazık yaAman işten birlikte gelmeyin bari yahu :)
Yedim ben aşkım iş yerinde sana afiyet olsun de.
O yesin.
Sonra da aaa niye yine acıktım ya diye git bir başına sakin sakin ye
hayır kıymet bilmiyor değilim.farkındaydanız sadece ben değil konuya yazan insanların çoğu öyle anladı kıymet bilmiyorsunuz bence
yazık ya
ben hiç ona tek başına yemek yedirmedim..
yok onu yapamamHehh bak iki dk da normale döndürdüm ben seni.:)
Daha da sayayım da git adamı öp, az önce kısa kestim emin ol daha beterleri var
haklısın.Yedir işte, o sırada kendini mutlu et.
Terk etmenden iyidir.
Yazık diye tek yemek yediremem diyorsun.
Bu sebeple boşarken hiç yazık demiyor musun?
sorun bizde olabilir 7 sene çıktıktan sonra evlendik 1,5 yıldır evliyiz akşam eve gelsede (6 7 gibi evde olur geçte değil hafta sonuda çalşmaz) birlikte yemek yesek tv izlesek diye düşünüyorum ki hiç ayrı gezmeyiz ama ben hiç sıkılmam odaAnladığım kadarıyla kene gibi yapışıyor arkadaşın eşi ama.
O nasıl erkek anlamadım. Böylesini de duydum kkdan sonunda :)
haklısın.
uykusuz yada yorgun olduğum için çok tepki gösterdim.
normalde bu kadar büyütmezdim.
yada biriktiği için patladı.
kimseye birşeyler özendirmek gibi bir niyetim yok.ben en başından üşenmeyip her şeyi okudum bu yazıyı yazan kardeşim atıyor musun tutuyor musun belli değil bir çok insanıda özendiriyorsun burda bu adam bu kadar sana yapışıkta nasıl bu kadar çevresi var bir kere benim arkadaşım böyle olsa ben onu bir yere çağırmam hem bu kadar sorunlu olsa hiç mi bir arkadaşı fark etmiyor hadi onu geçtim sana değer veriyor sana kıyamıyor bir kere ilgisinden bu kadar rahatsız olduğunu anlasa adam kendini frenlemeye çalışır seni kaybetmemek için tamam mı? bu kadar sevgi dolu adam avukata nasıl bir tepki vermişte korkuyor istediğin herşeye cevap veriyorsun bu tarz sorulara cevap vermiyorsun bir konuştum olmuyor diyorsun bir konuşmadım sabret diyorum diyorsun bence sen yaşamak istediğin dünyayı yazmışsın milletide boşuna uğraştırıyorsun yazık sana ya
haklısın.Arkadaşım birikmeden gerekli zamanlarda kıy, sonra birdenbire büyük bir kıyım gerçekleştirme.
Gerçekten tek başına olmak istediğinde dediğim gibi bahanelerle uzaklaştır kendinden.
Pembe yalanlarla dinle kafanı yani.
Bunu evliliğindeki huzur adına yapacaksın sonuçta.
bakalım :)Bence siz akşam evinizde olun. Bu konudan rahatsız oldugunuzu da esinize anlatin konusup halledinortada sorun kalmaz umarim
sana tek cevabım İLERLE TATLIMkimseye birşeyler özendirmek gibi bir niyetim yok.
üşenmeyip okumuş olsaydınız dış çevremizle rahatça görüşebildiğimizi benim sorunumun evde yalnız kalamak olduğunu anlardınız.
polemiğe girmeyeceğim.sana tek cevabım İLERLE TATLIM
EN İYİSİNİ YAPARSIN EMİN OLpolemiğe girmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?