10.sayfaya kadar okudum daha fazla devam edemedim belki ileriki sayfalarda yazılmıştır ama aslında konu sahibinin eşi bence duygusal bir sorun yaşıyor.önce bende ay ne güzel sevgi dedim olumsuz yorumlari begendim ancak durum öyle değil.bir bebek annesine nasıl bagimlidir o mamasıni yedirsin o uyutsun hep yanında olsun ister yanında olmayınca ağlar bu koca da aynısını yaşıyor.bu anormal bir durum bence.
Konu sahibi yasadigin duygu evet şımarıklık vb...şeylere yorulabilir ama seninki artık bunalımın son noktası ve bence normal olan sensin,senin tepkilerin.
Bu konuyu açan kişi kocamla hep dip dipe olmak istiyorum,is seyahatine gidince sabahlara kadar görüntülü konuşuyorum tek başına bişey yapmasını istemiyorum vb...şeyler deseydi yorumlar çok çok farklı olurdu hatta arkadaşım hasta misin sen derlerdi.
Bi özetlesene konuyu lütfen,10.sayfaya kadar okudum ona göre yorum yaptım ne oldu?avukat bile araya sokuldu falan çocukça mı desem ne desem bilemedim
Bi özetlesene konuyu lütfen,10.sayfaya kadar okudum ona göre yorum yaptım ne oldu?
Bu aslında çok boğucu bi evlilik tipi ve evet ay bacım kocani rahat bırak adam bi nefes alsın diye yapılan yorumlar yerini sus şımarık kadın ayıp kocana günah kıvamına gelmiş.Loreena ile konudaki kocanın bi farkı yok benceaynen kadiş ben de katılıyorum sana..
lorena adlı bir üye vardı, o da konu sahibinin eşinin kadın versiyonuydu.. valla şu an "ah keşke" diyenler 2 sene bu şekilde yaşasalar bunalıma girerler adım gibi eminim.. neredeyse tuvalete de beraber gidelim modunda olmak hiç sağlıklı değil..
Neyse bende kendi düşüncemi yazmış oldum :)özetlenecek bişey yok aslında kadiş 10 sayfa yeterli olmuş, devamı da tekrar tekrar tekrar
Bu aslında çok boğucu bi evlilik tipi ve evet ay bacım kocani rahat bırak adam bi nefes alsın diye yapılan yorumlar yerini sus şımarık kadın ayıp kocana günah kıvamına gelmiş.Loreena ile konudaki kocanın bi farkı yok bence
Dedim ya ben hepsini okumadım.Loreena çok kiskancti dimi o mu?kadınlarda olan farklı bence, Lorena mesela vay ona niye selam verdi bununla niye tokalaştı niye az konuştuk arkadaşlarıyla niye görüştü vs şeklinde bin tane konu açtı, kadınlar genelde dırdır eder falan, bu konuda adam iş yerine çiçek çikolata gönderiyo özledim diyip Rusya'dan geliyo falan daha jest içeren şeyler
Dedim ya ben hepsini okumadım.Loreena çok kiskancti dimi o mu?
Valla ben konu sahibini haksız bulamadım tamam jest yapıyor romantik bir adam sevgi dolu vs... ama herseyin fazlası zarar görüldüğü gibi.
E niye o zaman bu konuyu açmış ki ? Isı boşanma olayina kadar getiren biri şikayetçi değil mi?Bende haksız bulmadım hatta adam hasta dedim
konu sahibinin aslında şikayetçi olduğuna inanmıyorum o kadar
Neyse bende kendi düşüncemi yazmış oldum :)
sabah çok öfkeliydim ve öfkeyle yazdım.
şimdi daha sakinim.
Bence eşiniz sizi fazla şımartmış. Insallah bosanirsiniz ve sevgisinin kiymetini bilen biriyle birlikte olur o da.
E niye o zaman bu konuyu açmış ki ? Isı boşanma olayina kadar getiren biri şikayetçi değil mi?
Tövbe estagfurlah böyle kocalarda varmiymiselbette denedim.
daha dün babama temizliğe gittim..
o da arkadaşlarıyla zaman geçirecekti,
iki saat sonra çıktı geldi yardım edeyim öyle bi köşede durayım ama seni göreyim dedi..
koca gün temizlik yaptım ve o da gördü.
akşam evimize döndük yoruldum ve uyumak istediğimi söyledim.
kendisi yorgun olmadığı için oyun oynayacağını söyleyip uzandı.
uyuyorum sürekli saçımı okşuyor yüzümü okşuyor opüyor uyuyamıyorum..
hadi dedim ses etme cisem.
bu sefer uyandığımı gördü
diyor ki,
madem uyandın niye yeniden uyuyorsun..
Ben cısem kardesıme hsjherhangi bi aldatma şiddet yalan dolan yok.
sadece çok seven bi adam var ve o sevgi beni yoruyor.
tşkler cnmBen once ocerik yazilmayinca bisi yapti adam sanip insallah kiymeetini anlar demistim ama yok simdi anladm olayi arkadasim cok hakli yazmissin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?