- 25 Ekim 2019
- 30
- 20
- 3
- 38
- Konu Sahibi Zebome4242
-
O kadar lafın icinde bunu mu tuttunuz? Amaç ne muhalefet olmak ı? Bu yazmaktaki amacım bosanmış ailelerin cocuklarını düşürmek degil.. Yasadıgım coğrafya da durum böyle o yüzden öyle yazdım. Ha bunu bastan belirtsem iyi olurdu o ayrı..Boşanmış annelerin çocukları olarak anılmasınlar diye, prestijleri sarsılmasın diye?
Bu söylem bu durumu yaşayan herkese hakarettir. İki düşünüp bir söyleyin bu ne cüret?
Cok teşekkür ederim yargılamadıgınız için..Kendinizi tam anlamıyla güvence altına almadan sakın boşanmayın psikopat bir adam demişsiniz Allah korusun her gün neler görüyoruz tv lerde.Kadın sığınma evleri için bir araştırma yapsanız bir bilgim yok fikir olarak söylüyorum sadece en azından yerinizi bulup zarar veremez size.Çok zor bir hayat yaşamışsınız belli o yüzden neden iki çocuk vs. gibi sorular sormayacağım size kimse başına gelemeden bilemez neyi ne şartlar altında yaptığınızı.Ben sadece dua edeceğim size ve sizin durumunuzda olan kadınlarımıza.Umarım en kısa zamanda bu adamdan kurtulur çocuklarınızla çok güzel bir hayat yaşarsınız
Çabalıyorum ama olacak gibi değilAyrilmayi dusunseniz??
O kadar lafın icinde bunu mu tuttunuz? Amaç ne muhalefet olmak ı? Bu yazmaktaki amacım bosanmış ailelerin cocuklarını düşürmek degil.. Yasadıgım coğrafya da durum böyle o yüzden öyle yazdım. Ha bunu bastan belirtsem iyi olurdu o ayrı..
Parasal sıkıntınız yoksa bir psikologa gidin yardım alın bende düşünüyorum çift terapisti almayı ama siz tek gidin en iyi yolu gosterecektir size umarım mutlu gunleriniz olur çok üzüldüm gerçektenSuan da görmüyorum son üç senedir cocuklar büyüdüğünden beri artık yapamıyor.. Ama geçmişi bana yaptıklarını unutamıyorum.. Nefretim gecmiyor aldıgo nefes bile gözüme batıyor
Konular ne kadar bir birine benziyor
Boşanma sonrası için hazırlık
Merhaba. Kendimi kısaca hatırlatayım. Mutsuz bir evlilik sürdürüyorum. 17 yaşında annem olacak şahıs tarafından zorla evlendirildim. Bu süreçte çok acılar çektim.. Eş olacak kişi annemin bana olan baskısını farkedip bunu kullandı. Beni eve çağırıp taciz ediyordu, kaçtığım zaman anneme şikayet...www.kadinlarkulubu.com
Allah razı olsun.. Cümlemize..Erkeğin mutluluğu kadından gelir,kadının mutluluğu çocuktan gelir,çocukların mutluluğu ise birbirini seven,anne babadan ve evdeki huzurdan gelir. Rabbim yardımcınız olsun.
Boşanmak mümkün değilse geçmişi düşünüp üzmemeye çalışın kendinizi. Ama “çocuklarım için boşanmıyorum” demeyin. Çünkü bu çocuklarınızın omzuna taşıyamayacakları bir yük olur. İyi özelliklerine yoğunlaşmaya çalışın, yaşananlara bir sünger çekin. Bir psikologla konuşmak iyi gelebilir.Psikopat Bi adam.. Bana cocuklarıma rahat vermez korkuyorum
Cok teşekkür ederim dualarınız için.. Oğlumla iyi değil Az eziyet etmedi cocuga o yüzden sevmez babasını.. Ama kızla iyiAh keşke bizim de sizin için bi çözümümüz olsaama yok işte, boşanın demek kolay uygulaması zor çok çok büyük bir imtihandasınız Allah yardımcınız olsun daha çok gençsiniz Allah yolunuzu açsın hep güzelliklerle karşılaştırsın inşallah, dua etmek dışında elimden hiç bir şey gelmiyor. Araştırın soruşturun dua edin Allah bir kapı açacaktır ben öyle umuyorum
Çocuklarla arası nasıl bu herifin
Kiz nasil pesini birakmaz o 150 kiloyla totosunu kaldirabiliyormuMaddi olarak yok aslında.. Ama benım peşimi bırakacak Bi adam değil. Boşanmaz. Hadi bosandık diyelim asla rahat vermez..
Bir anne olarak çocuklara zarar vermesini ne olursa olsun engelleyinCok teşekkür ederim dualarınız için.. Oğlumla iyi değil Az eziyet etmedi cocuga o yüzden sevmez babasını.. Ama kızla iyi
Totosunu kaldıramıyor ama yumruğunu kaldırır..Kiz nasil pesini birakmaz o 150 kiloyla totosunu kaldirabiliyormu
Kör seytanindan bulsunTotosunu kaldıramıyor ama yumruğunu kaldırır..
O kaldirisa sen vur bi tekme yerlerdr yuvarlansin top gibi. Kusura bkma cok sinirlendimTotosunu kaldıramıyor ama yumruğunu kaldırır..
Ağlamayın lütfen kötü hissederim.. Teşekkür ederim mesaj için.. İnşallah kurtulacağım.. Ve Bi gün buraya kurtuldugumu yazacağımOkurken agladim sonra ki yazilarinizdan ozellikle, annemde 13 unde gelin olmus turlu iskence siddetler,lutfen insanlari yargilamayin ne yasadi bilmiyoruz cok uzgunum sadece suan tek diyecegim bosan kac kurtul
Hayali bile güzel.. Beni güldürdün teşekkür ederim :) yaşattığım kötü his icinde üzgünüm..O kaldirisa sen vur bi tekme yerlerdr yuvarlansin top gibi. Kusura bkma cok sinirlendim
Insanın okuyunca tüyleri diken diken oluyor yazıklar olsun böyle aileye insan değiller, hayvan desen hayvana hakaret olur hayvanlar bile yavrusuna sahip çıkıyor sonuçta offfff diyorumEvliliğmin olma sebebi kocamın bana taciz de bulunması.. Bunu öğrenen ailem de haliyle illaki evleneceksin dedi.. Dayak yeme sebeplerimden bir kaçını yazayım.. Araba koltuguna meyve suyu damlattıgım için.. O odaya girdiğinde ayağa kalkmadığım için.. Bunun gibi seyler.. Yani asla ciddi Bi sebebi olmadı. Kimin oldu ki? Bi defa oğlum sekiz aylıkken dayak yedim kış ortasında.. Sebebi faturadan dolayı kapanan ev telefonu.. Beni dövdü sonra evden cıktı ben o halde aileme kostum o soğukta terlikle.. Ve aynı akşam ailem beni geri yolladı.. İki saclarımı tarayamadım kafamdaki şişlikler su topladığı için.. Buna rağmen beni yolladılar. Neden mi yolladılar? Cünkü zaten yasca cok büyük Bi adamla evlendigim için (sanki istemişim gibi) ailemi kücük düşürmüşüm bide boşanarak bunu ikiye katlayamazmışım.. Umarım yeterince acık olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?