kocam'a.

Öncelikle ben kimseye şizofren demedim bu 1. Kaldı ki kimseye böyle bişey söyleyebilecek
Durumda değilim, Söylemeye çalıştığım şeyi zaten açıklamıştım. (anlamayanlar Google la maladaptive yazarak
Ne olduğuna bakabilir)
Sadece düşünüyorum dedim ki hala aynı şeyi düşünüyorum.
2. si ,
Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.
Dediniz ki eşimin ilgisinden bunaldım, sürekli eli kolu üstümde, kitabımı dahi o okumak istiyor.
Evde hiçbir şekilde istediğim gibi özgür değilim. Evet böyle olunca inanılmaz katlanılamaması bi durum.

Sonra insanlar size sorular sormaya başladı. Hatırladıklarımı paylaşayım tekrar.

-Canım acaba eşinin ailesi yaşıyor mu bundan kaynaklanabilir mi?
Siz : Hayır annesi babası yaşıyor, böyle bişey değil

-Kocanı sevmiyor olabilir misin?
Siz: Hayır No Olamaz çok aşığım…

-Acaba sosyal çevresi mi yok, hani arkadaşları..
Siz: yooo hayır eşim oldukça sosyaldir, çıkar dışarı ama sonra beni özlediği için döner.

-Çok mu boğuyor sizi, çıkın dışarı hava alın ona yalnız kalmak istediğinizi söyleyin
Siz: hayır hayır dışarı çıkıp ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirebiliyorum, bu konuda da
Bir sorun yok.
-Peki eşinize hiç hayır demeyi denediniz mi?
Siz: Sanırım ona hayır demeyi öğrenmem gerekli !!!!! (burda sorunun eşde değil sizde olduğu çok aşikar)
Sonra gelen tepkiler… Eeeee o zaman ne istiyosun?
Siz: Geceleri uyuyabilmek, çünkü saçlarımı okşadığı için uyanıyorum işe geç kalıyorum..
-Tamam işte söyle bunu eşine..
Siz: MIY MIY MIYYYY
Sonra otele gittiniz, sabah çıkarken adam uyuyordu,birden bire aslında sabah söylemiş oldunuz otelde kalacağınızı.
Hatta sizi otele o bıraktı. Karım ayrı yatmasın diye koltukta gelip üstünüze yatan adam ne hikmetse tamam bir telefon
Uzağındayım diyerek çapraz odaya yerleşti (romantizimden öldük)
Bu olay gerçekse Demek ki adam normal, bişey söyleyince anlıyor.

Adam olacak kızın dediği gibi,
Size evde 2 dakika nefes aldırmayan adam anlattığınız gibiyse tamam eve gidelim madem öyle kal diğer odada der dil mi?
Hikaye yazmaya ne gerek var.
Ha pardon siz otelde kalmak istemiştiniz. Sorry.
Hala burda yok efendim ilgiden bunalamazmıyım , diye ne söylediğiniz bile anlaşılmayan cümlelerle saçmalamaya devam ediyorsunuz.
Arkadaşım bu kadar insan burada niye ilgiden bunalıyosun diye yazmıyor,
Anlattıklarınız gerçek görünmüyor, çelişkilerle dolu, hatta bana göre tamamen uydurmasyon.
Bu kadar size ölüp biten adam kavga ettiğinizde aha kapı aha sapı diye yol vermez.
Bileğinize kadar etek giymeniz için baskı yapmaz.
Keza sen, kocanı nerdeyse her yazında göklere çıkarmışsın, bir kere de çok bunalıyorum bazen dememişsin.
Sakallarına şiirler hapsetmek istiyorsun.. Gece yarıları kalkıp ne isterse pişiriyorsun yada yapıyorsun..
Bu kadar severken, bu kadar ölürken hangi ara bunalıyosun işte bizde bunu anlayamadık!
Daha önce yazmak için 5 dakikam gitmişti, şimdide 15 dakika, ömrümde 20 dakikalık
ZararSIN. Hadi buda helal olsun.. Tekrar öptüm. by

size hak verip oyle kisi dayanılmaz olur yazdım.
ancak bu kosullarda seviyorum demenizi anlayamadıgım ve yazdıklarınızın gerceklikten kopuk oldugunu dusundugum icin de ego tatmini dedim.
ilk cümleniz bile şu haliyle çürütülmüş oluyor.

dogru ifade edemiyorsanız ve 95.sayfaya geldigimizde bile size hak veren vermeyen farketmeksizin insanlar genel manada anlamıyorsa tüm üyelerin zekasından süphe etmeden once ne yazmısım da boyle oluyor diyip donun kendinize bakın.

o kadar bagımlı bir insanı da öpüp basınıza koymayın. doktora goturun,
evli kalmak istemiyorsanız da ayrılın.
ancak psikiyatra hazır gitmisken kendiniz de gercek hayata adapte olmak icin kapıdan iceri girseniz iyi olur.
konularınız, yorumlarınız tamamen çelişki dolu.

