bu tepki neden?EN İYİSİNİ YAPARSIN EMİN OL
sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..
ben istedim çocukları canım. çok seviyoruz eşimde ben de. bi yandan da Marmara da okuyorum zor oluyordu. yeter artık dedim :)5 çocukmuu oo neee baaaa..habire ilgiden doğurmuşsun sen be anacımm..
arkadaşım başta kendimi çok iyi ifade edemedim..Kardeşler çok özür dileyerek yazıyorum sadece ilk 8 sayfayı okudum ama dayanamadım benden once biri yazdiysa veya alakasız kactiysa kardeş bence sen sorunu doğru tanimlamiyorsun kimse çok sevgiden bunalmaz bence seni bunaltan kocqnin güven sorunu kontrolculugu sana özel alan tanimamasi alinganligi kj bundan herkes bikar ama kanımca cozemeyecegi(niz) sorunlar değil ama sen "sorun beni çok sevmen" derseniz bundan yanlış bir anlam cikar ve adam bu bıktırıcı huylarini duzeltmez.
Kardeşler çok özür dileyerek yazıyorum sadece ilk 8 sayfayı okudum ama dayanamadım benden once biri yazdiysa veya alakasız kactiysa kardeş bence sen sorunu doğru tanimlamiyorsun kimse çok sevgiden bunalmaz bence seni bunaltan kocqnin güven sorunu kontrolculugu sana özel alan tanimamasi alinganligi kj bundan herkes bikar ama kanımca cozemeyecegi(niz) sorunlar değil ama sen "sorun beni çok sevmen" derseniz bundan yanlış bir anlam cikar ve adam bu bıktırıcı huylarini duzeltmez.
arkadaşım başta kendimi çok iyi ifade edemedim..
üzgün ve öfkeli olduğumdan.
ilerleyen sayfalarda izah ettim.
teşekkürler.
Bence eşiniz sizi fazla şımartmış. Insallah bosanirsiniz ve sevgisinin kiymetini bilen biriyle birlikte olur o da.
sabah çok öfkeliydim ve öfkeyle yazdım.Ya ben de sizin bi yorumunuzu gormustum hatta sanirim biri sormustu hep dipdibe sıkılmiyor musunuz diye yok Hayır aksine cok guzel demistiniz. .???
beklenen u dönüşü gelmiş.sabah çok öfkeliydim ve öfkeyle yazdım.
şimdi daha sakinim.
olaya direk boşanıcam diye girip yarın bambaşka şeyler yazarsan biz bu yazdıklarını ne olarak kabul edelim cisem
sakinleştikçe farkediyorum da fazla abartmışım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?