Merak etmeyin aldatmamışsınız,sizden kaynaklanan bir suçunuz yokmuş,makul sebepleriniz varmış zaten.Soğudum ve bu evliliği kafamda bitirdim geri donmeyi dusunmuyorum.sadece boyle rahatsiz bir adami terkettigim için Allah benden hesap sorarmi geceleri uyuyamiyrm
Sormaz siz merak etmeyin. Cocuklarinizi ve kendinizi korumaniz lazim.Soğudum ve bu evliliği kafamda bitirdim geri donmeyi dusunmuyorum.sadece boyle rahatsiz bir adami terkettigim için Allah benden hesap sorarmi geceleri uyuyamiyrm
Canim Rabbim sifa versin insallah ama buraya yazmasan bak ben her konuyu okuyotum merak ettim acip okudum ama cddem ürkütücü ve korktum esim vardiyali oluyor evde tek kaliyorum keske okumasaydim cdden pisman oldum boyle bir içerik beklemiyordumGece evde yalnız başına duramayan eşimden kıskançlığı yuzunden beş aydir ayrıyım.
Açıkcası bende korktum.Umarım konu faketir.Gece gece fena tırstm.Eğer doğru ise Allah şifa versin.5 aydır eşiniz aramıyor mu sizi peki ?Canim Rabbim sifa versin insallah ama buraya yazmasan bak ben her konuyu okuyotum merak ettim acip okudum ama cddem ürkütücü ve korktum esim vardiyali oluyor evde tek kaliyorum keske okumasaydim cdden pisman oldum boyle bir içerik beklemiyordum
Canim konu sahibi ben degilm.bitter34 Allah korusun..ufak bi yanlislik oldu sanirim ama ben konuyu okudum da o yuzdenn korktumAçıkcası bende korktum.Umarım konu faketir.Gece gece fena tırstm.Eğer doğru ise Allah şifa versin.5 aydır eşiniz aramıyor mu sizi peki ?
Canim Rabbim sifa versin insallah ama buraya yazmasan bak ben her konuyu okuyotum merak ettim acip okudum ama cddem ürkütücü ve korktum esim vardiyali oluyor evde tek kaliyorum keske okumasaydim cdden pisman oldum boyle bir içerik beklemiyordum
İnsanin bedeninde hafaza yani kouyan melekler var .için rahat olsun canımCanim Rabbim sifa versin insallah ama buraya yazmasan bak ben her konuyu okuyotum merak ettim acip okudum ama cddem ürkütücü ve korktum esim vardiyali oluyor evde tek kaliyorum keske okumasaydim cdden pisman oldum boyle bir içerik beklemiyordum
Canim sagolasin Rabbim hepimizi korusun esine de sifa versin durumuna uzuldum ama kiskancligi aşırı boyutta yipratici hakkim hayirlisi insallahİnsanin bedeninde hafaza yani kouyan melekler var .için rahat olsun canım
Canim konu sahibi ben degilm.bitter34 Allah korusun..ufak bi yanlislik oldu sanirim ama ben konuyu okudum da o yuzdenn korktum
Eşimle butun iletişimimi kestim numarami değiştirdim goruşmek istedi kabul etmedim busüre zarfinda hiç gorusmedim uzaktn akrabaliğimiz var haberi geliyor bana
Korkma arkadaşım hic muhtemelen zaten korkutmak amaçlı açılmış bir konuYok tatlım biliyorum zaten.Diğer soruyu konu sahibine sordum.eşin aramıyor mu seni diye..Gece gece böyle bir konu ile karşılaşmak pek hoş olmadı açıkcası.Kızım ile yalnızım evde.
Canim bende korktum esim bazen gece vardiyasinda oluyor aklima gelmez ins canim sende bol bol oku aklindan cikar insallahYok tatlım biliyorum zaten.Diğer soruyu konu sahibine sordum.eşin aramıyor mu seni diye..Gece gece böyle bir konu ile karşılaşmak pek hoş olmadı açıkcası.Kızım ile yalnızım evde.
Esinizi kıskanclıgı ve sizi kısıtlaması yüzünden terk etmiş olsaydınız anlıyabilirdim ama,hastalıgı gün yüzüne cıkınca diger şeyleri bahane edip ayrılmanızı anlıyamıyorum.
[/QUOhakkinizi helal edin hiç duşunmedim boyle olacagini bilseydim kesinlikle yazmazdm.dert oldu bana cok huzursuzum
Yok tatlım biliyorum zaten.Diğer soruyu konu sahibine sordum.eşin aramıyor mu seni diye..Gece gece böyle bir konu ile karşılaşmak pek hoş olmadı açıkcası.Kızım ile yalnızım evde.
Ben bu kadar seye sahit oldum korkmuyorum siz neden korkuyosunuzki bir insan kanser diye sizdemi kanser olacsksinuzKorkma arkadaşım hic muhtemelen zaten korkutmak amaçlı açılmış bir konu
Korkma arkadaşım hic muhtemelen zaten korkutmak amaçlı açılmış bir konu
Devam ediyor hiç bir değişiklik yok diye duydumŞimdi nasılmış peki..Hastalığı yalnızca siz varken mi oluyordu..Yoksa hala devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?