- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Egelisin galiba.. herkes yüklük demez de :)Bazan yok mu
Koy hurca at içine
Ben çoğunu dağıttım görümcem evlenirken mesela patik, havlu, seccade vs verdim
Kalanı da bazaya attım
Evimde kocaman değil, 90 mt2 sanırım
Evin büyük madem bi yüklük yaptır. Dolap yani, ona koyarsın hurçları.
Kapağını da kapattın mı bişeycik görünmez, bende de var
Ben ablamdan duydum da Egeli değilizEgelisin galiba.. herkes yüklük demez de :)
Ben ablamdan duydum da Egeli değilizo yorgan koyar diye yüklük der ben Allah ne verdiyse dayarım oraya
Benzer durumdayız. Bende öğrencilikten yeni çıktım ve 4 aylık evliyim. Evin işinin altından kalkarken bende çok zorlanıyorum. Her tarafta fazlalık eşyalar görüyorum. Tıkıştıramıyorum bir yerlere. Daha açılmamış kutularım var. Kedi odasında üst üste duran 3 koli şeklinde, ıvır zıvır.. Bi annemde yok gelip yardım etsin, boğulacak gibi oluyorum. Hele çalışan bir insan olarak.. Senin bir annen yada yardım edebilecek bir aile üyen varsa yardım istemelisin bence.Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
Yanlış giden şey depolama alanının olmaması bebek odası şimdilik işini görecek. Başka çaresi yok oraya da bi tane 3 kapılı küçük bi dolap alabilirsin 250-300 tl. En azından derli toplu durur. Benim de bebek odam şimdilik misafir odası bi dolap iki de tek kişilik yatak var ve fazla eşyalarımı buralara yerleştirdim bi misafirim geldiği zaman da acıverıyorum orayı. Tabi miniğim gelince düzen bozulacak :)Bazam yok cekyat altı da yok. Bi tane bebek odası var. Oraya koyuyorum fazlalıkları ama bana yanlış giden Bişeyler var gibi geliyo.
Dolabin eksik demekki. Yeni bir dolap al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?