Kocaman evim var eşya koycak yer bulamıyorum

Valla ben o çeyiz cartini curtunu hiç sevmiyorum hepsini verdim dagittim

Al bi sık sandık koy içine olan biten fazlalığı üstüne de güzel sık bi örtü ört bi yerinde kullan öyle çirkin sandık kalmadı zaten hep beyaz hos güzel sandıklar var

saklama kutuları alıp bazanın altına atabilirsin ya da bir dolabınıza bir bölme yaptırıp gereksiz ne var ise koyun oraya gitsin internette fazlalık eşyalar için saklama alanlarına özel bir sürü işe yarar öneriler var bakın derim

Ben bi kermese 3 torba eşya bir de birilerine vermiştim.Dolabıma bakıyorum 1 yıl o eşyaya hiç dokunmadıysam buna ihtiyacım hiç olmamış durmasın deyip hemen çuvala koyup veriyorum bir yerlere bir sürü eşya ihtiyaç sahiplerine gidiyor bende az eşya ile mutlu oluyorum ohhh be demiştim dünya varmış az eşyaya sahip olmak bnce daha güzel.Evin eşyalarını da aldığımız yazlığa yolladım evde 5 oda var bomboş şimdi yerde oturuyorum :)) eşya kalabalıklığından bktım bi koltuk takımı alıp oturucam hem ev düzenli oluyor hem de fazla iş yapmıyorsun

Let go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…