Kocamdan soğudum galiba.

Kararsizkaldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
26
22
3
25
Güncel durum:13. sayfada

Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?

Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Çocukların yaşları kaç ?
Siz kaç yaşındasınız ?
Eşiniz niye bu kadar çalışıyor , ek iş mi yapıyor ?
Eskiden anlatmadıkları neler ?

Konu eksik .

Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.

O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.

Canım ilgilenme sende ..Böyle adamları anlamıyorum hem iş hem evlilik yürütemeyecek ailesine vakit ayıramayacak olan adam evlenmesin...
Benim eşim aynısını yapmış olsaydı bende yemeğini hazırlamazdım mesela..Hatasını anlasın hep kendi hep kendi o zaman yemeğini de kendisi yapsın..herkesin sorumlulukları var kocanın tek sorumluluğu eve para getirmek değil İşi çok ağır olabilir yorgunluktan bitap düşüyor olabilir ama vakti olduğu zaman da dinlendikten sonra sizinle vakit doldurmak yerine başka bir odada oturup telefon oynamakla vakit geçirmesi Çok sinir bozucu..Hayır yani yanındada değil yine yok başka bi oda da ..

Son düzenleme:
nasıl uyuyor? eve gelir gelmez yatıyor mu? kan değerlerine falan baktırdı mı?
eğer fiziksel bir sorunu yoksa destek almayı denedi mi? lafla sevilmiyor durumu düzeltmek için ne yapıyor mesela?
çocukları bile kendinden uzaklaştırmayı becermiş. çocuklarla arasını düzeltmeye çalışıyor mu?
siz hiçbirşey yapamazsınız. kendisi yapacak istiyorsa.

Eşiniz neyi eksik anlatmış? Çocuklar neden bu kadar cephe aldılar? Biraz daha detay vermelisiniz
Çocukların ona kızgın olmasının sebebi onları sürekli yanından kovması.
Evet çok çalışıyor ve yoruluyor. Çocuklar onu çok özlüyordu, oynamak beraber vakit geçirmek istediklerinde bağırarak yanından kovdu her defasında. Kapıyı kilitledi gelmesinler diye.

Öyle değil.
Çocuklar babalarını özlüyor. Oynamak istiyorlar. 10-15 dk ayırsa yeterdi.
Her defasında çocukları bağırarak yanında kovup kapıyı kilitledi.

Her zaman uykuya düşkündü. Son 5-6 aydır abarttı. İşi evet yoğun ama insan çocuklarına yarım saat ayırmaz mı?
Çocuklara da bana da tahammülü bitmiş gibi. Çocuklar ne dese azarlar oldu. Ben hava sıcak desem, üff ne saçmalıyorsun diyor. Yani her şeye sinirleniyor artık.

Öyle değil.
Çocuklar babalarını özlüyor. Oynamak istiyorlar. 10-15 dk ayırsa yeterdi.
Her defasında çocukları bağırarak yanında kovup kapıyı kilitledi.

Eşiniz her zaman mi boyleydi? Bilmiyorum uykusuz kalinca ben tam canavar oluyorum acikcasi calismadigim halde oradan pay biçiyorum.

Uyanir uyanmaz işe gitmek eve yorgun gelmek insanin psikolojisini mahveder. Kendine ayiracagi, nefes aldiği bir alan yokken bulduğu en ufak boşluğu tabi ki cocuklarla oynamaya degil kendi kafasini dinlemeye ayirmak ister, size veya cocuklara vakit ayiramamasi bana ilginç gelmedi.

Yeni bir iş bakma imkani varsa ayrilsin hep boyle yogun devam ederse evliliginiz ve cocuklar için hic iyi olmayacak.

Uykuya hep düşkündü. Son 5-6 aydır abarttı.
Kendi acil işleri olunca uykusunu yarım bırakıp hallediyor ama çocuklara gelince çıldırıyor.

Öyle bi yazmışsınız ki sanki evde oturup çocuk bakmak çok kolaymış gibi..
İnanın çocuklar küçük olduğu zaman akşama kadar tuğla taşıyan adamdan çok daha fazla yorulur anne ..
Ayrıca adamın uyuyup dinlenip yorgunluğunu attıktan sonra yani vakti olduğunda başka bir odada oturup telefonla oynaması ibaresine dikkat etmediniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…