Kocamdan NEFRET ediyorum...

Çok zor birşey Allah yardımcın olsun
Eşin bu duruma nasıl razı geliyor ?
Kendisi hiç ayrılalım demedi mi?

ben eşlerin olağan dışında gelişen olaylar hariç hep birlikte hareket etmesinden yanayım. birlikte ziyaret, birlikte tatil, birlikte evde oturma gibi..
bunun tersi beni çok rahatsız eder eşimi de öyle tabi.
o yüzden kesinlikle haklısınız. anladığım kadarıyla tek sorunda bu değil. evliliğin başından beri sıkıntı var. boşanırsan daha mutlu bir anne ve daha mutlu bir birey olacağına eminim.

Boşanmalarda tayin şansınız ailenizin yanına olabiliyor diye biliyorum. (Bir arkadaşım yaşamıştı.)
Ailemin yaşadığı sehirde yasamak istemiyorum. Bir de ben dogu gorevi yükümlüsüyum. Ailemin bulundugu yerde dogu gorevi olan yerler cok uzak zaten aileme. Tesekkur ederim yine de.

Işte cesaretimi toparlayamiyorum bir türlü. Bosaninca o sehirde tek yaşayacağım kızımla. Cok zor olacak diye korkuyorum

Çok zor birşey Allah yardımcın olsun
Eşin bu duruma nasıl razı geliyor ?
Kendisi hiç ayrılalım demedi mi?
Ben ayrilalim dedigimde okeyledi hemen. Onu bekliyormuscasina. Bosanma dilekçesi hazirladim imzala dedim. Cisden vercektim mahkemeye. O kadar maddeden itiraz ede ede nafakaya etti. Kızımı gorme tarihlerini kısıtlı tutmustum itiraz etmedi ama nafaka miktarina etti

O zaman herşeyi hakediyor canım...
Böyleleri neden bir bşakasının hayatını mahveder ki? Madem evliliği ciddiyete almıyor neden evlendi ki ?
Allah kolaylık versin canım

O zaman herşeyi hakediyor canım...
Böyleleri neden bir bşakasının hayatını mahveder ki? Madem evliliği ciddiyete almıyor neden evlendi ki ?
Allah kolaylık versin canım
Amin cnm. Evet mahfetti icine etti hayatımın. Ofke doluyum. Hayırlısı

Bekarim tecrubem yok ama senin yerinde olsam cok guvendigim insanlara bu konuyu acar fikir alirdim sen kendi durumunu en iyi tartabilirsin onun duzelecegine inanmiyorsan usteleme 4 sene de bu kadar mahvolduysan 20 sene sonra bir avuc sinir ilaci alirsin cocugununda psikolojisi bitmis olur. Elbet sana da bir es cikar hatta cok mutsuzsan bekarlik bile seni cok mutlu edecektir.allah yardimcin olsun

Ailesi 4 senedir 1 kez bile beni aramış degil. Kizim dogdugunda bile...ama kizim 2 aylik olunca ben aldim gittim evlerine . farkli sehirlerdeyiz. Ailesine arada sirada gidiyorum... Ama tel de falan hic gorusmuslugumuz yok. Umurlarinda degilim

Kocan aile bağı nedir bilmiyor Can'ım. Onun için seni anlamasını bekleme. Böyle yetişmiş demekki. Ailene de durumu anlat. Siz neden ayrı odalarda kalıyorsunuz?

Bosanma olunca tayin mazeretten geri gidebiliyormus diye duyduydum...Baska sikinti yoksa bosanmayi dusunme bence..Onceki konunu da biliyorum.Yada ayri kal biraz caktirmadan yapabilirsen daha iyi.Kendini bir dinle.

Allah size kolaylık versin. İnsan kendisi katlanıyor da çocuğunda yaşananların izlerini görmek içini eziyor. Tüm onarma yollarını denemeden ayrılma. İnşallah geçici bir şeydir.

Bosanma olunca tayin mazeretten geri gidebiliyormus diye duyduydum...Baska sikinti yoksa bosanmayi dusunme bence..Onceki konunu da biliyorum.Yada ayri kal biraz caktirmadan yapabilirsen daha iyi.Kendini bir dinle.
Ayrı kalmak istemedim ama adama gel beni al dedim. Kal orda okul yok bisey yok. Tatil yap dedi. Diğer görüşmemizde israr ettim ama yine kabul etmedi. Kal orda eve neden gelmek istiyorsun tatil yap işte dedi. Ben de ya gelirsin beni alirsin eve goturursun ya da ben babamla gelirsem evimi ayiririm dedim. Umrunda bile olmadi

Kesinlikle hemen haber vermeden eve gitmelisin. Gittiğinde de güzel bir sofra kur güleryüzle karşıla. Sen bunları yap hala sana karşı tutumu aynıysa sen elinden geleni yaptığından için rahat olur en azından

Allah yardımcın olsun, biraz toparlanıp önünü görüp boşan bence, bu kadar eziyet çekmene gerek yok, gittiği yere kadar. Sevdiğini söylemeyen erkeklere de illet ötesi illet olurum açıkçası, her erkeğin her insanın bir eksiği gediği vardır ama bu katlanılamaz eksiklerden biri bence, sevdiğimi söylemiyorum ama hisset, ananın gözü.... Öküzler bile belli ediyor möö diyorlardır bence. Bilmiyorum bence söylemiyorsa sevmiyordur. Çocuğun babasız yapamıyorsa boşanma tabi ama aileyi dağıtma ama bu anlattıklarınla çok mutlu görünmüyorsunuz.

