Kocamdan ayrıldım .vicdan azabı çekiyorum

Geceleri evde duramadı zaman dışarda sabahkıyor bazen annesi geliyor yanina
Siz niye hala vicdan yapıyorsunuz ki? Eşiniz aşırı kıskanç biri, üstelik belli ki psikolojik sorunları da var, evli kalsanız size ve çocuklara zarar vermeyeceğinin garantisi de yok.
Kendiniz ve çocuklarınız için en doğrusunu yapmışsınız.
Eşinizle bir geçmişiniz var diye onu düşünüyorsanız ailesine söyleyin psikolojik destek almasını sağlasınlar.
Eşiniz psikolojik bir hastalık yaşıyor ve tek çözümü uzmana görünmek.

Arkadaş kimle kalıyor kaç aydır demiş bilmem diyorsun.
Bu nasıl vicdan azabı.
Bi gidip bakaydın ya da arayıp sorsaydın.

Ben eşinizin psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum.

Yok mu bu adamın ailesi annesi babası kardeşi.
O kadar rahat değilse içiniz arayın sorun doktora götürmeyi akıllarına sokun bir daha.
Belki kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Sen eşinin yerinde olsaydin ve eşin seni biraksaydi ne yapardin daha kotu olmaz miydin? Zaten adam oyle bir duruma gelmis ki seni kiskanacak durumu kalmamis sen adamin bu halini gorup beni kiskaniyor diye ayriliyorsan ben seni Vicdanın ile birakiyorum..

Son iki yıldır başladı,maddi durumu yerinde beş tane kiracısı var,evet işine devam etti

]Esiniz gercekten bir andami bu duruma geldi ? Mutlaka dsha oncede belirtileri olmusdur.. Esiniz in kendine dert ettigi konular varmiydi ? Borcu . taksidi .. Vs.
Esinizin destek almasi sart .. Ayrilmissiniz artik dusunmeyin. Mutlaka ailesi yardimci oluyordur . peki bu surecte esiniiz işine devam etti mi " sadece bu durum evde mi var di ? Cocuklarini gormete gelmiyor mu?[/QUOTE]

B bitter34

Tanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
Problem siddet ve hayal gormeyle ilgiliydi. Eger sizofren tani konmussa siz hem kendinizi hem cocuklarinizin hayatini kurtarmissiniz. Esinizin tedavi olmasi sart. Bence madde istismari da olabilir. Kendinizi derhal korumaya almalisiniz.

bu korkak adamcağız 5 aydır anasıyla mı kalıyor peki

Son iki yıldır başladı,maddi durumu yerinde beş tane kiracısı var,evet işine devam etti

Isine devam edebiliyorsa demkki sorunu evinde yasiyor ..
Cocuklariyla gorusmuyor mu ? Siz ayrilmis olabilirsiniz ama saglik sorunu nedeniyle gorusmeye devam edebilirsiniz . zor bir zaman gexiriyor yaninda olun.. Dr. Gitme konusunda ikna edin

Siz kurani kerime inaniyorsunuzda neden bazi hukumlerini inkar ediyorsunuz.bilmem anlata bildimmi net konusamiyrm herkez pisikolojik diyor ama gorduklerim p e k ona benzemiyor

Seviyordum onu mutluyduk gayet iyi geçiniyorduk .çocugunu devamli okula gormeye gidiyor onunlada para gonderiyor bana.gece yalniz k à lamadigi icin degilde benden ayrildigi icin pisikolojisi bozulmus beni cok seviyor ve cok kiskaniyordu sana guveniyorum ama insanlara asla diyordu

Siz kurani kerime inaniyorsunuzda neden bazi hukumlerini inkar ediyorsunuz.bilmem anlata bildimmi net konusamiyrm herkez pisikolojik diyor ama gorduklerim p e k ona benzemiyor

Ne gordunuz gozlerinden agzindan falan ates mi cikiyordu? Tavanda ters mi dolasiyordu? Anlattiklarinizin hepsi psikiyatrik hastalik belirtileri, ama siz bile durumu cine periye baglarsaniz adam hepten kaybetmistir ruh sagligini.

Bilmiuorum kafayi yemek uzereyim mutlu mesut bir yasantim varken birden kendimi ayrilmis buldum.kader diyelim gitsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…