Kocaman evim var eşya koycak yer bulamıyorum

Baza yok mu? Artık bazalar en büyük yardımcı bize.
Kışlıklar ve yazlıklar dönüşümlü olarak huncun içinde bazanın altına girip çıkarlar.
Bende de annemin yaptırdığı havlu, patik, tülbent, yatak örtüsü gibi şeyler var. Hepsi 3 yıldır bir huncun içinde bazanın altında duruyor. Ama gözüm görmesin demem asla onlar hatıra kalacak bana.
Ayrıca daha 3 yılda 1 kere açıp baktığım gardrobun üstünde duran 2 tane de battal boy hunç var. Sorsan içinde sadece yorgan aklıma geliyor başka ne var unuttum. Ama yine de düzenli durur. Bu arada iyi aklıma getirdin bir ara indirtip yıkayayım onları.
Bazan yoksa dolaplara paylaştıracaksın başka çözümü yok.

Valla benim aklima direk baza geldi.

Benim gelinligim bile kilifinda bazanin altinda duruyor.

Ayni sizin dediginiz gibi kullanmadigim bir ton dantelli havlu yazma felan annemle hurcladik gardolabimin icinde.

Benim gardolabim asma bolumu disida ust kisminda ve yan kisminda bolmeler var oraya koydum hurclari.

Valize bende yer bulamadim evim 3 oda bir salon bir tane calisma odam var icinde kitaplik ders calisma masasi felan var. Orada ders calisma masasinin yanina koydum uzerinede ortu orttum. Yine utu masam camasir askiligim supurgem bebegimin bebek arabasi felan hepsi o odada. Misafir gelince kapisi kapali duruyor

Salonda yatak odasinda oturma odamda oyle ortada duran birsey yok. Hepsi calisma odasinda.

Bence en büyük hata yatağın bazasız olması. Benim eşim de evlenirken bazasız alalım, alçak yatak seviyorum ben dedi ama baza bir evin en kurtarıcı eşyası. Yatak odanı aldığın mağaza ile görüşürsen belki bazalı yatak ile az bir fiyat farkı ödeyerek mevcut yatağını değiştirebilirsin.

Boş bir odan varsa ucuzundan kapaklı bir dolap ya da sandık alabilirsin, fazlalık eşyaların için.

Hiç olmadı valizini, hurcunu boş odaya koy

https://www.google.com.tr/imgres?im...hVMlxQKHdWQCZk4yAEQMwgTKBAwEA&iact=mrc&uact=8
https://www.google.com.tr/search?q=...=isch&q=tekerlekli+eşek&imgrc=Hod8qSg8N8x83M:
bu ayaklılara https://www.google.com.tr/search?q=...q=ev+düzenleme+ürünleri&imgrc=zk0bj9r2EFgebM: bunlarda takıp raflayabilirsin.

Bende aynı sizin gibiyim evimde çok eşya yoktur

Yeni evli modernlikten kırılan yeni nesil gelinimiz. Sandık demode.. cekyat altı babane işi bilmem ne.. Bende bazalı yatak veya cekyat alnadım ama eve kullanmayacağım şeyleri doldurmadım. Madem bu kadar moderdin ceyizinde onca cetik patik, dantel napıyor? Evin buyukmus bi odasina duvardan duvara dolap yaptir oraya koy

Bende aynı sizin gibiyim evimde çok eşya yoktur
hiç sevmedim öyle vitrin gümüşlük ortaya goldol bilindik salon takımları aynalı konsol, tuvalet masası filan yok bende. şifonyer yok. ayakkaılık gömme yapılmış. evim bommm boşşş
ceyzlikleri de millete gösterdik herkes mutlu oldu. evlendigim haftası topladım poşetledim hop anneme geri. 10 yıl olduuu evim hala boşşş

benimki alçak ama bazalı. büyük ve geniş kenarlı. eskisini hiç sevmezdim. sende alabilirsin. y.a.t.ş dan

Kiraciymissiniz tek uygun sey bence mobilyana uygun ahsap baza yaptirmak oturma odasi alirken sandiklilari begenmezsin bence

Benim de yatağım hem alçak hem bazalı

Yatağınızı da değiştirebilirsiniz.
Şimdikini ikinci el satabilirsiniz.

Ben az eşya severim, az insan severim

Vitrin yoktur bende
Yemek takımımı deniyo, bende takım değil. Masa ve konsol var. Konsolun üstünde tv. Bide köşe koltuk..