Aybeniz15

sizi diğer konularınızdan hatırlıyorum eşiniz ünv öğretim görevlisiydi sanırım sizde öğretmendiniz.... tayin sıkıntınızı paylaşmıştınız hatta ablalarınız tayin vermenizi istemiyordu siz ikilemde kalmıştınız ... eşinizi seçmeniz gerektiğinizi yazmıştım.. ablalarınızın karışmasını anlamsız bulmuştum kiii hala anlamsız buluyorum bir tayin varsa bunu karı koca oturup karar vermeli....

eşinizin annenize tutumunu biliyorum sanırım eve dinleme aleti falan koymuştu annenizle konuştuklarınızı dinlemişti.....eşiniz namazında niyazında olduğunu çocuğunuza ilgili bir baba olduğunu parka falan götürdüğünü bahsetmiştiniz size ev işlerinde yardımcı falan yazmıştınız maddi olarakda nereye ne harcadığınızı sormamazmış öyle diye hatırlıyorum hatta ben ilk okuduğumda eeee daha ne bekliyorsun annenizlede konuşmasın diye düşünmüştüm..

ama eşinizin şuanki tavırları bence çoook garip sizi ve çocuğunu önemsemiyor gibi....şuan size hak verdim....yanii siz yinede tayin verip yanına gitmişsiniz onun size bu tarz davranması doğru değil... benim size önerim babanız direkt arasın derdinin ne olduğunu sorsun ...tabiii iyi bir dinleyici olması lazım babanızın da ani bir çıkış değil derdin ne demeli taraf tutmadan bazen babaların olaya girmesi etkili oluyor .....ama kavga dövüş değil gel oturalım bi konuşalım ne bu tavır diye.. zaten görücü usulü evlenmişsiiniz....

kayın validenizle aranız iyi mi bilmiyorum siz de açıp güzlece herşeyi dile getirin ...sakince anlatın bitacekse bile sizin durduk yere bitirmediğini görsünler bence....Allah yardımcınız olsun... Olmayınca bazen olmuyor...

kesinlikle yap bu dediğini yaa aklı başına gelir yada boşanırsın kafanı dinlersin. bune yaaa işinle gücünle sana yaptıgı muameleye bak
silkelen ve kendine gel

Iki kere " gel beni al" demenize anlam veremedim . Siz kendiniz gidemiyor musunuz ?

"Babamla geleceğim, babam ayrı ev tutacak " kendiniz tutamıyor musunuz ?

Sanki hep bir şeyler beklediginizin göstergesi bu. Gerçekten kararliysaniz yapın, tepki ölçmek için değil.

Aranızda ciddi soğukluk olmuş. Bu bir şekilde halledilebilir. Ailelerden olmayan adil bir aracı ya da terapist eşliğinde konuşun.
..

Ayrıca ablalarinizla kendinizi kiyaslamayin. Herkesin derdi başka. Neden acısın ki size ablanız ?

Sizde onun ailesiyle gorusmuyorsunuz. O sizi nasıl rahat bırakıyorsa sizde bırakın.

Daha buraya yazmadigim ve yazamadigim daha neler neler. Insanin yazmaya hali kalmiyor çünkü...bi değişik bir insan. Benim maas kartim kendisinseydi. Sonra kendisi bana verdi maas kartımi. Birkac ay önce..ondan sonrasında uc kuruşun hesabını yapar oldu. Marketten ne lazım diyor? Kiyma al patlican al karniyarik yapayım diyorum. Para yok diyor. Halbu ki var. Markete gidiyoruz. Alacaklari koyuyoruz sepete. Kasaya geliyoruz bir de bakıyorum eşim firarda..koşmuş arabaya binmiş. Ve her markete gidişte bunu yapiyor..bir baska zaman yine markete gidiyor. Kapidan çıkacak. Ben evdeyim markete kızımla gidecek..söyleniyor..ooohh ye iç yat bedava .. Ne güzel. Bir baska gun yine oructa, diyorum ki kasaptan yemek yaptiralim. Parasini verirsen yaptiririm diyor. Taaa ki parasini verecegime söz verene kadar siparişi vermedi. Üstelik kendi bekar erkek arkadaslarini çağırmıştı yemeğe..benim paramla millete yemek daveti verdiriyor...ben de yanina neler neler yapiyorum pastasi pilavi böreği corbasi salatasi..kasaptan yemegin parasini da ben veriyorum. Ama yine de tenezzül esip benle ayni odada bile yatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…