kocam'a.

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..

bu nasıl bir terketme nedeni olabilir ki. aklım almıyor benim. ilgisizlikten olanı anlarım da bunu anlayamadım. belki yaşamadan bilinmiyordur bilemiyorum

bi insan sevgiden nasıl bunalabilir ki
başta dünya senin etrafında dönüyor sanıp mutlu oluyorsun sonra,
yorulup tükeniyorsun.
adam iş için şehir dışına çıkıyor,
beni arayıp sabaha kadar görüntülü konuşuyoruz..
sürekli çok özlüyorum modunda.

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..

Ben de adam aldatti yalan soyledi yada dovdu sandim.

cok sevmeseydi keske, yada sevginin degerini bilen birini sevseydi, yazik olmus adamcagiza...

Güvensizlik mi var acaba ? Sana güvenmiyor mu? Normal degil davranısları...
Gercekten cok yorucu..

herhangi bi aldatma şiddet yalan dolan yok.
sadece çok seven bi adam var ve o sevgi beni yoruyor.

ya pardon da "ayı yavrusu nu severken öldürmüş" gibi seni severken boğdu mu?

terk etmek yerine terapiye gitseydi. onu önerseydin.

biz kadınlara yaranılmıyor. ilgi istersin göremezsin, ilgi istemezsin ilgiden boğuluyorum dersin. yok yok yaranılmıyor bize.

ne oldu cnm tartışmışmıdınız

niçin boşandınız sorabilirmiyim özel değikse

Sevgiden tabi ki bunalır insan sizi çok iyi anlıyorum. Birbirinizi ne kadar severseniz sevin herkesin özel alanı yalnız ya da ayrı geçirdiği zamanları olmalı evliliklerde.Konuşmayi denediniz mi tepkisi ne oldu buraz daha aciklasaniz durumu?

üzüldüm

sebep?

beni daha az mı sev demeliyim?

sorunlarımızı halledelım
şü ölumlu dunyayı senınle bız sonsuz yapalım
neden yasıyoruz bunları
sadece bırbırımızı sevelım
sevgı herseyı ıyılestırır guzellestırır de

Arkadaslar yasamayan bilemez.Kafanıza göre insanı yermek icin yorum yapmayın..
Benimde seven ama bu sekilde sıkmayan bi esim var cokk sükür..
Ama aynı durumda bir arkadasım var..esi nefes aldırmıyor..öyle bunaltıcıki yasamadan bilemezsiniz.
Yargılamaya ne kadar meraklı bi milletiz yahu!

Valla onu bunu bilmem de arkadaşım, sizin bu yaptiginiz biraz bencillik biraz şükürsüzlük biraz da memnuniyetsizlik.

Allah sizi ilgisizlikle yalnizlikla sinamasin. Bir de bu yönden bakin olaya. Yarin öbür gün kimsesiz kalırsınız bugün begenmediginiz ilgiye muhtac olursunuz ,emin olun daha zor.
Suanki bize anlattiginiz sorunlarin hepsinin çözümü var. Önce çözmeyi deneykn sonra bakarsiniz bosanip bosanmayacaginiza

keşke ben de boyle sevılsem..

bişey yok demişsin ilk mesajında tartışma diyosun

ya sevmek bu kadar kolay mı peki ya vazgeçmek ve bir adam sizi çok sevdiği için boşanma kararı almak.. ben sizin gibi insanlara kızıyorum açın burda okuyun insanlara neden boşanıyor aldatma şiddet ilgisizlik umduğu gibi çıkmamaıs kayınvalide ailesi vs. ve siz sevgiye boğulmuşsunuz sizi seven bri adamlasınız keşke benim eski sölzümde beni bu kadar sahiplenseydi keşke.. inanın dünyalaraı verirdim.. sizin ki şımarıkılıktan öte değil kusura bakmayın yada sevgi denen şeyin nasıl bir nimet olduğunu bilmiyorsunuz.. buyrun boşanın zaten böyle düşünüyorsanız siz o eşi haketmiyorsunuz..

Burdan çıkacak önemli bi sonuç var aslında hanımlar. Çok sevilmek istiyorsaniz aynen böyle geri cekeceksiniz kendinizi. İnsana kadin olsun erkek olsun farketmez elinin altindaki cazip gelmiyor. Şaka bi yana da insan çaba harcarsa eğer daha değerli buluyor karsisindakini. Acımasız ama gerçek bu maalesef. Sizin örnek biraz abartı geldi bana boşanma filan ama uzaklasma sebebiniz çok açık ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…