Çoğunluk pisikolojik hatta bazilari sijofren tanisi koydu yorumlardan bu sonuç çikiyor peki bu adam neden sadece gece rahatsizlaniyor ve neden fetih süresi ve ayetul kursiyi okuduğumda rahatliyor ve kendine geliyor.pisikolojik olduğunda okunan ayet tesir edermi ..
Ev değiştirin belki evden erkileniyodur.Benden ayri kaldiği için etkilenmis oldugunu duydum evet sadece evdeyken
Değiştirdik durum aynıEv değiştirin belki evden erkileniyodur.
Değiştirdik durum aynı
Musallat kesinde büyümü değilmi Allah bilir.sonuç olarak çok sevdiğim eşimden bu süre zarfında soğudum ve evliliği bitirdim.yani birileri büyü yaptıysa amacına ulaşmis olduPeki siz büyü falanmi yapildigini düsünüyorsznuz..?
Allahın işine karışılmaz orasını kimse bilemez..eski konunuzu bilmiyorum fakat yazdığınız şeylerden az çok bişey oluştu kafamda..Soğudum ve bu evliliği kafamda bitirdim geri donmeyi dusunmuyorum.sadece boyle rahatsiz bir adami terkettigim için Allah benden hesap sorarmi geceleri uyuyamiyrm
konunuz öyle konuşmaya devam ederseniz kapanacak ayrıca burdaki insanlar ne bilsinler madem böyle olabilir diye bir düşünceniz var sorup soruşturun anlayan birilerini alın götürün adamı ama önce bilimsel yollardan arayın çarenizi bu esnada dualarla destekleyebilirsiniz mantıklı olan budur,doğru olan budur..ha baktınız ilaç tedavi etmiyor/etmedi (size verilen sürenin sonunda) işte o zaman bu dediğiniz yollara başvurun derim dinlerseniz.Peygamberimizede büyü ve sihir yapılmıştı.zervan kuyusundan düğümlenmiş ipi hz ali çıkarmamismiydi peygamberimize bile yapildiysa bize ndn yapilmasnki
Bu gittigimiz 7 hoca gitttikçe daha kotu oluyor ayni gece şiddet tavan yapiyor .isten anlayan işin ehli kinse yok cogu para simsari.hatta salih memisogluna gittik 400 lira para istedi disardada 20 yakin hasta bekliyordu tahminimce gunde 20 bine yakin para kazaniyor kimse boylelerine gitmesinSizin careniz bir hoca ozaman burdaki kadinlar degil.
Bu gittigimiz 7 hoca gitttikçe daha kotu oluyor ayni gece şiddet tavan yapiyor .isten anlayan işin ehli kinse yok cogu para simsari.hatta salih memisogluna gittik 400 lira para istedi disardada 20 yakin hasta bekliyordu tahminimce gunde 20 bine yakin para kazaniyor kimse boylelerine gitmesin
Ben buyu var demedim Allah bilir diyorum.ohanımefendi burada büyülü müyülü konular açmak da konuşmak da yasak hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. kocanızın kıskançlığını ya da ne bileyim farklı bir davranışını huyunu hemen biri büyü yapmıştır biri okumuştur bilmem neye getiriyorsunuz. adam besbelli öyle işte konunuz da parça parça zaten hiç bir şey anlayamıyor insan
Size sadece Allah sizede esinizede çocuklarinizada boyle bisey yasatmasin.dusmanimada vermesin.Allah şahit gosterdik isterseniz atip tuttugumu soylynYa ne iyasatmasin.aygınlıgı uyduruyorsunuz işte besbellı anlattıklarınız dogru olsa oyle bır ısı olamaz devam edemez ya sızın psıkolojınız bozuk yada burada atıp tutuyorsunuz!!!!
Bu gittigimiz 7 hoca gitttikçe daha kotu oluyor ayni gece şiddet tavan yapiyor .isten anlayan işin ehli kinse yok cogu para simsari.hatta salih memisogluna gittik 400 lira para istedi disardada 20 yakin hasta bekliyordu tahminimce gunde 20 bine yakin para kazaniyor kimse boylelerine gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?