Dert olduğu için olabilirmiKonun kapandı neden hala açıyorsun ?
Siz niye hala vicdan yapıyorsunuz ki? Eşiniz aşırı kıskanç biri, üstelik belli ki psikolojik sorunları da var, evli kalsanız size ve çocuklara zarar vermeyeceğinin garantisi de yok.Geceleri evde duramadı zaman dışarda sabahkıyor bazen annesi geliyor yanina
Son iki yıldır başladı,maddi durumu yerinde beş tane kiracısı var,evet işine devam ettiEsiniz gercekten bir andami bu duruma geldi ? Mutlaka dsha oncede belirtileri olmusdur.. Esiniz in kendine dert ettigi konular varmiydi ? Borcu . taksidi .. Vs.
Esinizin destek almasi sart .. Ayrilmissiniz artik dusunmeyin. Mutlaka ailesi yardimci oluyordur . peki bu surecte esiniiz işine devam etti mi " sadece bu durum evde mi var di ? Cocuklarini gormete gelmiyor mu?
Problem siddet ve hayal gormeyle ilgiliydi. Eger sizofren tani konmussa siz hem kendinizi hem cocuklarinizin hayatini kurtarmissiniz. Esinizin tedavi olmasi sart. Bence madde istismari da olabilir. Kendinizi derhal korumaya almalisiniz.Tanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
Son iki yıldır başladı,maddi durumu yerinde beş tane kiracısı var,evet işine devam etti
İletisim sektorunde saygin bir iş adamiEsinizin meslegi neydi
İsi bu durumdan olumsuz etkilenmiyor mu peki, sadece evdeyken mi tuhaf oluyor bu adam cok tuhafİletisim sektorunde saygin bir iş adami
Siz kurani kerime inaniyorsunuzda neden bazi hukumlerini inkar ediyorsunuz.bilmem anlata bildimmi net konusamiyrm herkez pisikolojik diyor ama gorduklerim p e k ona benzemiyor
Ben şahidim ne pilik insanlara ne çetelere kafa tuttuyordu .normal yaşantisinda kimseden korkmaz ama gel görki evde ozellikle gece kotu kotu ruyalar goruyor ve bağirarak uyaniyordubu korkak adamcağız 5 aydır anasıyla mı kalıyor peki
Benden ayri kaldiği için etkilenmis oldugunu duydum evet sadece evdeykenİsi bu durumdan olumsuz etkilenmiyor mu peki, sadece evdeyken mi tuhaf oluyor bu adam cok tuhaf
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah.Benden ayri kaldiği için etkilenmis oldugunu duydum evet sadece evdeyken
Soğudum ve bu evliliği kafamda bitirdim geri donmeyi dusunmuyorum.sadece boyle rahatsiz bir adami terkettigim için Allah benden hesap sorarmi geceleri uyuyamiyrmAmacınız ne.Tekrar barışmak istiyorsunuz cesaretiniz yok ta ,bizden onay mı bekliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?