- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi Kararsizkaldim
-
Ben de uzun süredir çalışıyorum çalışmanın Bi zorluğunu görmedim. Sabah 8 de işe gidip bilgisayar karşısında klima altında poğaça yiyip tüm gün bilgisayardan çalışıyoruz neymiş bu çalışmanın aşırı zorluğu :))Bir suredir calismiyorum ve ev hanimi olmanin bir zorlugunu gormedim :) hayatinda hic calismamis ve calisma hayatindan bihaber olan insanlarin da calisan insani anlamasi cok zor diye dusunuyorum.
Ben de çalıştım.Ben de uzun süredir çalışıyorum çalışmanın Bi zorluğunu görmedim. Sabah 8 de işe gidip bilgisayar karşısında klima altında poğaça yiyip tüm gün bilgisayardan çalışıyoruz neymiş bu çalışmanın aşırı zorluğu :))
Aynen öyle işten gelince iş işte kalır, günümüzde herkes rolünü çok büyütüyor ne çalışmak aşırı zor ne ev hanımı olmak. Eskiden insanlar göçebe hayatı yaşayıp mamut avlıyolarmış yemek için.ev hanımları için de aynı şey geçerli eskiden kadınlar günde 10 saat çamaşır bulaşık yıkıyolarmoş üstüne sırtında bebekle tarlaya gidip çapa yapıyorlarmış, artık çamaşır makinesi var 1 dakkada atıyorsun . Modern hayatlar çok kolay ama insanlar çok mızmızBen de çalıştım.
Yeri geldi 7 de işe gidip gece 22 de geldim. Yemek yiyip yaptım ama kimseye hayatı zehir etmedim.
Sert tepki ama katılıyorum. Şu zamanda ev geçindirmek çok zor. Birde erkekler bu konuda biraz hassaslaşıyor ve daha agrasif oluyorlar.Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
Çok sevdiğini söylüyor. Ben kendimden geçtim, çocuklara iyi davransa yeter.Bence eşinizde sizden soğumuş ne yazık ki bana altından başka bişey çıkıcakmış gibi geldi
Eminim konuşmaya çalışmışsınızdır . Bekleyin bence . Çocuklarına böyle davranarak çocuklarını kaybediyor. Bakalım altından ne çıkacak. Hem kendisi kaybeder bu zamanda iki tane evlat sahibi olmak da hiç kolay değil.Çocukların ona kızgın olmasının sebebi onları sürekli yanından kovması.
Evet çok çalışıyor ve yoruluyor. Çocuklar onu çok özlüyordu, oynamak beraber vakit geçirmek istediklerinde bağırarak yanından kovdu her defasında. Kapıyı kilitledi gelmesinler diye.
İnsanlar bir çocuk için milyarlar harcıyorEminim konuşmaya çalışmışsınızdır . Bekleyin bence . Çocuklarına böyle davranarak çocuklarını kaybediyor. Bakalım altından ne çıkacak. Hem kendisi kaybeder bu zamanda iki tane evlat sahibi olmak da hiç kolay değil.
Bunları denememe gerek yok. Çünkü çocuklar benimle çok mutlu. Babanın varlığı rahatsız ediyor onları.Öncelikle Kadınların işi daha zor. Evde çocuk bakmak bana göre asla mola saati veya tatili olmayan bir iş olduğu için daha zorunu göremiyorum.
Konu sahibi size önerim, ki ben öyle yapıyorum, alın çocuklarınızı beraber oynayın ama elinizden geldiği kadar muhteşem zaman geçirmeye çalışın. Çocuklarıda tembihleyin asla gitmesinler yanına. Sizde çok az ilgilenin hatta yokmuş gibi davranın. Bol bol gülüp eğlenin, sesiniz gitsin biraz. Bence şuan siz onun ilgisi için istekli göründüğünüzden kendini bir halt sanıyor. Kendini oyun dışı görünce nasıl tıpış tıpış gelecek göreceksiniz.
Neyi nerden bilip böyle bir yorum yapıyorsunuz?? Merhaba çocukları annenin doldurduğuna nasıl ihtimal verdiniz adam kapıyı kilitliyormuş çocuklar gitmesin diye yanına!!Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
Durum buysa boşanıp çocukları ondan uzakta yetiştirmekten başka çare göremiyorum.Bunları denememe gerek yok. Çünkü çocuklar benimle çok mutlu. Babanın varlığı rahatsız ediyor onları.
Eşimle zaten bir araya gelemiyoruz çünkü kaçıyor diğer odaya. Ya da dışarı çıkıyor işim var diye.
Hadi zar zor ikna ettim diyelim. Bu kez çocuklara bağırarak, kızarak sözde oyun oynatıyor, ağlatıyor.
Bende yıllarca çalıştıktan sonra çocuk bakıyorum şuan evde. Ve çok haklısınız. İşe tekrar başlamak bana tatil gibi görünüyor.Ben de uzun süredir çalışıyorum çalışmanın Bi zorluğunu görmedim. Sabah 8 de işe gidip bilgisayar karşısında klima altında poğaça yiyip tüm gün bilgisayardan çalışıyoruz neymiş bu çalışmanın aşırı zorluğu :))
Bunu ben de düşünüyorum ama bu sebepler boşanmak için yeterli mi emin değilim.Durum buysa boşanıp çocukları ondan uzakta yetiştirmekten başka çare göremiyorum.
Çalışan kadınların çalışmayan kadın zorluğunu anlamaz triplerine bitiyorum, konu sahibinin kocası da Donald Trump galiba çocuklarını odadan kovacak kadar yoğun olduğuna göre :))Bende yıllarca çalıştıktan sonra çocuk bakıyorum şuan evde. Ve çok haklısınız. İşe tekrar başlamak bana tatil gibi görünüyor.
Yeterli değil bence. Is değişikliği ile yeni bi ortama girmesinden kaynaklı başka stres faktörleri de eklenmiş olabilir. Bilmediğiniz sıkıntıları olabilir isle ilgili. Bence biraz daha zaman tanıyın. Hatta belki konunun linkini gönderebilirsiniz, dışardan bir gözle kendine bakmış olur, ne yaşattığını görmüş olur. Yani çok ters karşılayacak bi insan değilse.Bunu ben de düşünüyorum ama bu sebepler boşanmak için yeterli mi emin değilim.
Kendi çocukları kovunca bir şey yok. Çocuklar onu kovunca anne doldurdu oluyor.Çalışan kadınların çalışmayan kadın zorluğunu anlamaz triplerine bitiyorum, konu sahibinin kocası da Donald Trump galiba çocuklarını odadan kovacak kadar yoğun olduğuna göre :))
Bu işte 1,5 senedir çalışıyor. Son 5-6 aydır böyle davranıyor. İşini seviyor.Yeterli değil bence. Is değişikliği ile yeni bi ortama girmesinden kaynaklı başka stres faktörleri de eklenmiş olabilir. Bilmediğiniz sıkıntıları olabilir isle ilgili. Bence biraz daha zaman tanıyın. Hatta belki konunun linkini gönderebilirsiniz, dışardan bir gözle kendine bakmış olur, ne yaşattığını görmüş olur. Yani çok ters karşılayacak bi insan değilse.
Bu platformda her zaman kadınlar haksızdır, çok takmayın :)Kendi çocukları kovunca bir şey yok. Çocuklar onu kovunca anne doldurdu oluyor.
Bilmiyorum ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?