Kocamdan psikolojik şiddet, aşağılama

E bu değişiklikler sizin içinde geçerli değil mi? Üstelik tüp bebek anne için daha yıpratıcı bir süreç. Eğer bu sebeplerle sizin ona tavırlarınız değişmediyse onun da değişme sebepleri bunlar olmamalı.

Kesinlikle öyle

Bütün bunlar sizin için sorun olmadı mı? Bir tek onun için mi sorun oldu?

Çocuğun olduktan sonra durumun çocukla ilgili olmadığını anlayacaksın. Bir kere psikolojik şiddete kılıf bulmayı bir kenara bırakın. Velev ki dediğiniz gibi ; öfkesini yönetemeyen , başka bir şeye olan herhangi bir tepkisini size yansıtan insan hastadır çok net. Peki siz psikiyatrist misiniz? Cevap hayır ise düzeltemezsin bile isteye kendisi gidip ben hastayım arkadaş tedavi olmalıyım demedikçe düzeltemezsin. Çocuğum oldu düzeldi, şunu yaptım düzeldi diyeni hiç duymadım ben. Tüp bebekle hamile kalıp, dayak yiyip karnındakini de seni de öldürürüm diyen kocasıyla devam edip, o bebeği düşük yapıp ardından yine ikiz tüp bebek yaptırıp doğurup tek başına büyüteni biliyorum mesela. Adam yok ortada, var ama yok bir bardak su iste deliye bağlıyor çünkü.. yani kendinizi kandırmayın

Çift terapistine gitmelisiniz eger kabul etmemiyorsa kendiniz mutlaka gidin
. Travma çözen çocukluğu inen Emdr ya da hipnoz yöntemleri yapan psikolog ya da psikiyatri uzmanlarına başvurun zaten her sey değişecek ozaman Allahib izniyle.

Cozumunuz bende.esim her seyde derece yapmis ve cok basarili biri.bende lisans mezunuyum atanmadan once beni cok ezerdi.sen soylesin boylesin hep kucumserdi atanmadigim icin.ben basta sizin gibi cok uzulurdum ezik hissederdim.sonra konusmaya basladim asil sen kimsin kendini ne zannediyorsun,egondan konusulmuyor seninle dedim.buna benzer seyler soyleyince sustu.atandim arada soylemeye calisinca direk cvp veriyorum.sizde onu kucumseyin bak nasil susacak

Düzeltmeye çalışma .Duzeltemezsin de zaten.Adam bu.Adam deyince de şimdi bir utandım .Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin .Çocuğunuzun olmaması da büyük bir şans bence .Yol yakınken maç kurtar kendini .Evlilik ne içindir ki.Karakteri bozuk bir insanı rehabilite etmek mi?Yol yakınken bırakın gitsin .Size değer veren biri ile geçirin ömrünuzu.Sizinki ömür çürütmek .

Sevgi dolu mu?Yazdığınız sozler ,davranışlar hiç sevgi dolu değil.Beni öyle aşağılayan insan dünyanın en guzel sözlerini söylese benim içim yine ısınmaz .Resmen sizi asagiliyor .Ayrıca zarar sadece fiziksel olmaz,psikolojik şiddet görüyorsunuz resmen .Bu bazen fiziksel şiddetten daha ağır olabiliyor .Sevgi,saygı karşılıklı olunca güzel .Böyle bir adam için ne cabalayacaksiniz ki.Ruhsal bir problemi olur anlarim .Hasta ,tedavi ettiricem ,yanında olucam dersiniz ama adam düpedüz egoist..

Düzeltme boyle bir adamdan çocuğun olmasın. Anasinin babasinin egitemedigini sen egitemezsin o böyle. Boyle bir adamdan cocuk yapma sana deger veren seni seven birinden yap çocuğunu. Bunu genelde kullanmam ama, senjn kocan gibi birtane arkadasimda var o boşanmadi umarim sen bosanirsin yoksa ilerde cok pisman olacaksın

Cevap vermem mi ciddeye almamak. Tabiki ciddiye alıp değerlendiririm her söylenileni. Sadece daha fazla şey bilmeniz için cevap verip anlatıyorum. Direkt yarın gidip boşanıyorum da diyemem ya. Siz diyebilir miydiniz?
Ben bu durumda olsam burada konu bile acmazdim .Çünkü düşünecek bir durum yok
kaç yaşına gelmis adamın karakterini değiştiremezsiniz .Bu iki kere iki dört kadar net .Bu şekilde kabullenip devam edebilir miyim diye düşünün siz .

Konunuzu ve tüm yorumlarınızı okudum. Kimse 5 ay önce düşüncelerine çok değer verdiği kişiye il değiştirdi , tüp bebek süreci kötü gitti diye birden bu şekilde davranmaya başlamaz. İnsanlar ülke değiştiriyor ya da bir çok insan tüp bebek tedavisi görüyor. Bu tip tedaviler hem fiziksel hem psikolojik olarak kadınlar için daha yıpratıcı siz yaptınız o iğneleri , sizin bütün hormonlarınız değişti onun değil. Ayrıca çocuk büyütmek çok güzel ama çok zor bir şey kötü bir evlilikte çocuk olması ekstra zor. Ben olsam hemen boşanırdım ama siz boşanmak istemiyorsunuz. Yukarıda bir üye değişmesi için çok güzel yöntemlerden bahsetmiş peki sizin eşiniz bu tip tedaviler kabul eder mi , yoksa sen ne diyorsun diye iyice üstünüze mi gelir ? Kimse kimseyi dışarıdan düzeltemez karşısındakinin değişimi kabul etmesi gerekir.

Sağlam evliliğin temeli neydi?
-Sevgi, saygı ve güven..
Temelden hangisi eksik olursa o bina çöker bir gün bir depremle.. O saygıyı hiç bir zaman yerine koyamazsınız egosu tavan bir eşle..

evliliğinizi huzurlu hale getirmek için çabalaması gereken eşiniz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…