Kocamdan soğudum galiba.

Çocuklar bu olaydan en gazla etkilenenler olmuş. Her şeyden önce onları bir terapiye götürseniz?

Eşiniz eğer bu yeni işinden önce normal davranıyorsa belki alışma sürecindedir veya işinde mutlu değildir. Hiç neden öyle davrandığını veya işinde mutlu olup olmadığını sordunuz mu mesela? Eşinizin bu olumsuz tavırları biraz uzun sürmüş o konuda haklısınız ama açık açık konuşmadıkça çözemezsiniz yani.

Çocukların tavırları bana da biraz yetişkinlerden etkinlenmiş gibi geldi. Acaba sizin tavrınızdan mı öyle oldular diye düşünüyordum. Sonradan babaları çocukları kovuyor filan dediniz. Bana çok tuhaf geldi. Nasıl kovuyor yani? Hiç sevmediği biri yanına gelmiş de huylanmış gibi mi davranıyor?

Valla bu konuda kendimi adamin yerine koydum. Yogun calişiyor olsam eve uyumaya gelsem, uykudan uyanip tekrar işe gitsem. Sifir sosyal hayatla bulduğum en ufak boşluğu elbette kendime nefes almaya dinlenmeye ayirmak isterim cocukla oynamaya değil.

Sosyal hayatima ayiracak vaktim yokken basimda cocuklarla biri "ilgilen ilgilen" diye söylense ustumu basimi yirtip " yeeeeter" diye sokaklarda koşarim ben.

Bu durumda baba olmasaymiş tabi ama herseyden insan insandir yapacak birsey yok.

İşinden çok memnun. Severek çalışıyor. Çocukları neden kovuyorsun diyorum, yorgunum veya uykum var diyor. Güzelce konuştum, tartıştım ama değişmedi.

Canım bence eşin gerçekten yorgun olabilir. Çünkü sürekli uyuyor diyosun. Ayrıca aşırı derecede çok uyuyorsa bi doktora gidin vitaminleri düşük olabilir.Buda çabuk yorulmaya sürekli uyku haline yol açabilir. Çocuklarda ilgisizlik yüzünden babalarından uzaklaşmazlar. Onların yanında tartışmayın.Eger yaşları küçükse senin tepkilerine özeniyor olabilir. Çocuk fotokopi makinesi gibidir. Anne ve babanın yaptığını yaparlar onları örnek alırlar.

Ama o zaman neden 2 çocuk ? İste calismak ne kadar zorsa cocuk bakmakta o kadar zor. Hatta bence evdekinin isi daha zor çünkü mesaisi yok. Yani bir insan cocuklarina 1 saat ayiramaz mi ? Ben cok eminim bu kişi cocuk sahibi olmak icin cok israr etmistir konu sahibine genelde hep öyle oluyor çünkü.

Ben tartışmıyorum, eşim kovuyor bağırarak.

Son 5-6 aydır böyle.

Bir sarssanız mı acaba eşinizi o zaman? Eşler arasındaki ilişki inişli çıkışlı olabilir onu belli bir raddeye kadar anlarım ama çocuklara karşı ihmalkarlığı hayatta kabullenemem özellikle de bir sebep yokken ortada. 8 saat uyuyan insan her şeyi yapabilir. Taş taşı demiyorsunuz sonuçta. Kendi yaptığı çocuğuyla oyun oynayacak altı üstü.

Zaten erkeklerin çogu cocuga bakmayi dusunmuyor ki isterken. :))))
O yuzden adamin istegine göre cocuk yapilmaz bence.
Evde oturmanin bir zorluğunu gormedim ben acikcasi devamli ev hanimliği cok zor guzellemesi yapiliyor ya, cocuk zor olabilir ona göre dusunup yapilsaydi keske.

Simdi tam olarak anlamamiz icin soruyirum. Bu nadil bir is? Yani gunde kac saat calisiyor? Cunkuboyle yazmisdiniz ki adam sanki surekli uyuyor. 7-8 saatlik uyku normal de 12 saat gibi falan anlasiliyor.
Bir de adam sanmi evi otel olarak kullaniyor yani size hayri yok gibi. Evlilik bunun neresinde?

Bu yoğun iş olayını çok abartıyosunuz hanımlar, ırgat değiliz eskisi gibi sabah 5 de kalkıp tarlada butun gün taş taşımıyoruz eşim de ben de çok yoğun yerlerde çalıştık hiç böyle tiplere girmedik valla. Eve gelir Bi saat ayağını uzatır yemeğini yer dinlenirsin. Neymiş bu yoğun çalışma allasen

Bir suredir calismiyorum ve ev hanimi olmanin bir zorlugunu gormedim :) hayatinda hic calismamis ve calisma hayatindan bihaber olan insanlarin da calisan insani anlamasi cok zor diye dusunuyorum.

En az 8 saat uyuyor, fazlasını siz düşünün. Bir insan her fırsatta uyur mu? Uyuyor, tatillerde de uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…