Hanim efendi uzun sure pisikolojik tedavi gordu ve hic bir ise yaramadi.eAllahın işine yaramadi. orasını kimse bilemez..eski konunuzu bilmiyorum fakat yazdığınız şeylerden az çok bişey oluştu kafamda..
öncelikle neden direkt (madem maddi durumlarda iyi) doktora gidilmedi?
kulun kul üzerinde hakkı vardır ki siz karı-kocasınız böyle bir adım atılmadıysa hala geç kalınmış sayılmaz bir an önce doktora gitmesini sağlayın.
ve eğer şizofreniyse çok iyi yaptığınızı düşünüyorum çocuklarınızı o evden uzaklaştırarak çünkü haberlerde görüyoruz Allah başa vermesin evlerden ırak,fena bir rahatsızlık insanlar ailelerini öldürüyorlar saati saatine ilacını almayınca
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin,şifalar versin inşallah tez zamanda
Bu gittigimiz 7 hoca gitttikçe daha kotu oluyor ayni gece şiddet tavan yapiyor .isten anlayan işin ehli kinse yok cogu para simsari.hatta salih memisogluna gittik 400 lira para istedi disardada 20 yakin hasta bekliyordu tahminimce gunde 20 bine yakin para kazaniyor kimse boylelerine gitmesin
Gittik hanim efendi uzun sure tedavi gordu.ama pisikolojik değil .hocaları kapı kapı dolaşacağınıza bir hastaneye doktora götüreydiniz böyle olmazdı belki.
başka başka doktorların peşine gitmeli,peki ne teşhis konuldu?Hanim efendi uzun sure pisikolojik tedavi gordu ve hic bir ise yaramadi.e
Ben onun ne telefonlarina nede karsisina hic bir sekilde cikmiyorum.kendi okula gidiyor cocugumu gorup bana para yolluyor .beni asiri seviyordu bu ayriliktn oturu pisikolojisi bozulmus son zamanlarda işlerini boslamaya baslamiş.onun rahatsizliği sadece gece oluyorduBir de evlcikmiyoruma bitirdim diye kestirip atazsiniz.Resmiyette bosanmamissiniz ama ayrisiniz.Cocuklarinizi 5 aydan beri babasina gostermiyor musunuz? Babamiz nerde istiyoruz babamizi demiyorlar mi ? Eger oyleyse buna hakkiniz yok.
Bırakın arkadaş hoca moca para tuzağı hepsi.kardeş madem eşin böyle bir durumu var ac kendin kuranı oku eşinin üstüne nas felak Yasin ayetel kursi okuyabıldın kadar madem esin duayla rahatlıyo yapacan şey çok basıt.terk etmek care değil çocuklarının babası sonıctaGittik hanim efendi uzun sure tedavi gordu.ama pisikolojik değil .
Ben onun ne telefonlarina nede karsisina hic bir sekilde cikmiyorum.kendi okula gidiyor cocugumu gorup bana para yolluyor .beni asiri seviyordu bu ayriliktn oturu pisikolojisi bozulmus son zamanlarda işlerini boslamaya baslamiş.onun rahatsizliği sadece gece oluyordu
İşin kotu tarafı akraba olmamız hasebiylemi bilmiyorum ama üstümde çok toplumsal baski var .herkez eşin işinde gucunde hiç bir kotu aliskanliği olmayan bir insan bir musdiyor.lmis ona isabet etmis neden onu bu durumda yalniz biraktin diyor.soğudum ve hic bir sekilde donmiyecem annemde gitme sana gece farkinda olmadan zarar vermesin diyorDon geri
İşin kotu tarafı akraba olmamız hasebiylemi bilmiyorum ama üstümde çok toplumsal baski var .herkez eşin işinde gucunde hiç bir kotu aliskanliği olmayan bir insan bir musdiyor.lmis ona isabet etmis neden onu bu durumda yalniz biraktin diyor.soğudum ve hic bir sekilde donmiyecem annemde gitme sana gece farkinda olmadan zarar vermesin diyor
Ben şahidim ne pilik insanlara ne çetelere kafa tuttuyordu .normal yaşantisinda kimseden korkmaz ama gel görki evde ozellikle gece kotu kotu ruyalar goruyor ve bağirarak uyaniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?