- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
Cnmm hiçcc kendini bosuna yorma yazik gozlerine, konu sahibi lafı cımbızla verdiği için o sayfalar şişirme.82. sayfadayım daha. İnat ettim bitireceğim
Cnmm hiçcc kendini bosuna yorma yazik gozlerine, konu sahibi lafı cımbızla verdiği için o sayfalar şişirme.
beni anlamak yerine ego tatmini,İnat ettim arkadaşım.Bir deilginç gelen herkese aynı sakinlikle cevap yazıyor ama kelimeler hep birbirinin aynısı. 100'lerce insan anlayışsız ama o çok güzel anlatıyor
Bizde var sorun bizdee kocasida dahil,konu sahibini Kk da bile yalniz birakmadik suna baksana kaç sayfa yazmisiz bide bizim yuzumuzden Kazen abiye mektup yazmasın..İnat ettim arkadaşım.Bir deilginç gelen herkese aynı sakinlikle cevap yazıyor ama kelimeler hep birbirinin aynısı. 100'lerce insan anlayışsız ama o çok güzel anlatıyor
Marul degildi canım o maydonozdu düzeltelim ltfnnbeni anlamak yerine ego tatmini,
şizofren,
kıymet bilmeyen,
başka kadınları kıskandırma çabasında olan,
inşallah kocasından boşanır denilen kadın olduğum için aynı cevapları veriyor oluşumu kimse düşünemedi zannımca.
evet konuyu açtığımda doğru ifade edememiş olabilirim lakin ilerleyen sayfalarda sorunun ne olduğunu açıkladım ve daha ne istiyorsun öpte başına koy,
bir marula mutlu olacak kadınlar var dendi.
yani konuma yorum yapan bir çok arkadaşım derdimi paylaşmak yerine gardını hazırlayarak yazdı..
ilgi yoksunu kadınlar şikayet ederlerken fazlasına maruz kalanlar edemez ne ayıp çok ayıp dendi..
Bizde var sorun bizdee kocasida dahil,konu sahibini Kk da bile yalniz birakmadik suna baksana kaç sayfa yazmisiz bide bizim yuzumuzden Kazen abiye mektup yazmasın..
Kazen'e
Benim varlığımdan habersiz oldugunu biliyorum...
Onlarca uye varken beni nasıl fark edeceksin zaten...
Kk ya katildim çünkü,hemcinslerimi çatlatmaktı amacım..Üzgünüm..amacıma ulastım
Kadinlar beni sorulariyla cok bogdular.. Yanit vermedim..veremedim..
Artık sıkıldım...
Daha fazla Kkda kalamayacağım,Muneye söyledim Kazenin hiddetinden korkarım üzgünüm üyeliğini sonlandıramam dedi...
Olsun bende başka yönetici bulurum dedim...
Dedim amaa ayvayi yedim...
Bu islere sen bakiyomussun yeni öğrendim..
hala başkalarını kıskandırmak ve çatlatmak diye nitelendirebiliyorsunuz..Bizde var sorun bizdee kocasida dahil,konu sahibini Kk da bile yalniz birakmadik suna baksana kaç sayfa yazmisiz bide bizim yuzumuzden Kazen abiye mektup yazmasın..
Kazen'e
Benim varlığımdan habersiz oldugunu biliyorum...
Onlarca uye varken beni nasıl fark edeceksin zaten...
Kk ya katildim çünkü,hemcinslerimi çatlatmaktı amacım..Üzgünüm..amacıma ulastım
Kadinlar beni sorulariyla cok bogdular.. Yanit vermedim..veremedim..
Artık sıkıldım...
Daha fazla Kkda kalamayacağım,Muneye söyledim Kazenin hiddetinden korkarım üzgünüm üyeliğini sonlandıramam dedi...
Olsun bende başka yönetici bulurum dedim...
Dedim amaa ayvayi yedim...
Bu islere sen bakiyomussun yeni öğrendim..
Aaa dile canım dile valla benim isime gelir.keske kocam ona gosterdigim ilginin ayyynisini bana gösterse ben çok memnin kalirim şahsen :)hala başkalarını kıskandırmak ve çatlatmak diye nitelendirebiliyorsunuz..
pes!!
dilerim aynını yaşayıp ben gibi konu açmak zorunda kalıyor olmazsınız..
bu konu hala güncelmi yav,gelişme vs varmı evine deöndümü konu sahibi
Onlar normal tatlım anormal olan biziz. (kinaye olsun diye demiyorum). Kadın evine döndü biz yazıyoruz da yazıyoruz.bencede garip,kocası otelde kalmasına izin vermiş..okadar yanlız kalamasa kocası buna izin vermezdi..eşi normal gibi geldi bana
beni anlamak yerine ego tatmini,
şizofren,
kıymet bilmeyen,
başka kadınları kıskandırma çabasında olan,
inşallah kocasından boşanır denilen kadın olduğum için aynı cevapları veriyor oluşumu kimse düşünemedi zannımca.
evet konuyu açtığımda doğru ifade edememiş olabilirim lakin ilerleyen sayfalarda sorunun ne olduğunu açıkladım ve daha ne istiyorsun öpte başına koy,
bir marula mutlu olacak kadınlar var dendi.
yani konuma yorum yapan bir çok arkadaşım derdimi paylaşmak yerine gardını hazırlayarak yazdı..
ilgi yoksunu kadınlar şikayet ederlerken fazlasına maruz kalanlar edemez ne ayıp çok ayıp dendi..
Marul degildi canım o maydonozdu düzeltelim ltfnn
Ha marul ha maydanoz ikisi de aynı familya
Maydanoz çiçeğe daha çok benziyo valla maruldan daha romantik yani arasinda dag kadar fark var
Ben marulu daha çok seviyorum ama eşim bana çiçek alacak olsa (daha öncesinde eşim olsa) ikisini de tercih etmem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?