Kocamdan ayrıldım .vicdan azabı çekiyorum

Ben bu kadar seye sahit oldum korkmuyorum siz neden korkuyosunuzki bir insan kanser diye sizdemi kanser olacsksinuz
Ben korktuğumu söylemedim zaten arkadasa korkmamasi gerektiğini söyledim..inancım tam Allaha şükür neyden korkacağım

Ben bu kadar seye sahit oldum korkmuyorum siz neden korkuyosunuzki bir insan kanser diye sizdemi kanser olacsksinuz

Böyle şeylere şahit olup da korkmamak büyük cesaret ister.Şahsen ben dayanamazdım eşimde olsa babamda olsa ürkerdim siz hiç mi ürkmediniz.Ben konuyu okynca ürktüm.Kesinlikle tedavi olması lazm eşinizin.Şizofreni belirtisi gbi duruyor .

Dinimi inkar ederimki yalan değil gerçek bildiğin daha buyuk yemin varsa soyle edeyim .amacim sizi korkutmak degil derdime care aramak istedim ama istemeden etkiledim sizi ozur dilerim

Tanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..

sadece kıskançlıksa normal değil
Ama inancı gereği ise normal.
Yıllar evvel okuduğum bir hikaye kitabı vardı. Üç nasihat diye. Size de tavsiye ederim

Dinimi inkar ederimki yalan değil gerçek bildiğin daha buyuk yemin varsa soyle edeyim .amacim sizi korkutmak degil derdime care aramak istedim ama istemeden etkiledim sizi ozur dilerim

ya lütfen Allah askina şöyle büyük yeminler edip durmayın. Birilerini inandirmak için bu kadar yemin edilir mi ya?

Allah aşkına korktuğunuz şey ne tam olarak? Ne düşünüyorda korkuyorsunuz ben onu anlamadım?
Belli ki psikolojik bir sorunu var. Neye inanıp ne düşünüp korkuyorsunuz?
Keşke eşinizi bir psikiyatriste götürmeye çalışsaydınız. Sanrılar görüyor, halünasyon görüyor. bunu nedeni psikolojik bir rahatsızlık olmalı. başka bir şey değil. ben terk edemezdim. Ayrılmış olsam bile tedavi olması için sorunlarını çözmesi için destek olur arar sorardım.

pisikolok
Pisokolojik tedavi gördü ne yazikki hiç bir işe yaramadi.inanmak istemiyosunuz ama pisikolojik değil keşke dediginiz gibi olsaydi

Konun sismik şeylerden bahsettiğiniz için kapandı yine ona doğru gidecek sanıp yazdım. Eşinizin sorunu psikolojik. Başka bir şey yok. Benim eski bir arkadaşım buna benzer şeyler yaşadı. Hatta daha kötü şeyler görüyordu. İlaç kullanıyor o zaman sorun yok.
Komşumuz var o da birilerinin onu kaçıracağını sanıyordu, peşimde biri var diyormuş. O da ilaçla tedavi görüyor. Kimseye zararı yok eşine de. Bence siz görüşüyorsanız eğer tedavi olması için yol gösterin. Hiç gitti mi bilmiyorum ama gitmek zorunda. Allah korusun ilerlerse bi de. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. O bahsettiğim arkadaşım 25 yaşında çıktı ortaya. Çocuklarınız var mı yorumları okumadım ama yaşanmış bazı şeyler var. Yine de siz bilirsiniz.

Ne gordunuz gozlerinden agzindan falan ates mi cikiyordu? Tavanda ters mi dolasiyordu? Anlattiklarinizin hepsi psikiyatrik hastalik belirtileri, ama siz bile durumu cine periye baglarsaniz adam hepten kaybetmistir ruh sagligini.
Peki sizi hic zarar verdimi bu durumdayken
Hayir sadece pisikolojik olarak etkileniyordum

Evet iki çocuğum var .pisikolojik destek aldi tedavi gordu sikinti sadece gece nuksediyor.pisikolojik degil bende bazi şeylereşahit oldum

Zor bir durum...olay 2 senedir var dediniz galiba..nasil oldu durup dururkenmi basladi

Çoğunluk pisikolojik hatta bazilari sijofren tanisi koydu yorumlardan bu sonuç çikiyor peki bu adam neden sadece gece rahatsizlaniyor ve neden fetih süresi ve ayetul kursiyi okuduğumda rahatliyor ve kendine geliyor.pisikolojik olduğunda okunan ayet tesir edermi ..

Tanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
Benim eşim evlendiğimizden beri böyle ben hiç dert etmedim. Düğünde oynama çoğu erkek bunu sevmez gidicegin yeride bi zahmet söyle illa başına buyruk yaşaman gerekmiyor kocan o senin. Eğer yapmadığin şeyleri yaptigini ima edip kafasında kurarak kiskancliklar cikariyosa o zaman haklısın 5 ay ayrı kalmakta ama suan bence bu sebeplerden değilsin idare etmeliydin

Dugunde oynatmamasi tanimadigi komsuya gondermemesi izin almanizi istemesi.. bunlarin neresi asiri kiskanclik ki? Gayet normal istekler. Kocaniz cunku. Diger olaylar icin de okunsa belki duzelir ben de bisey yapildigini dusundum simdi. Allah sifa versin

Okudugunuzda kendine geliyosa hasta olmadigina inaniyosaniz neden ayrildiniz.Hadi ayrildiniz niye vicdan rahatlatmaya konu actiniz oh iyi yapmissinmi diyelim.

Kiskancliklar normal degil elbette
Peki bu kiskanc koca ile gece evde yalniz kalamayan koca ayni kisi mi? Pek aklim kesmedi de

Dua okuyunca rahatlamak illa yaşanan başka şeylere özel değil ki.
Sadece gece olması da farklı bir anlama gelmez.

Okudum okudum hepsini okudum ama Bu kadar korkutacak ne yapıyomuş bu adam anlamadım sorun adamda değil bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…