kocam'a.

Konuyu çok takip etmedim, gidişatı da bilmiyorum, umarım yoluna giriyordur her şey veya en kısa zamanda yoluna girer.
Belki zaman alır, ama eminim beklemeye değer.

Kendime 2 gün zaman ayıramasam patlarım, ilgisizlik gibi aşırı ilgi de zor.

konuyu her gördüğümde karışmayım yorum yapmayım dedim ama dayanamadım. her şeyin ama her şeyin aşırısı bıktırır. ilgisizlikten yakınanlar, eşlerinin aşırı ilgisizliğinden bunalıyor ve bu normal kabul ediliyor kimse çıkıpta oh değerini bil gez toz hayatını yaşa demiyor. bu kadında aşırı ilgiden bunalmış daralmış buna niye değerini bil diyorsunuz? mesela çileği çok seviyorsunuz aşırı yiyince bunalır iğrenir hatta kusmaz mısınız? biri çıkıp size aaa çilek ne güzel çey çokta pahalı bir meyve bunu bulamayan var daha çok ye değerini bil dese mantıklı olur mu? aşırı ilgi aşırı sevgi de ilgisizlik kadar kötü. insanı daraltır kapana kısılmış hissettirir nefret ettirir. yaşamamış olabilir böyle yorum yapanlar ama en azından azıcıkta olsa empati yapsalar anlayabilirler belki. bu kadın ilgiden değil aşırı ilgiden bunalmış. ayy eşim beni çok seviyor şekerim diye günde hava yapmıyorki. daralmış bunalmış düşününkü her gün eşi alıyor işten. insan hiç mi şöyle bir yalnız gezip dolaşmak nefes almak istemez.. kimse kusura bakmasın ama ben bazı yorumlarda biraz kıskançlık sezdim.

Kahretsin, hep ilgi üzerinizde.

Şaka bir yana, sorunu anlamayanlar kısa bir özet geçeyim.
Konu sahibi sanırım 30 lu sayfalarda bir yerde, derdini çok güzel ifade etti.
Çok ilgi, vıcık vıcıklık mesele değil.
Asıl sorun, konu sahibimiz evliliğinde bireysel alanını kaybetmiş.
Bir yetişkin gibi davranılmıyor eşi tarafından, kendini yetileri ve karar verme kabiliyeti olan bir birey olarak göremiyor artık kendini.
Onun yerine düşünen, onun yerine okuyan biri var, sürekli yanında bir şeyler ile meşgulken eşine ihtiyacı varmış gibi davranılmış ve bu baskı altında ezilmiş.
Kişisel alanı art niyet olmadan gasp edilmiş diyebiliriz.
Her ne kadar ayrı zaman geçirseler dahi, ev içindeki eşinin davranışları adeta bir ebeveynin çocuğuyla ilgilenir gibi olması ve kendi arzularını ön planda tutması, son damlası olmuş.
Ve bugüne kadar sorununu bir şekilde ifade etmeye çekindiği, uyarmadığı için sonuç bu.
Bir 'höööt' deseydi yaşanmayabilirdi, artık sınırlarını çizebileceğine inanıyorum.

Aşılamayacak bir şey değil, özenilecek bir şey hiç değil.
Günler sonra göreceğiz durumun ne olduğunu.
Takipteyiz.

dün akşam gittik birlikte
faydası olacak gibi bakalım..

amin arkadaşım.
inşallah.

teşekkür ederim arkadaşım..
beni anlayıp yorumladığın için.
dün terapiste gittik,
önce benle sonra eşimle ve en son hep birlikte girip konuştuk.
birbirimizden beklentilerimizi ve neler olması gerektiğine dair kararlar almamızda yardımcı olacak.
ikinci randevumuz cumartesi.
toparlayacakmışız gibi görünüyor.
birde eşimi dinlerken farkettim de onun amacı beni boğmak değilmiş aslında..
ben fazla özgür büyüdüğümden, aklıma esince çekip gidebilmeye alıştığımdan olsa gerek boğuluyorum sanmışım.
ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz ve ortak yol bulmaya çalışacağız..
hakkımızda hayırlısı.

ben de aşabileceğimize inanıyorum.
teşekkürler.

şükürr sevindim canım
kız şaka bi yana gidince eve kocaman bi sarıl adama
Konunuda kapattır bari
değişik yerlere gidecek canım

Bence öyle ya da böyle an itibariyle 92 sayfa olmuş. Trend topic olunmuş yani.Hepimiz okumuşuz ya da yorum yapmışız.
bu konu hala güncelmi yav,gelişme vs varmı evine deöndümü konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…