- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi Kararsizkaldim
-
O zaman adamın kendine bile hayrı yok. Çocuklar da tepkilerinde haklı tam şam babası.Tatilde de uyuyor ya da başka odada takılıyor.
Artık aklımdan boşanmak fikri geçiyor ama bu yüzden ayrılınır mı? Bilmiyorum.O zaman adamın kendine bile hayrı yok. Çocuklar da tepkilerinde haklı tam şam babası.
Çocuklar bu olaydan en gazla etkilenenler olmuş. Her şeyden önce onları bir terapiye götürseniz?Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.
Öyle bi yazmışsınız ki sanki evde oturup çocuk bakmak çok kolaymış gibi..
İnanın çocuklar küçük olduğu zaman akşama kadar tuğla taşıyan adamdan çok daha fazla yorulur anne ..
Ayrıca adamın uyuyup dinlenip yorgunluğunu attıktan sonra yani vakti olduğunda başka bir odada oturup telefonla oynaması ibaresine dikkat etmediniz galiba
İşinden çok memnun. Severek çalışıyor. Çocukları neden kovuyorsun diyorum, yorgunum veya uykum var diyor. Güzelce konuştum, tartıştım ama değişmedi.Eşiniz eğer bu yeni işinden önce normal davranıyorsa belki alışma sürecindedir veya işinde mutlu değildir. Hiç neden öyle davrandığını veya işinde mutlu olup olmadığını sordunuz mu mesela? Eşinizin bu olumsuz tavırları biraz uzun sürmüş o konuda haklısınız ama açık açık konuşmadıkça çözemezsiniz yani.
Çocukların tavırları bana da biraz yetişkinlerden etkinlenmiş gibi geldi. Acaba sizin tavrınızdan mı öyle oldular diye düşünüyordum. Sonradan babaları çocukları kovuyor filan dediniz. Bana çok tuhaf geldi. Nasıl kovuyor yani? Hiç sevmediği biri yanına gelmiş de huylanmış gibi mi davranıyor?
günde geceleyin kac saat uyuyabiliyor mesela esinizİşinden çok memnun. Severek çalışıyor. Çocukları neden kovuyorsun diyorum, yorgunum veya uykum var diyor. Güzelce konuştum, tartıştım ama değişmedi.
Canım bence eşin gerçekten yorgun olabilir. Çünkü sürekli uyuyor diyosun. Ayrıca aşırı derecede çok uyuyorsa bi doktora gidin vitaminleri düşük olabilir.Buda çabuk yorulmaya sürekli uyku haline yol açabilir. Çocuklarda ilgisizlik yüzünden babalarından uzaklaşmazlar. Onların yanında tartışmayın.Eger yaşları küçükse senin tepkilerine özeniyor olabilir. Çocuk fotokopi makinesi gibidir. Anne ve babanın yaptığını yaparlar onları örnek alırlar.Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.
En az 8 saat uyuyabiliyor.günde geceleyin kac saat uyuyabiliyor mesela esiniz
Ama o zaman neden 2 çocuk ? İste calismak ne kadar zorsa cocuk bakmakta o kadar zor. Hatta bence evdekinin isi daha zor çünkü mesaisi yok. Yani bir insan cocuklarina 1 saat ayiramaz mi ? Ben cok eminim bu kişi cocuk sahibi olmak icin cok israr etmistir konu sahibine genelde hep öyle oluyor çünkü.Valla bu konuda kendimi adamin yerine koydum. Yogun calişiyor olsam eve uyumaya gelsem, uykudan uyanip tekrar işe gitsem. Sifir sosyal hayatla bulduğum en ufak boşluğu elbette kendime nefes almaya dinlenmeye ayirmak isterim cocukla oynamaya değil.
Sosyal hayatima ayiracak vaktim yokken basimda cocuklarla biri "ilgilen ilgilen" diye söylense ustumu basimi yirtip " yeeeeter" diye sokaklarda koşarim ben.
Bu durumda baba olmasaymiş tabi ama herseyden insan insandir yapacak birsey yok.
Ben tartışmıyorum, eşim kovuyor bağırarak.Canım bence eşin gerçekten yorgun olabilir. Çünkü sürekli uyuyor diyosun. Ayrıca aşırı derecede çok uyuyorsa bi doktora gidin vitaminleri düşük olabilir.Buda çabuk yorulmaya sürekli uyku haline yol açabilir. Çocuklarda ilgisizlik yüzünden babalarından uzaklaşmazlar. Onların yanında tartışmayın.Eger yaşları küçükse senin tepkilerine özeniyor olabilir. Çocuk fotokopi makinesi gibidir. Anne ve babanın yaptığını yaparlar onları örnek alırlar.
Son 5-6 aydır böyle.Ama o zaman neden 2 çocuk ? İste calismak ne kadar zorsa cocuk bakmakta o kadar zor. Hatta bence evdekinin isi daha zor çünkü mesaisi yok. Yani bir insan cocuklarina 1 saat ayiramaz mi ? Ben cok eminim bu kişi cocuk sahibi olmak icin cok israr etmistir konu sahibine genelde hep öyle oluyor çünkü.
Ama o zaman neden 2 çocuk ? İste calismak ne kadar zorsa cocuk bakmakta o kadar zor. Hatta bence evdekinin isi daha zor çünkü mesaisi yok. Yani bir insan cocuklarina 1 saat ayiramaz mi ? Ben cok eminim bu kişi cocuk sahibi olmak icin cok israr etmistir konu sahibine genelde hep öyle oluyor çünkü.
Zaten erkeklerin çogu cocuga bakmayi dusunmuyor ki isterken. :))))
O yuzden adamin istegine göre cocuk yapilmaz bence.
Evde oturmanin bir zorluğunu gormedim ben acikcasi devamli ev hanimliği cok zor guzellemesi yapiliyor ya, cocuk zor olabilir ona göre dusunup yapilsaydi keske.
En az 8 saat uyuyor, fazlasını siz düşünün. Bir insan her fırsatta uyur mu? Uyuyor, tatillerde de uyuyor.Simdi tam olarak anlamamiz icin soruyirum. Bu nadil bir is? Yani gunde kac saat calisiyor? Cunkuboyle yazmisdiniz ki adam sanki surekli uyuyor. 7-8 saatlik uyku normal de 12 saat gibi falan anlasiliyor.
Bir de adam sanmi evi otel olarak kullaniyor yani size hayri yok gibi. Evlilik bunun neresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?