kocam'a.

aynen kadiş ben de katılıyorum sana..

lorena adlı bir üye vardı, o da konu sahibinin eşinin kadın versiyonuydu.. valla şu an "ah keşke" diyenler 2 sene bu şekilde yaşasalar bunalıma girerler adım gibi eminim.. neredeyse tuvalete de beraber gidelim modunda olmak hiç sağlıklı değil..

Bu aslında çok boğucu bi evlilik tipi ve evet ay bacım kocani rahat bırak adam bi nefes alsın diye yapılan yorumlar yerini sus şımarık kadın ayıp kocana günah kıvamına gelmiş.Loreena ile konudaki kocanın bi farkı yok bence

İnsan sevgiden de yorulur, sevgisizlikten de
Bunun şımarıklıkla, rahat batmasıyla alakası yok
Konu sahibesi arkadaşım zorlanmak doğal da buna bir çözüm aradın mı hiç ?
Yani fikrimce boşanmak en son çare olmalı
Bazen iki insan konuşur ama anlaşamaz, anlamak istemezler çünkü tuhaf bir duygu durumudur bu işte o zamanlarda bir yardım gerekir; bu yardım bazen bir aile büyüğü olur, bazen bir terapist olur, bazen bir arkadaş olur, her yolu denediğine eminsen diyecek bir şey yok ama denemediysen dene derim çünkü eteri gidip beteri geliyor, boşanmak gerektiğinde doğru bir adım ancak son çare olacak bir adım, hakkında hayırlısı olsun

kadınlarda olan farklı bence, Lorena mesela vay ona niye selam verdi bununla niye tokalaştı niye az konuştuk arkadaşlarıyla niye görüştü vs şeklinde bin tane konu açtı, kadınlar genelde dırdır eder falan, bu konuda adam iş yerine çiçek çikolata gönderiyo özledim diyip Rusya'dan geliyo falan daha jest içeren şeyler

Dedim ya ben hepsini okumadım.Loreena çok kiskancti dimi o mu?

Valla ben konu sahibini haksız bulamadım tamam jest yapıyor romantik bir adam sevgi dolu vs... ama herseyin fazlası zarar görüldüğü gibi.

Dedim ya ben hepsini okumadım.Loreena çok kiskancti dimi o mu?

Valla ben konu sahibini haksız bulamadım tamam jest yapıyor romantik bir adam sevgi dolu vs... ama herseyin fazlası zarar görüldüğü gibi.

Bende haksız bulmadım hatta adam hasta dedim

konu sahibinin aslında şikayetçi olduğuna inanmıyorum o kadar

• Mutluyken söz verme
  • Üzgünken karar verme
  • Sinirliyken cevap verme
misal boşanma kararı sinirliyken ve üzgünken yazılmış belli , birkaç gün geçsin toparlarlar bence. karşılıklı halledebileceklerini düşünüyorum en azından.

Tövbe estagfurlah böyle kocalarda varmiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…