kocam'a.

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..

İnanmıyorum!
Kesinlikle boşanma sebebi.
Koca dediğin karısını döver, ilgilenmez, gider arkadaşlarıyla plan yapar.
Karısına para vermez, verdiği paranın hesabını sorar..
İter kakar.. Bence böyle olmalı..
Haklısın. Bu evlilik değil..

arkadaşım başta kendimi çok iyi ifade edemedim..
üzgün ve öfkeli olduğumdan.
ilerleyen sayfalarda izah ettim.
teşekkürler.

Yalnız kalmak istiyorum biraz ayri alanlarimiz da olsun demek bir iliskide cok normal bence bunu yanlış anlayıp benden biktin mi diye sormak ise anormal... ama çözemeyeceği bor sorun değil bu bence.

öncekı sayfalarda bunuda reddetmiş :)

Ya ben de sizin bi yorumunuzu gormustum hatta sanirim biri sormustu hep dipdibe sıkılmiyor musunuz diye yok Hayır aksine cok guzel demistiniz. .???

Aşırı ilgi boşanma sebebi olmamalı en kötü birlikte bir psikoloğa gidin sonra pişman olursunuz sevgi her şeyi çözer

Ya ben de sizin bi yorumunuzu gormustum hatta sanirim biri sormustu hep dipdibe sıkılmiyor musunuz diye yok Hayır aksine cok guzel demistiniz. .???
sabah çok öfkeliydim ve öfkeyle yazdım.
şimdi daha sakinim.

sabah çok öfkeliydim ve öfkeyle yazdım.
şimdi daha sakinim.
beklenen u dönüşü gelmiş.

ilişkilerde en tahammül edemediğim insan ''mış gibi'' yapanlardır .mutsuzken mutluymuş gibi ya da tam tersi mutluyken mutsuzmuş gibi vs... en büyük yalanlardan biri oldugunu düşünürüm her zaman..

Eminim ki dürüst olursanız ve ''ne istediğinizden emin olursanız''' hem kendinizi mutlu edersiniz hem karsınızdakine bir yalanı yasatmaya devam etmemiş olursunuz.

Bazıları gerçekten hayatımda aksiyon olsun diye yanıyor anlaşılan. Yazık o adama da o güzelim sevgisine de..

cisem sen fazla ilgiden sevgiden bogulmussun canim ama duzelir umarim...Esim de beni ilgisiyle sevgisiyle bogsa keske onun ilgisine sevgisine acim :) ama yanlis anlama lutfen canim bazen ilgisilik sevgisizlik aldatmaya kadar goturur insani Allah gostermesin canim birsey diyeyim mi uzak durmakla hata edebilirsin belki adami daha kotu edebilir aldatmaya kadar da gidebilir canim dikkat et

Insanlar ister sevgili olsun ister evli kendilerine ait birbirleri de olsun isterler.
Birlikte gezmek güzel ama yalnızlığın da derin huzurunu arar insan çok zaman.
Daima Yanyana olmak değildir önemli olan, kaliteli bir Birlikteliği paylaştıktan iliskilerin Ömrü uzar ve temelleri sağlamlaşır.

10.sayfaya kadar okudum daha fazla devam edemedim belki ileriki sayfalarda yazılmıştır ama aslında konu sahibinin eşi bence duygusal bir sorun yaşıyor.önce bende ay ne güzel sevgi dedim olumsuz yorumlari begendim ancak durum öyle değil.bir bebek annesine nasıl bagimlidir o mamasıni yedirsin o uyutsun hep yanında olsun ister yanında olmayınca ağlar bu koca da aynısını yaşıyor.bu anormal bir durum bence.

Konu sahibi yasadigin duygu evet şımarıklık vb...şeylere yorulabilir ama seninki artık bunalımın son noktası ve bence normal olan sensin,senin tepkilerin.

Bu konuyu açan kişi kocamla hep dip dipe olmak istiyorum,is seyahatine gidince sabahlara kadar görüntülü konuşuyorum tek başına bişey yapmasını istemiyorum vb...şeyler deseydi yorumlar çok çok farklı olurdu hatta arkadaşım hasta misin sen derlerdi.

Yalnız kalma isteğini çoooook iyi anlıyorum. Haklı buluyorum seni . Eşine bazen yalnız kalmak, yalnız takılmak istediğini birtürlü anlatamıyorsun. Onunkinin adı ise fazla ilgi değil hayır. Etrafını kuşatıp yalnız başına hareket edemez hale getirmek bunun adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…