E bu değişiklikler sizin içinde geçerli değil mi? Üstelik tüp bebek anne için daha yıpratıcı bir süreç. Eğer bu sebeplerle sizin ona tavırlarınız değişmediyse onun da değişme sebepleri bunlar olmamalı.Atandı. İşi değişti. Basarisiz bı tüp bebek denemesi oldu bu sirada. Onun üzüntüsü ve hayal kırıklığı. İş sebebiyle baska bı ile taşındık. Mevcut evi sat araştır hiç bilmedigin yeni ilden ev al, taşın vs.
Kesinlikle öyleE bu değişiklikler sizin içinde geçerli değil mi? Üstelik tüp bebek anne için daha yıpratıcı bir süreç. Eğer bu sebeplerle sizin ona tavırlarınız değişmediyse onun da değişme sebepleri bunlar olmamalı.
Bütün bunlar sizin için sorun olmadı mı? Bir tek onun için mi sorun oldu?Atandı. İşi değişti. Basarisiz bı tüp bebek denemesi oldu bu sirada. Onun üzüntüsü ve hayal kırıklığı. İş sebebiyle baska bı ile taşındık. Mevcut evi sat araştır hiç bilmedigin yeni ilden ev al, taşın vs.
Sevgi dolu mu?Yazdığınız sozler ,davranışlar hiç sevgi dolu değil.Beni öyle aşağılayan insan dünyanın en guzel sözlerini söylese benim içim yine ısınmaz .Resmen sizi asagiliyor .Ayrıca zarar sadece fiziksel olmaz,psikolojik şiddet görüyorsunuz resmen .Bu bazen fiziksel şiddetten daha ağır olabiliyor .Sevgi,saygı karşılıklı olunca güzel .Böyle bir adam için ne cabalayacaksiniz ki.Ruhsal bir problemi olur anlarim .Hasta ,tedavi ettiricem ,yanında olucam dersiniz ama adam düpedüz egoist..Eşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Boşanmak son çare. Ben evliliğimi daha huzurlu hale getirmek için çabalamak istiyorum öncelikle .
+1Çocuğunuz henüz olmadığı için şanslısınız.
Çocuk olduktan sonra aşşağılama iki katına çıkacak. Göremiyor musunuz bunu ?
Ben bu durumda olsam burada konu bile acmazdim .Çünkü düşünecek bir durum yokCevap vermem mi ciddeye almamak. Tabiki ciddiye alıp değerlendiririm her söylenileni. Sadece daha fazla şey bilmeniz için cevap verip anlatıyorum. Direkt yarın gidip boşanıyorum da diyemem ya. Siz diyebilir miydiniz?
evliliğinizi huzurlu hale getirmek için çabalaması gereken eşiniz değil miEşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Boşanmak son çare. Ben evliliğimi daha huzurlu hale getirmek için çabalamak istiyorum öncelikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?