- 8 Haziran 2020
- 26
- 22
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kararsizkaldim
-
Çocukların yaşları kaç ?Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.
Eşim de öyle olduğunu iddia ediyor ama ilgisi yok.Çocukların böyle tepki vermesi ilgisizlikle alakalı değil bence.çocukların yanında baba ile ilgili olumsuz cümleler mi kullanıyorsunuz? Da cephe almışlar
Çocukların ona kızgın olmasının sebebi onları sürekli yanından kovması.Eşiniz neyi eksik anlatmış? Çocuklar neden bu kadar cephe aldılar? Biraz daha detay vermelisiniz
Öyle değil.Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
Her zaman uykuya düşkündü. Son 5-6 aydır abarttı. İşi evet yoğun ama insan çocuklarına yarım saat ayırmaz mı?nasıl uyuyor? eve gelir gelmez yatıyor mu? kan değerlerine falan baktırdı mı?
eğer fiziksel bir sorunu yoksa destek almayı denedi mi? lafla sevilmiyor durumu düzeltmek için ne yapıyor mesela?
çocukları bile kendinden uzaklaştırmayı becermiş. çocuklarla arasını düzeltmeye çalışıyor mu?
siz hiçbirşey yapamazsınız. kendisi yapacak istiyorsa.
5-6 ay oldu.Eşinizin bu iş değişikliği ne zamandır devam ediyor?
Tatilde de uyuyor ya da başka odada takılıyor.Pazar günü tatili var mı? Bari o gün telafi ediyor mu?
Öyle değil.
Çocuklar babalarını özlüyor. Oynamak istiyorlar. 10-15 dk ayırsa yeterdi.
Her defasında çocukları bağırarak yanında kovup kapıyı kilitledi.
Uykuya hep düşkündü. Son 5-6 aydır abarttı.Eşiniz her zaman mi boyleydi? Bilmiyorum uykusuz kalinca ben tam canavar oluyorum acikcasi calismadigim halde oradan pay biçiyorum.
Uyanir uyanmaz işe gitmek eve yorgun gelmek insanin psikolojisini mahveder. Kendine ayiracagi, nefes aldiği bir alan yokken bulduğu en ufak boşluğu tabi ki cocuklarla oynamaya degil kendi kafasini dinlemeye ayirmak ister, size veya cocuklara vakit ayiramamasi bana ilginç gelmedi.
Yeni bir iş bakma imkani varsa ayrilsin hep boyle yogun devam ederse evliliginiz ve cocuklar için hic iyi olmayacak.
Öyle bi yazmışsınız ki sanki evde oturup çocuk bakmak çok kolaymış gibi..Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?