Kocamdan ayrıldım .vicdan azabı çekiyorum

Şunuda söyleyim,siz eşinizi düşündüğünüz kadar kendi ailesi düşünüyormu acaba.
Bu adamın neyi var bir doktora götürsek dedilermi hiç...

Hanim efendi uzun sure pisikolojik tedavi gordu ve hic bir ise yaramadi.e

Bir de şöyle düşünün; büyü varsa ve bunu çözebilecek biri varsa bu insanın maddiyattan uzak ve manevi tarafı güçlü biri olması gerekir. Böyle biri kişi başı 400 tl alır mı sizce? Ne kadar komik bir durum. Dolandırıcı oldukları buradan belli.

Bir de evlcikmiyoruma bitirdim diye kestirip atazsiniz.Resmiyette bosanmamissiniz ama ayrisiniz.Cocuklarinizi 5 aydan beri babasina gostermiyor musunuz? Babamiz nerde istiyoruz babamizi demiyorlar mi ? Eger oyleyse buna hakkiniz yok.
Ben onun ne telefonlarina nede karsisina hic bir sekilde cikmiyorum.kendi okula gidiyor cocugumu gorup bana para yolluyor .beni asiri seviyordu bu ayriliktn oturu pisikolojisi bozulmus son zamanlarda işlerini boslamaya baslamiş.onun rahatsizliği sadece gece oluyordu

Gittik hanim efendi uzun sure tedavi gordu.ama pisikolojik değil .
Bırakın arkadaş hoca moca para tuzağı hepsi.kardeş madem eşin böyle bir durumu var ac kendin kuranı oku eşinin üstüne nas felak Yasin ayetel kursi okuyabıldın kadar madem esin duayla rahatlıyo yapacan şey çok basıt.terk etmek care değil çocuklarının babası sonıcta

Niye bu kadar mesafe koydunuz anlayamadım,kıskançlık demişsiniz ama büyük sorun olacak şeyler göremedim, o halde neden yalnız bıraktınız?

Ben işin bu boyutundayim boyle rahatsiz birini gece yalniz basina evde duramayan biruni yalniz biraktigim için Allah katinda sorumlumuyum.beni cok sevdigindenmidir cok kiskaniyor beni beni bunalltti dugunde ulu orta oynama internetlerde kivirmani seyretmek istemiyorum deyince ip koptu tartistik bende dilimi biraz uzattim tokati yedim ve evi terkettim.

Şiddet varmış anladım, yine de bu onun özel durumuyla ilgili olabilir bu kadar kötüyse. Büyü olduğuna inanıyorsanız kendiniz çeşitli dualarla ve surelerle halletmeye çalışsaydınız, ayrıca internette büyü bozmak için yöntemlere de rastlamıştım, bunlar işe yarayabilirdi belki.

İşin kotu tarafı akraba olmamız hasebiylemi bilmiyorum ama üstümde çok toplumsal baski var .herkez eşin işinde gucunde hiç bir kotu aliskanliği olmayan bir insan bir musdiyor.lmis ona isabet etmis neden onu bu durumda yalniz biraktin diyor.soğudum ve hic bir sekilde donmiyecem annemde gitme sana gece farkinda olmadan zarar vermesin diyor

Kurtulmuşken kaç sakın gerı dönme

Annen haklı bun konuda...

Ben şahidim ne pilik insanlara ne çetelere kafa tuttuyordu .normal yaşantisinda kimseden korkmaz ama gel görki evde ozellikle gece kotu kotu ruyalar goruyor ve bağirarak uyaniyordu

O zaman canım al kocani çocuklarını götür bir cici hocaya uflesin madem. Eski konunu okumadım ama belli ki bu sebepten kapanmış.

Senin kocan büyük bir ihtimalle şizofren tatlım. Götür doktora teshisini koysunlar. Alsın ilaçlarını kullansin eski mutlu günlerinize niye dönemesin. Sen böyle başka şeylere inandıkca canım olan eşine ve evliliğinize oluyor.

Yok ben bildiğimden vaz geçmem dersen gelip buraya ne yazıyorsun. Yazma al kocani hocaya götür o biraz paranızı ve zamanınızı yesin.

Peki aynı sıntida siz olsaydınız ve eşiniz sizi bu vaziyette evi terkedip sizi bu halinizle yalniz biraksa siz ne yapardiniz.

ne olursa olsun eşiniz bir rahatsızlık geçiriyor destek olmak sahip çıkmak yerine terketmişsiniz
kesinlikle sahip çıkardım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…