Kocamdan psikolojik şiddet, aşağılama

İyiyken herkes iyidir

Fiziksel herhangi bir zararı şimdilik yok diye düzeltelim bence. Her şey ilk hakaretle başlar sonra şiddete çevrilir.

Evliliği duzeltmeden çocuk yapmayın öncelikle müsait bir zamanda alıp karşınıza tartışmadan suclamadan ne hissettiğini anlatarak eğitimli bir insanın empatiden yoksun olmasını anlayamadigindan ona olan duygularının incidiginden dem vurup bu şekilde bir yaşam istemediğini anlat

Evliliğinizle ilgili ne karar verirsiniz bilmem. Lütfen en azından kararınızı netleştirmeden çocuk yapmayin

Karşılıklı tartışsanız, bir konuda anlaşamazsanız bir sanş verin , konuşun çözün derim ama eşiniz gibi ruhu hasta olanlar düzelmiyor maalesef
Bu adama çocuk yapmayın zaten , bu yaptıklarını çocuğuna da yapacak…
Özüne inseniz sorunu kendiyle, içindeki ezilmişliği, eksikliği belli olmasın diye size böyle davranıyor.. Sakın kendinizi yetersiz hissettirmesine izin vermeyin… Biran önce kurtulun bu adamdan..

Nasıl başlarsa öyle gider insan 7sinde neyse 70inde odur adam okumuş Saygin mesleği var ama adam olamamış size saygısı yok çocuk yapacaksınız iyice düşünün bosanin demeyecem çünkü desem bile bunu sebeb olarak görmüyorsunuz. Önemli olan zaten kızgınken söyledikleri ben bunu hep onemserim insanları kızgınken tanıyorsun o zaman içinde ki kini kusuyor. Çocuğu bahane etmeyin lütfen bizimde 2bucuk senedir çocuk olmuyor ama eşim sırf bu konu yüzünden veya stresi yüzünden kavga cikartmadi cikartamazda cikartmamali.... Saygı bitince sevgi de bitiyor bana göre aşkından ölüp bit ama saygısı yoksa yürütmenin de anlamı olmuyor .. boşanmayı düşünmüyorsunuz en azından karşınıza alip konuşun belki laftan anlar ama sanmıyorum

Tartışmayın o zaman. Tartışmak karşılıklı yapılan bir eylem. Madem evliliğinize illa devam edeceksiniz huzurlu bir evlilik için her dediğine he diyin

Bende de vardı bu modelden. Her kavgamızda aptalsın sen derdi. Benim eğitim onun kadar iyi değildi, analitik zekam da onun kadar yüksek değildi ama aptal olduğum söylenemez.
Bosandım. Hayattaki yaptığım en doğru kararlardan biriydi.

Bizimde cocugumuz yok. Tup bebek surecinde cok sıkıntılı stresli zamanlardan geciyoruz. Ama esim hic bi zaman beni asagilamadi kucuk gormedi. Esinin karaktersizligini buna baglama. Cocugunuz olsaydi asagilayacak baska bisey bulurdu. Bu surecte destek cok onemli. Bu adamin cocugu olmasin zaten

Cocuk yapmak da ilk çare oluyor galiba sizin için. Ilginç bir bakış açısı. Aşağılanmak hoşunuza gidiyor olabilir mi içten içe? Ben hala herhangi bir düzelme görmeden bebek yapmaya çalışmanız için başka neden göremedim.

sız son koca bükücümüsünüz rehabılıte merkezımısınız neden ve nasıl duzelteceksınız anasının duzgun yetıstıremedıgını sız nasıl yetıstıreceksınız acaba ?

gayet sevgı dolu mutlu falan da degılsınız onun huyuna suyuna gıttıgınız zaman ıdare edebılıyorsunuz sevgısı olan ınsanın kuramayacagı cumlelerı kuruyor sıze . sevse oyle konusamazdı

kıgınlıkla sınırle o anlık ters konusulsa da tam olarak konusulan sey yıne ınsanın gerek dusuncesı hıssıdır yanı kızgınlıkla soyledıgı seyler de aslolan dusuncelerı .

daha bırde cocugumuz olmuyor dıyorsunuz tam delırmelık

Kimi, neyi düzeltmek istiyorsunuz?

Youtubde sezer ergör videolarını izle canim nasil bu narsistle evli olduğunu izlersin ama lütfen kendin için bu iyiligi yap

Üzerine düşmeyip kendinizi geri çekeceksiniz, valizinizi toplayıp gideceksiniz o zaman görür neyin ne olduğunu, sakın geri adım atmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez...

Ne duruyorsun bosasana ablacım?
Cocuk yokken hazır.
Üni.de saygın mesleğiyle basbasa bırakırırım onu.

Çare olarak çocuğu görmüyorum tabiki. Cocuk için tedaviye çok önce başladık. Tedaviden önce böyle değildi.

Tartışmayın o zaman. Tartışmak karşılıklı yapılan bir eylem. Madem evliliğinize illa devam edeceksiniz huzurlu bir evlilik için her dediğine he diyin
Evet bende ona bunu diyorum. Senin her dediğine he dersem mutluyuz, aksi oldu mu tartışiyorsun. Ona cevap vermezsem gülüp geçersem mesela 3 saat sonra bir şey olmamış gibi iyi bı şekilde devam eder. Ama benim de tahammulum azaldı iyice illa cevap veriyorm

Rabbim yüzüne gülmüşte çocuk vermemiş.
Çocuk olsa senden ana mı olur diye size saydıracak. Ha kendin çekmeye devam edeceksen elbette edebilirsin. Ama bu rezalet yaşantına bir de çocuk getirme. Yazık günah böyle ailelerin çocuklarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…