Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
https://www.google.com.tr/imgres?im...hVMlxQKHdWQCZk4yAEQMwgTKBAwEA&iact=mrc&uact=8Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
Bende aynı sizin gibiyimkullanmadıgın ceyizliklerini al "anne yaptıgın -aldıgın gibi sakla" diyebilirsin. ben öyle kurtuldum hepsinden
annem de çöpe atıcam diye korkmuş ona geri getirince cok mutlu oldu
sonra yatagın bazalı ise kullanmadıgın kışlık giysi-örtü battaniye vs. bir cogunu düzgün bir şekilde vakumlu hurclara koy ve vakumla. yerden bayaa tasaruf saglarsın. bir odanı da giyim eşya odası olarak kullanmanı tavsiye ederim. ben cok gzüel istif yaparım bir gram boşluk kalmazevde hiç birşeyim ortaada degildir. mobilyamda cok yok benim.. 2 gardolap- 2 bazalı koltuk-2 tekli koltuk - bir bazalı yatak -2 komidin. 2 tanede tekerlekli standım var hobi kıyafetlerimizi ve giysileri günlüklerimizi asıyorum üzerine. 2 kitaplık kapaksız- 2 masa benim bütün evim bu ve 1 halı.
hiç sevmedim öyle vitrin gümüşlük ortaya goldol bilindik salon takımlarıBende aynı sizin gibiyimevimde çok eşya yoktur
benimki alçak ama bazalı. büyük ve geniş kenarlı. eskisini hiç sevmezdim. sende alabilirsin. y.a.t.ş danBence en büyük hata yatağın bazasız olması. Benim eşim de evlenirken bazasız alalım, alçak yatak seviyorum ben dedi ama baza bir evin en kurtarıcı eşyası. Yatak odanı aldığın mağaza ile görüşürsen belki bazalı yatak ile az bir fiyat farkı ödeyerek mevcut yatağını değiştirebilirsin.
Boş bir odan varsa ucuzundan kapaklı bir dolap ya da sandık alabilirsin, fazlalık eşyaların için.
Hiç olmadı valizini, hurcunu boş odaya koy
Bende evlenirken fazla eşya almamıştım kayınvalidem laf sokmuştu bekar evi diyehiç sevmedim öyle vitrin gümüşlük ortaya goldol bilindik salon takımlarıaynalı konsol, tuvalet masası filan yok bende. şifonyer yok. ayakkaılık gömme yapılmış. evim bommm boşşş
ceyzlikleri de millete gösterdik herkes mutlu oldu. evlendigim haftası topladım poşetledim hop anneme geri. 10 yıl olduuu evim hala boşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?