Ben korktuğumu söylemedim zaten arkadasa korkmamasi gerektiğini söyledim..inancım tam Allaha şükür neyden korkacağımBen bu kadar seye sahit oldum korkmuyorum siz neden korkuyosunuzki bir insan kanser diye sizdemi kanser olacsksinuz
Ben bu kadar seye sahit oldum korkmuyorum siz neden korkuyosunuzki bir insan kanser diye sizdemi kanser olacsksinuz
Tanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
Dinimi inkar ederimki yalan değil gerçek bildiğin daha buyuk yemin varsa soyle edeyim .amacim sizi korkutmak degil derdime care aramak istedim ama istemeden etkiledim sizi ozur dilerim
pisikolokBöyle şeylere şahit olup da korkmamak büyük cesaret ister.Şahsen ben dayanamazdım eşimde olsa babamda olsa ürkerdim siz hiç mi ürkmediniz.Ben konuyu okynca ürktüm.Kesinlikle tedavi olması lazm eşinizin.Şizofreni belirtisi gbi duruyor .
Pisokolojik tedavi gördü ne yazikki hiç bir işe yaramadi.inanmak istemiyosunuz ama pisikolojik değil keşke dediginiz gibi olsaydiAllah aşkına korktuğunuz şey ne tam olarak? Ne düşünüyorda korkuyorsunuz ben onu anlamadım?
Belli ki psikolojik bir sorunu var. Neye inanıp ne düşünüp korkuyorsunuz?
Keşke eşinizi bir psikiyatriste götürmeye çalışsaydınız. Sanrılar görüyor, halünasyon görüyor. bunu nedeni psikolojik bir rahatsızlık olmalı. başka bir şey değil. ben terk edemezdim. Ayrılmış olsam bile tedavi olması için sorunlarını çözmesi için destek olur arar sorardım.
Ne gordunuz gozlerinden agzindan falan ates mi cikiyordu? Tavanda ters mi dolasiyordu? Anlattiklarinizin hepsi psikiyatrik hastalik belirtileri, ama siz bile durumu cine periye baglarsaniz adam hepten kaybetmistir ruh sagligini.
Hayir sadece pisikolojik olarak etkileniyordumPeki sizi hic zarar verdimi bu durumdayken
Evet iki çocuğum var .pisikolojik destek aldi tedavi gordu sikinti sadece gece nuksediyor.pisikolojik degil bende bazi şeylereşahit oldumKonun sismik şeylerden bahsettiğiniz için kapandı yine ona doğru gidecek sanıp yazdım. Eşinizin sorunu psikolojik. Başka bir şey yok. Benim eski bir arkadaşım buna benzer şeyler yaşadı. Hatta daha kötü şeyler görüyordu. İlaç kullanıyor o zaman sorun yok.
Komşumuz var o da birilerinin onu kaçıracağını sanıyordu, peşimde biri var diyormuş. O da ilaçla tedavi görüyor. Kimseye zararı yok eşine de. Bence siz görüşüyorsanız eğer tedavi olması için yol gösterin. Hiç gitti mi bilmiyorum ama gitmek zorunda. Allah korusun ilerlerse bi de. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. O bahsettiğim arkadaşım 25 yaşında çıktı ortaya. Çocuklarınız var mı yorumları okumadım ama yaşanmış bazı şeyler var. Yine de siz bilirsiniz.
Tovbee nasilEvet iki çocuğum var .pisikolojik destek aldi tedavi gordu sikinti sadece gece nuksediyor.pisikolojik degil bende bazi şeylereşahit oldum
Evet iki sene oldu .o gunden itibaren iflah olmadiZor bir durum...olay 2 senedir var dediniz galiba..nasil oldu durup dururkenmi basladi
Benim eşim evlendiğimizden beri böyle ben hiç dert etmedim. Düğünde oynama çoğu erkek bunu sevmez gidicegin yeride bi zahmet söyle illa başına buyruk yaşaman gerekmiyor kocan o senin. Eğer yapmadığin şeyleri yaptigini ima edip kafasında kurarak kiskancliklar cikariyosa o zaman haklısın 5 ay ayrı kalmakta ama suan bence bu sebeplerden değilsin idare etmeliydinTanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
Okudugunuzda kendine geliyosa hasta olmadigina inaniyosaniz neden ayrildiniz.Hadi ayrildiniz niye vicdan rahatlatmaya konu actiniz oh iyi yapmissinmi diyelim.Çoğunluk pisikolojik hatta bazilari sijofren tanisi koydu yorumlardan bu sonuç çikiyor peki bu adam neden sadece gece rahatsizlaniyor ve neden fetih süresi ve ayetul kursiyi okuduğumda rahatliyor ve kendine geliyor.pisikolojik olduğunda okunan ayet tesir edermi ..
Kiskancliklar normal degil elbetteTanımadığı komşuya göndermez,düğunde oynattırmaz,izin almadan biyere gitme der sizce bu kıskançlıklar normalmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?