kocam'a.

var olan hatalar söz konusu değil aslında.
yani şu sebep bu sebep diyemem..
birikmişlik mi onu da bilemiyorum..
karmaşık hissediyorum.

onun o tutkulu yoğun sevgisi beni yoruyor.
evet bizim en etkin sorunumuz bu.
ne yapıyor ki mesela bunalttı mı naptı daha açık yazmalısın sanırım canım derdin var belli zor ama yaz bize rahatlarsın biraz da olsa

O kadar iyi anlayabiliyorumki..
Konusulacak hersey konusulmustur,yapılması gereken hersey yapılmıstır..yorulmus ve hırpalanılmıstır..
ama degisen hicbirsey olmamıstır..seviyorsunuzdurda..yoksa hic ugrasmazdınız zaten..ve hicbirseyin degismedigini düzelmediginiz görünce yorulursunuz,hissizlesirsiniz..ve yapacak tek sey kalmıstır..oda sessizce gitmek..daha fazla yormadan,yorulmadan..

ne yapıyor ki mesela bunalttı mı naptı daha açık yazmalısın sanırım canım derdin var belli zor ama yaz bize rahatlarsın biraz da olsa
sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..

erkek üye misin nesin erkekler ancak böyle konuşur.gerçek bir sevgi yormaz ama erkekler bunu bilmez
yeni üye değilim.
erkek olsam bugüne kadar birileri tarafından farkediliyor olurdum.

benim çekip gidişim de böyle olcak sonunda.
-kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti- böyle severken çekip gitmek...
en acısı en ağırı olsa gerek...

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..
bunun için evlilik bitmez canım aile terapistine git en olmadı..birbirinize ait alanlar olmalı tabiki zor bir durum ama sen anlatamadıysan terapist durumu çözer bence eşine bu ilgiden bu evliliği bitirecek derecede sıkıldığını belirttin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…