İlk sayfayı ve son sayfayı okumam yetti.heleki sizin yorumunuza bayıldım..tek mesajla özet ..süpersiniz..

Soylediklerinin altina imzami atiyorum
ve..
tamda bu konu sahibesi napiyo die bi bakim diyerekten profil inceleme gafletinde bulundum bi çok.kişi tutarsizliklar farketmış söyle bi baktım ve kendisinin az sonra kocasından önce evine koşup yeni ogrendigi yemekleri onun için pisirecegini Ogrendim. Demekki sandigimiz gibi olaylar olaylar yokmus baştan polyannacilik yapmisim konu benim için bitmiştir bu kadar insan size yardımcı olmaya çalıştı bende anlamaya gayret göstererek takip ettim lakin boşa vakit kaybıymis
size iyi günler dilerim

altına imzamı atıyorum.
ve kesinlikle katılıyorum.
bir tespitte benden. konu sahibinin bu kadar eleştiri karşısında bu kadar sakin olması da zaten anlattıklarının bir uydurmasyon olduğunun kanıtı.
bu kadar bunalıp evden çıkıp giden üstüne KK da bu kadar laf yiyen biri asla bu kadar sakin olamaz. işte bir sürü insanın onun konusuna yazması ve ilgi görmesi onu mutlu ediyor hepsi bu. ama bu da bir hastalık belirtisi haberi olsun.
hadi bi kıs kıs ta benim yazdıklarıma gülüver sayın konu sahibi. bu küçük mutlulukta benden olsun sana

ahahahha baştan beri bu konu uydurmasyon demiştim bir kelime bile yazmayı değer görmemiştim haklıymışım :) bazılarımızın hayal dünyası çok geniş işte naparsın :)

Ben bu otele gitme olayını bilmiyordum, hatta ilk gün konu sahibinin şikayetlerini haklı bulduğuma dair bir mesaj yazmıştım, o gün yanlış hatırlamıyorsam otele değil eve gideceğim demişti,fevri davrandım demişti, sonra bir otel olayı çıkmış çapraz oda, kocasının otele bırakması vs. Hiç inandırıcı değil. Bu derece bağımlı bir insan o otelde eşiyle papaz olup yine de eve gitmeye ikna ederdi ya da illa karımla aynı odada yatacağım diye rezillik çıkarırdı gibi geliyor, ne bileyim hangimizin eşi bir kavga dahi olsa biz otele gitsek bizi otele bırakır ki ya da gidip başka odada yatar ki çok tuhaf. Otele kayıt yaptırırken görevlilerin de dikkatini çekmiştir karı- koca ayrı odalarsa kalıyor diye beraber kayıt yaptırdılarsa o kısmı okuyamadım beraber mi kayıt yaptırmışlar resepsiyonda acaba ?

Bu yazdığınızdan sonra hiçbirimiz yorum yapmayalım artık bence de aynen katılıyorum size , uydurmasyon konu ego tatmini sayfa olmuş 96 bu kadar hikaye dinlemek yetti herkese.

Sonuç nedir 50.sfdan sonrasını takip etmedim baktim 96 sayfa olmuş şaşırdım sonucu bende merak ettim hayrına biri yazsın

Son düzenleme:
konu sahibi yapılan yorumları beğenmiyor,onca kişi konuyu kapattır dediği halde neden kapatmıyor.

B aşta tepki gösterenlere hatta konu sahte ya da konu sahibi uyduruyor vb...d iyenlere çok kızdım ama sayfalardir konu aynı konu sahibi bin tane hakaret ve suçlama gördüğü halde ve konusu sonuçlandıgi halde konuyu kapattirmiyor

Ya hakaret işitmek hoşuna gidiyor ya da bazı arkadaşların dediği gibi ortada başka bişi var.

Ben olsam kocamla terapiste gitmeye karar verdik mesajından sonra konumu bitirirdim

Sonuç nedir 50.sfdan sonrasını takip etmedim baktim 96 sayfa olmuş şaşırdım

Valla bizde net bisi bilmiyoz.konu sahibi bi gecelik otel macerasindan sonra evine geri donmus terapiste gitmisler ertesi gun yani dün.derman bulduk yazmisti ama dermanin ne oldugunu aciklamadi..ve suan bize afedersiniz bitarafiyla guluyor

yazdiklarinizin her harfine katiliyorum

konu sahibi devamini nasil getirsem diye dusunuyor galiba, kapattirmadigina gore devam ettirecek bu uyduruk hikayeyi.
bastan beri hic samimi gelmedi bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…