Yatak odamda takım değil
1 dolap, 1 bazalı yatak, 2 komodin. ( Makyaj aynası cart curt almadım )

Antre de boştur bi askılık, bi de duvara monte ayakkabılık o kadar

Kızımın odasında da beşik, çekmece şeklinde altında tek kişik yatak var kapanıyo. Bi de küçük kıyafet dolabı
Bitti gitti

Kullanmadığım şeyleri atarım, yeniyse birine veririm.
Arada tekrar göz atmak lazım ne atılmalı ne kaldırılmalı diye

Baza ve çekyat altları candır can. Oralar olmasa halimiz ne olurdu düşünemiyorum bile. Benim karyolam bazalı, oturma grubum köşe takımı onların altına fazlalıkları koyuyorum. Hatta çocuklara aldığım yatakları bile bazalı aldım onların kışlıklarını koyuyorum altına, kışında yazlıklarını :)

yatağın müsaitse (ayaklı falan degilse) yatak içine koyulan bazalardan alabilirsin. Dışardan içinde baza olduğu anlaşılmıyor bile.

Bende evlenirken fazla eşya almamıştım kayınvalidem laf sokmuştu bekar evi diye iyiki de almamışım ev aldım çocuk odası ve yatak odası boydan boya dolap balkonumda öyle banyoda 3 tane dolabım var iyiki yapmış eşim Sağolsun oturma odamda köşe tAkımım var sadece ortada sandıklı modern sehbahep şunu söylerim eşya mı sana hizmet edecek sen mi diye

Ya boş bir oda varsa oraya veya kapalı bir balkon varsa ardiye niyetine kullanılabilecek oraya.

Baza yok, ev kira dolap yapmak zor, aslında baştan düşünülebilecek bir şeymiş ama.
Mecbur ortalıkta duracak.
Ama bence ucuz yollu bir dolap yaptırın yüklük tarzı.

O patiği çeyizi vakumla azalır ebadı

Dolabın kaç kapılı genelde moda büyük

Bende 4 kapı küçük dolap var sığıyoruz

Yorgan vs fazla yedek olanı da vakumla küçülsün hepsi sığsın dolaba

Ama kırışıyor o nedenle kullanılmayacaklar vakumlansın

Sız acemısınız de dıgun alısverısıne gelen anne babalarda mı acemıydı bırısı demedı mı kızım baza alalım lazım olur dıye ayrıca o demode dantellerde cok emek var degerını bılemmıyceksenız annecıgınıze gerı verın adamakıllı saklar en azından ne o oyle valızde dantel neyse bence bos odana beyaz bı dlap al onun ıcıne kışlıkları ve dantellerı kyarsın ccuk olnca ccuk ıcın kıyafet dlabı olur ben dantellerın cgunu anneme gerı verdım ve akrabalara dagttım bı kısmıda bufemde cekmecenın ıcınde duruyr kıslıklarımda bazanın altında saklıyrum bende bazalı almıcaktım annem oyle ıstemıştı ıyı kı almışım

Ben yeni evlendiğimde evimde gömme dolap vardı yorgan pike vs. büyük şeyleri topluyodu iyide oluyodu sonra 3 çocuk birden olunca evimizi kiraya verip 180m2 bi ev aldık ev büyüktü ama meğerse o gömme dolabın önemi daha büyükmüş☺ bizde çocuk odasını hazır almak yerine yaptırdık. tavana kadar büyük bir gardrop fazlasıyla işimi gördü en üstüne yorganları koydum.
Aslında bu tarz şeyler alırken ilerisini düşünmek gerekir bence biz iki kişiyken 5 kişi olduk birden, yatağım bazalı, yatak odasında 6 kapılı, çocuk odasında 3 kapılı gardrop var kanepe ve koltuklarım sandıklı çeyiz sandığım öteki evimde güzel biryerdeydi ama taşınınca koyacak yer bulamadım koskoca eve ☺bende boyadım mutfakta tv nin altına çok yakıştı
Bukadar depolama alanına rağmen çocukların yazlıklar, kışlıklar montlar pikeler çarşaflar vs vs derken bazen koyacak yer bulamıyorum.

BEBEK ODASI OLAN ODAYA BİR DOLAP ALABİLİRSİN EN SON ARKADAŞIM ALDI TEKZENDEN BEYAZ 3 KAPAKLI 300 TL BİR COK ESYANI TOPLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…