kocam'a.

Cnmm hiçcc kendini bosuna yorma yazik gozlerine, konu sahibi lafı cımbızla verdiği için o sayfalar şişirme.

İnat ettim arkadaşım.Bir deilginç gelen herkese aynı sakinlikle cevap yazıyor ama kelimeler hep birbirinin aynısı. 100'lerce insan anlayışsız ama o çok güzel anlatıyor

İnat ettim arkadaşım.Bir deilginç gelen herkese aynı sakinlikle cevap yazıyor ama kelimeler hep birbirinin aynısı. 100'lerce insan anlayışsız ama o çok güzel anlatıyor
beni anlamak yerine ego tatmini,
şizofren,
kıymet bilmeyen,
başka kadınları kıskandırma çabasında olan,
inşallah kocasından boşanır denilen kadın olduğum için aynı cevapları veriyor oluşumu kimse düşünemedi zannımca.
evet konuyu açtığımda doğru ifade edememiş olabilirim lakin ilerleyen sayfalarda sorunun ne olduğunu açıkladım ve daha ne istiyorsun öpte başına koy,
bir marula mutlu olacak kadınlar var dendi.
yani konuma yorum yapan bir çok arkadaşım derdimi paylaşmak yerine gardını hazırlayarak yazdı..
ilgi yoksunu kadınlar şikayet ederlerken fazlasına maruz kalanlar edemez ne ayıp çok ayıp dendi..

Bizde var sorun bizdee kocasida dahil,konu sahibini Kk da bile yalniz birakmadik suna baksana kaç sayfa yazmisiz bide bizim yuzumuzden Kazen abiye mektup yazmasın..

Kazen'e

Benim varlığımdan habersiz oldugunu biliyorum...
Onlarca uye varken beni nasıl fark edeceksin zaten...
Kk ya katildim çünkü,hemcinslerimi çatlatmaktı amacım..Üzgünüm..amacıma ulastım
Kadinlar beni sorulariyla cok bogdular.. Yanit vermedim..veremedim..
Artık sıkıldım...
Daha fazla Kkda kalamayacağım,Muneye söyledim Kazenin hiddetinden korkarım üzgünüm üyeliğini sonlandıramam dedi...
Olsun bende başka yönetici bulurum dedim...
Dedim amaa ayvayi yedim...
Bu islere sen bakiyomussun yeni öğrendim..

Marul degildi canım o maydonozdu düzeltelim ltfnn

Kazen 'e bunları demek yürek ister canım hem Kaz Dağları'nda şu an o. Mis gibi havayı soluyor. Kızdırmayalım lütfen.

hala başkalarını kıskandırmak ve çatlatmak diye nitelendirebiliyorsunuz..
pes!!
dilerim aynını yaşayıp ben gibi konu açmak zorunda kalıyor olmazsınız..

hala başkalarını kıskandırmak ve çatlatmak diye nitelendirebiliyorsunuz..
pes!!
dilerim aynını yaşayıp ben gibi konu açmak zorunda kalıyor olmazsınız..
Aaa dile canım dile valla benim isime gelir.keske kocam ona gosterdigim ilginin ayyynisini bana gösterse ben çok memnin kalirim şahsen :)

bencede garip,kocası otelde kalmasına izin vermiş..okadar yanlız kalamasa kocası buna izin vermezdi..eşi normal gibi geldi bana
Onlar normal tatlım anormal olan biziz. (kinaye olsun diye demiyorum). Kadın evine döndü biz yazıyoruz da yazıyoruz.

Gerçekten şikayetçi olduğun bi durumu paylaştığını düşünsem hak verirdim çünkü tacize varan bağımlılık şikayet edilesi ve beter bişey diye düşünürdüm ama burda bir dolu konuda yorumunu okudum ve hiç şikayet görmedim aksine hep maşallah dedim sonra sen birden bu konuyu açtın vay çiçek çikolata yolluyo vay özledim diyip rusyadan geliyo vay alışveriş yapmak istiyorum doyasıya hepsini al diyo vs gibi gerçekten abes sayılacak şeyler yazdın, anlattikların içinde bi tek uyurken ellenme sevimsizdi o da boşanma nedeni değil

otele gittin eşin de senin çapraz odanda kaldı dedim ki aynı evde başka odalarda kalmak da aynı kapıya çıkardı, sen bana canım otelde kalmak istedi dedin, elinde maddi imkan var manevi tatmin içindesin ne yapacağını şaşırmışsın, olay bu

Arkadaşım meşhur bir laf var "hırsızın hiç mi suçu yok" diye. Siz böyle gizemli konuştukça insanlar merak etti doğal olarak.Yapınız sakin anladığım kadarıyla.Yalnız o şikayet ettiğiniz kadınların içinde ben yokum. Ben hiç bir yorumumda sizi kıracak bir şey yazmadım.

Ben marulu daha çok seviyorum ama eşim bana çiçek alacak olsa (daha öncesinde eşim olsa) ikisini de tercih etmem yani.

Düsün iste biz maydanoza bile raziyizz ki konu sahibi bukadar sitem edip işi boşanmaya(!!) getirince hatunlarda actı ağzını bnde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…