- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Zebome4242
-
Fena fikir olmayabilirAhh kıyamam ya aynı yaştayız herkes zaman zaman kötü dönemlerden geçiyor ama senin ki epey ağır olmuş.Küçük yaşta evlenmek zorunda kalmak,bu süreçte yaşadıkların ve geldiğin nokta.Kimbilir neler yaşadın küçücük yaşta.İnşallah kendin için birikim yapabilmişsindir bu süreçte.Bence Artık susmak yerine güzelce delir hem ailene hem kocana karşı.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış lafı çok doğru bence.Gerekirse kafayı yemiş moduna gir bak nasıl bırakıyor peşini
Hemen boşan bir dakika bile düşünme.Hayat kısa kendine cehenneme çevirme.Bütün psikolojin bozulmustur.Evlenmek ne kadar doğalsa bosanmakta öyle.Param yok die durma eğer dert oysa git kasiyerlik yap,temizlik yap yinede durma.Daha gençsin herseye bastan baslayabilirsin.yazık etme geç kalırsan hiç ayrılamazsın cocugunda büyümüş.Kimseden de korkmaMerhaba.. Ben 33 yasındayım. 17 yasında kendimden 23 yaş büyük biriyle evlendim.. İki cocugum var.. Ve kocama katlanamıyorum.. Onunla iken tanıdık birinin bizi görmesinden korkuyorum.. Cünkü ondan utanıyorum.. Aramızdaki yaş fark yetmemiş gibi vücudu cok kötü 150 kg neredeyse.. Hadi bunlar size basit gelebilir.. Ki inanın degil. Yıllarca dayak yedim.. Hakarete uğradım.. Parayla terbiye edilmeye çalıştım.. Ve suan ona karsı zerre duygum yok.. Hergün ölmesi için dua ediyorum.. Cok mutsuz ve çaresizim.. Napacagımı bilmiyorum.. Baş yastığı kendisine eş değil derler ya. İşte o benim.. Ne olur yargılamayın yardım edin..
Hislerin iyileşmez bence artık zaten bu kadar kötülüğe de iyileşmesin.Bak boşan nasıl rahatlıcaksın keske daha önce yapsaydım die.Bu adamları kadınlar bu hale getiriyor.Artık kimse susmasın şiddete.Şikayet edersniz kimse sahipsiz değil.yeterli kendinize güvenin hala onunsevebileceğinize inanmayın bende. bosandım çok zor günler geçirdim.Ama şimdi çok mutlu bi ilişkim var.Cesur olursanız hersey olur.Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında
Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında
kanunlar sadece kitaplarda kadınların yanında uygulama da kuş olup uçuyorlar.Para da sorun değilse, dünyayı yıkar, yeniden kurarım. Ne demek peşimi bırakmayacak. Kanunlar artık bu konuda daha kadınsan taraf. Cesur.olun biraz. 17 yaşında başlamış kölelik yetmez mi?
yapabileceğiniz bişi yok biraz para biriktirip bosanın kadın sıgınma evıne yerlesinMerhaba.. Ben 33 yasındayım. 17 yasında kendimden 23 yaş büyük biriyle evlendim.. İki cocugum var.. Ve kocama katlanamıyorum.. Onunla iken tanıdık birinin bizi görmesinden korkuyorum.. Cünkü ondan utanıyorum.. Aramızdaki yaş fark yetmemiş gibi vücudu cok kötü 150 kg neredeyse.. Hadi bunlar size basit gelebilir.. Ki inanın degil. Yıllarca dayak yedim.. Hakarete uğradım.. Parayla terbiye edilmeye çalıştım.. Ve suan ona karsı zerre duygum yok.. Hergün ölmesi için dua ediyorum.. Cok mutsuz ve çaresizim.. Napacagımı bilmiyorum.. Baş yastığı kendisine eş değil derler ya. İşte o benim.. Ne olur yargılamayın yardım edin..
Emin onun sizden daha beraat bu evliligim17 yasındaki Bi insan etrafı cocuk yap aile ol dedigine ve bunu diyen annesi ise yapar.iki kücük cocukla neyime güvenip bosanacaktım? Arkamda ailem yoktuki.eksik anlatıyorum elbette 16 seneyi burada iki cümleye nasıl sığdırayım.ana konuyu anlatıyorum sadece. Niye evlendigim kısmını defalarca anlattım. Anladığım kadarıyla benden gençsin ve daha güvende Bi hayatın olmuş ki umarım hep öyle olur. O yüzden yazdıklarım ssize anlamsız geliyor. Yinede cok rica edicem baskalarının problemlerini kücümseyip yargılamayın.. İyi geceler
Emin ol eski esimden neler cektim bosandim bitti hergun korkuyla yasamak yardim istiycek kimseninin olmamasi ben cesurum bahaneler arkasına siginmiyorum. siz bahaneler arkasina siginiyorsunuz sizi hafife almıyorum eksik anlatıyorsunuz hiç bi anne 17 yasinda kizini evlendirmez evlendirse 20 yas buyuk biriyle evlendirmez .20 yıl evlilik sürmez. (De boşanmış anne baba çocuğuyum ailem oldun istedim yanılmışım maddi olarak elinde avucumdakileri eski eşe kaptirdim şükür ediyorum kurtuldum. S)iz 20 yıl böyle yaşayıp ailem evlen dedi çocuklar vs bahane etmeniz inandırıcı değil... ne degistide 20 yil sonra fikir değiştirdiniz? siz gerçekten kendi ayaklarınız üzerinde durmak istiyorsanız allah bi kapı açıyor zaten sizi kucumsemiyorum ben neler atlattım bahaneler arkasına siginmadim sizde çocuklarla çocuklarla evine gidin 3 ay içinde iskuedan iş çıkar geliriniz az olur yediniz lokmayı huzurla yerseniz17 yasındaki Bi insan etrafı cocuk yap aile ol dedigine ve bunu diyen annesi ise yapar.iki kücük cocukla neyime güvenip bosanacaktım? Arkamda ailem yoktuki.eksik anlatıyorum elbette 16 seneyi burada iki cümleye nasıl sığdırayım.ana konuyu anlatıyorum sadece. Niye evlendigim kısmını defalarca anlattım. Anladığım kadarıyla benden gençsin ve daha güvende Bi hayatın olmuş ki umarım hep öyle olur. O yüzden yazdıklarım ssize anlamsız geliyor. Yinede cok rica edicem baskalarının problemlerini kücümseyip yargılamayın.. İyi geceler
Yani kendine eş değilde bakıcı almış gibi geldi.
Kusura bakmayın ama 2 çocuk yaparken nerdeydi aklınız? Yada evlenirken?
40 yaşındaki adamla evlenirken bunları düşünmeliydiniz. Para ile mi gözünüzü boyadı?
Bir 5yıl sonra sizin tam şarap gibi olgunlaştığınızda adam bu kilo ile zaten 60 yaşında hasta olur artık hastane köşelerinde bakıcılık yapa yapa yaşlanırsınız.
Ayrıca 23 yaş farklı bir insanı nasıl mideniz aldı merak ediyorum...
Totosunu kaldıramıyor ama yumruğunu kaldırır..
Birincisi benimle böyle konuşamazsın haddini bil.Hiç mi dert görmedin, hiç mi hata yapmadın be kadın!
Kadının mutluluğu çocuktan mı gelirErkeğin mutluluğu kadından gelir,kadının mutluluğu çocuktan gelir,çocukların mutluluğu ise birbirini seven,anne babadan ve evdeki huzurdan gelir. Rabbim yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?