kocam'a.

Biz de esimle oyleyiz Esim ya da ben bu sebepten bosanmaya kalksak resmen saka gibi.
Insan guzel bir evliligi, aski nasil birakir aklim almiyor cidden..

Bence siz şuursuzsunuz, bencilsiniz vee ayrıca çok şımarıksınız. adam seviyor daha ne istiyorsun allahtan belanı mı? bu forumda okadar insan var ki kocasının ilgisizliğinden bunalan, kocasından 7/24 dayak yiyen. tövbe yarabbim yaaa daha hangi konularla karşılaşacağız acaba. git boşan hakeden birisi alsın eşini. hakimede söylersin eşim beni çok seviyor bunaldım diye.

birde aklıma şu geldi bizde eşimle aynı anlattığınız gibiyiz bizde ayrılmaya mı kalkarız acaba sonunda

Keşke benim kocam da böyle çok çok sevse beniii ilgili alakalı 7/24benle olmak istese...ya sende bi sorun var daha ne istiyorsun sürekli birlikte bir arada olmak isteyen kocan var keşke benimki de böyle olsaaaa :)

Ben de adam aldatti yalan soyledi yada dovdu sandim.

cok sevmeseydi keske, yada sevginin degerini bilen birini sevseydi, yazik olmus adamcagiza...
sevginin değerini bilmemek değil.
evet bende onu çok seviyorum.
ama bunalıyorum.

bana sanki sevgiden değil de tartışmadan adamın tartışmaların üstünü basit gibi örtmesinden bunalmışsın gbi geldi..
yazmışsın ya sen basit bi tartışma unutup gidicem sanıyosun diye bi anlat da bilelim işin iç yüzünü

bir kadın gider arkasına bakmadan sesiz sedasız gider hemde evet ama bu yorulmuş olmaktandır aldatılmış olmaktandır kırılmaktandır bir kadın yine gider illa evli olmasıda şart değildir gitmesi için onuda başka insanlar kırmıştır bunaltmıştır daha doğrusu heri nnsan bazen çekip gider yine bu sebeplerden fakat ben sevgiden boğulunupta bu ndenli çerkip gideni ilk kez gördüm sizi anlıyor ve kınamıyorum ama otel odalarına varıncaya kadar o evden çekip gitmek bu yüzden kusura bakmayında çok saçma.eşinizle yüz yüze konuşun ve boşanın o adam bence o evi terketmenizi değecek kadar bişey yapmamış.

Güvensizlik mi var acaba ? Sana güvenmiyor mu? Normal degil davranısları...
Gercekten cok yorucu..
güvensizlik değil.
herşeyi konuşabiliyoruz.
olsa hissederdim ki o da dile getirirdi.
ya adam beni sabah işe bırakıyor evden birlikte çıkıyoruz.
gün içinde iki üç kez uğruyor özledim diye.
çiçek çikolata bırakmak için bile geliyor.

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..
bu arada cinsel anlamda bi sorununuz var mı ? o taraftan yok gibi de acaba sen ikinizi uyumlu hissediyo musun

Dilerim ki kocanız bu süreçte sizi asla aramaz
Boşanma dilekçesini sorgusuz sualsizce imzalar ve hayatına devam etmeye çalısır.

Beddua olarak, kötü dilek olarak algılamayın niyetim bu değil. Çünkü eğer eşiniz bunu yaparsa işte o zaman göreceksiniz gerçekleri, eşiniz de verdiği kıymetin ne kadar boşa oldugunu görecek ve iki tarafta istediğini alacak.
İnsan yazları kışı, kışları yazı özler, ne uzaksa onu özler..

arkadaşım bazen nefes almak istiyorsun.
birşeyleri tek başına yapmak istiyorsun.
o kitabı onun sana okumasından ziyade kendin okumak istiyorsun..

benimki de canım tost istedi diye gece ikide karakolunu bırakıp 20 km yol geliyor tostu bırakıp beni öpüp geri gidiyor ben bunu seviyorum sıkılmak hiç aklıma gelmedi açıkçası

Sevgiden bogulmak degil de bence sizin sevginiz azalmis ya da bitmis muhtemelen.
Bunu da ancak uzaklasarak ya da ayrilarak anlayabileceksiniz.
Ama donemlik bir buhransa evliliginizi pamuk ipligine baglamis olacaksiniz.

Bir arkadasimin esi de daima arardi, yalniz birakmazdi vs..
En son bir muhabbet esnasinda hanimini kastederek 'trip atmasindan korktugum icin' demis.
Belki sizin "cok sevgi" sandiginiz sey esinizin politikasidir.

Ayrica mesela sabahlara kadar goruntulu konusmayin da 'ozle beni anaciimm' diyerek kacin.
Tepki vermediyseniz esinizin de mutlu oldugunuzu sanmasi cok normal.

arkadaşım bazen nefes almak istiyorsun.
birşeyleri tek başına yapmak istiyorsun.
o kitabı onun sana okumasından ziyade kendin okumak istiyorsun..

eşi terk etmek yerine tedavi olmasını sağlamalısın. sana bağlı değil bağımlı olmuş.

peki siz eşinize bunaldığınızı, onu biraz özlemek istediğiniz , paylaşmak için biraz ayrı zamanlarda biriktirmek istediğinizi söylediniz mi??

hani boşanmayı teklif etmek en zoru.. onu demektense sıkıldım nefes almak istiyorum demek daha kolay değil mi??

Kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…