Elbetteki. Ama nuh diyor peygamber demiyorAllah sabır versin hiç konustunuz mu size bu kadar kötü hissettirdigini?
Canim benim.boyle.adamlar tatil.falan kabul.etmez zaten ayni sey benmde başımdaydı hic sevilmeden 5 Yil durdum yarin dava açıyorum ne kdr beklesen düzelmesini o kadar üzülürsün cunku duzelmeyecek 40 yilda gecse ayni adam olacak. Kendine yeni bir yol ciz o senden sonra donmeni isteyecek kanma ona yoluna bak artk kendi hayatına bak kendinr deger verCanım benim.cok denedim. Tek çarem ayrılmak. Adam tatil falan istemiyor. Annemle zaten 4 senedir görüşmüyor. Son 2 aydir da ayri odalarda yasiyorduk zaten evdeyken bile
dEElbetteki. Ama nuh diyor peygamber demiyor
Aranan cevap geldi !! Hamile kaldigimda yaklasik 3 bucuk sene onceydi..2013 mayısta hamile kaldim hanfendi..daha 9 aylik evliyken.. Simdi düşünüyorum beni sevmediğini. Hey ya rabbi ya resulallah.Nasıl oluyor da, sizi sevmediğini bildiğiniz bir adamdan çocuk yapıyorsunuz?
Cocugunuz var mı. Sizin eşiniz nasildiCanim benim.boyle.adamlar tatil.falan kabul.etmez zaten ayni sey benmde başımdaydı hic sevilmeden 5 Yil durdum yarin dava açıyorum ne kdr beklesen düzelmesini o kadar üzülürsün cunku duzelmeyecek 40 yilda gecse ayni adam olacak. Kendine yeni bir yol ciz o senden sonra donmeni isteyecek kanma ona yoluna bak artk kendi hayatına bak kendinr deger ver
Eşim beni çoook begenerek evlendi. Görücü usuluydu ama beni cok begendigini hep söylerdi. Ne olduysa evlendikten sonra oldu..soguk da oldum olmadı. Sicak da oldum olmadı.Allah sonumuzu hayretsin insallah cnm saolPeki siz
dE
Peki siz de ona onun gibi soğuk mu davranıyorsunuz. Eger ona karşı çok sicak ve ask doluysaniz buz gibi olun onu mutsuz edecek kadar soğuk davranın. Ama eger siz de öyle soguksaniz sıcacık olun. Esiniz basta size aşık olmamis olabilir hâlâ da olmayabilir ama bundan sonra aşık olmayacagi anlamına gelmiyor. Belki siz de aşık dgilsinizdir ve onu aşık edeyim derken siz de aşık olacaksiniz
Canım boşanma durumunda mazeret tayini isteyebilirsin ailenin bulunduğu şehire tayin iznin var. Ama sadece ailenin ikamet ettiği şehire tayin isteyebilirsinInternetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.
Boşanmak artik mazeret ozru değil cnm malesefCanım boşanma durumunda mazeret tayini isteyebilirsin ailenin bulunduğu şehire tayin iznin var. Ama sadece ailenin ikamet ettiği şehire tayin isteyebilirsin
Faha bir sene olmadı tayin istedi arkadaş boşanma mazeretiyle. Yeni mi değişti yönetmelikBoşanmak artik mazeret ozru değil cnm malesef
Eşim beni çoook begenerek evlendi. Görücü usuluydu ama beni cok begendigini hep söylerdi. Ne olduysa evlendikten sonra oldu..soguk da oldum olmadı. Sicak da oldum olmadı.Allah sonumuzu hayretsin insallah cnm saol
Internetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.
Aranan cevap geldi !! Hamile kaldigimda yaklasik 3 bucuk sene onceydi..2013 mayısta hamile kaldim hanfendi..daha 9 aylik evliyken.. Simdi düşünüyorum beni sevmediğini. Hey ya rabbi ya resulallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?