Kocamdan Tokat Yedim

Allahım ne kadar saçma! Ağzım açık kaldı böyle bir yorum karşısında. Söyler misiniz aynı aptallığı yapan erkek olsaydı ona şiddet kullanılabilecek miydi? Anlattığınız olayda kadın sınırları zorlamış olabilir ama erkek fiziksel gücünü kullanmış sorun burda!

Benim elim hiç korkak degildir , tokat atmaya ne hakkı var ne münasebet . Ondan çok kolay vazgeçebileceginizi hissettirin .

"Ama"dan sonrasını da okuyabilmis olsaydınız, madalyonun öbür yüzünü gösterecek perspektifi de açmış olacaktınız halbuki

Peygamber efendimiz en hayırlınız kadınlara iyi davranandır diyor! Bunu da yazın bie yere

Mezarliklar anne babalarin uzerine titredigi ama bir tokatla siddetlenen vakalarin magdurlariyla dolu karsinizda belliki ofke kontrolu olmayan biri var buyutun biraz demektende cekiniyor insan
Siz taniyorsunuz bir daha cesaret edemeyecegi tavir neyse o sekilde davraninki cesaret edemesin bir daha

"Ama"dan sonrasını da okuyabilmis olsaydınız, madalyonun öbür yüzünü gösterecek perspektifi de açmış olacaktınız halbuki
Okudum efendim okudum okumaz olur muyum hiç. Şiddetin perspektifi olmaz. Şiddetin ilki sonu olmaz. Şiddetin öbür yüzü de şiddetir aşağılamadır gurur kırıcıdır.

Okudum efendim okudum okumaz olur muyum hiç. Şiddetin perspektifi olmaz. Şiddetin ilki sonu olmaz. Şiddetin öbür yüzü de şiddetir aşağılamadır gurur kırıcıdır.
Madem anlaşılmadım tekrar belirteyim efendim, ben şiddetten bahsetmiyorum. Konu sahibi hanımefendinin psikolojisini bilmiyoruz, kendisi aynı zamanda vajinismus hastasi. Daha özenli yaklasalim. -Gururlu ol ayril o evden- tarzı söylemlerin su an kendisine zarar vermediğinden kesin emin olabiliyor musunuz?

Çok sevdiğim bir arkadaşımın, eşinden 2kez şiddet gördüğünü öğrendiğimde yıkılmıştım! Sonra toparladılar, tekrarı olmadı.
2 çocukları var. Kıza o zaman 'boşan' diyememiştim.
(Ki şiddetin en ufağına, hatta manevisine bile tahammül edemem gibi gelir, yakarım gemileri)
O yüzden burda tanımadığım insanlara da hemen 'boşan' demekten imtina ediyorum.
Zaten karar verecek biz değiliz de.
Burası da gerçek hayat, tanımıyoruz diye, filmmiş gibi ortalık karıştıran yorumlar yapmamalıyız.
Kimseye laf dokundurmuyorum gece gece yanlış anlaşılmayım da. Bugun bir konuda dikkatimi çekmişti, yeri geldi

Bu konuya da başıma gelmiş gibi, arkadaşımmış gibi yaklaşmak istiyorum, yakıştıramıyorum ama olurki yaşasam napardım hiç bilemedim.

Evime giderdim ama o herifin yüzüne bakmazdım - af buyurun- köpek gibi af dilemedikçe yüzüne bakmazdım sanırım.
Kolay unutur muydum bilemiyorum,bugun yine yazdım hatta, eşimin 1 kere sesi yükseldi, günlerce tavır yaptım, soğudum resmen adamdan.
Affetmesi zor. Çok çaba ister.
Boşanılır mı bu tokat için?
Boşananı yadırgamam.
Artık boşanmayanı da yadırgamam...
Birinci hata diyorsak ikinci affedilmemeli diyor noktalıyorum.

İç döktüm resmen..

Ben ayrıl demedim. Şiddetin, vajinismusa verilen tepkiyle yumuşatılmasına karşı çıktım. Şiddet ayrı vajinismusa verilen tepki ayrıdır.

Dışarıya karşı toparlanmış görünür ama kadın bunu unutur mu? Kesinlikle Hayır. Ama devam ettiriyorsa zaten kendi tercihi. Ayrılıyorsa da aynı. Ama yutup oturmak nir özüre bile hasret yaşamak çok zordur. Gururun fazlası iyi değil eyvallah ta biraz da olması lazım insanda. Ses çıkarmayıp oturmak beni çok üzüyor hemcinsimin. Hele ki başka şeylerle örtbas edilmesi cabası.

Hacı kadın vajinusmus. Yatak filan yok. Ayrıca Peygamberimiz başka şeylerde diyor. Kadınlara iyi davranmak konusunda mesela. Bunu da yazalım. Adamı temizleyip paklayıp koymayalım baş köşeye. Tek taraflı düzen nereye kadar?

Ahh kesinlikle!
Açtığı yaraların kapandığını sanmıyorum. Ama özür diledi, çoluk çocuk var dedi üatü örtüldü. Tekrarı da olmayınca...
Zaman iyi gelir umarım onlara, böyle kadınlara.
Of zor konu.

Büyük sözüme tövbe, ben unutamam sanırım.

Kadın dik olmalı benim için. Adam yaptığı hatayı hakkıyla telafi edene kadar taviz vermemeli. Bazı hataların hele telafisi dahi beklenmemeli.

Size katılıyorum,vajinismus konusunda anlayışlı olması adamı yüceltmez. Alakası yok bu konu ile.

Umarım konu sahibinin kocası özür diler. İncim yuvasını yıkmak istemiyor, umarım adam buna değer şeyler yapar.

Kesinlikle istemiyor. Ama susuyor. Susma in_cim . Ayrılamıyorsan da dik dur pişman et yaptığına. Bir daha da kesinlikle izin verme. Birisi sana istemediğin birşey yaptığında susma. Lütfen.

Kesinlikle istemiyor. Ama susuyor. Susma in_cim . Ayrılamıyorsan da dik dur pişman et yaptığına. Bir daha da kesinlikle izin verme. Birisi sana istemediğin birşey yaptığında susma. Lütfen.
+1
Budur.
Ayrılmak istemiyorsa kadın, tam da bunu yapmalı.
Konu sahibi iyi oku Allahaşkına

Esas, kimsenin birbirini tanımadığı ortamlarda, forumlarda bol keseden kadın hakları savunuculugu yaptığını sanan "Don Kişot"lar siz bir bitin yahu. Duyan da elin çaresizlerine yüzlerini bile görmeden yardım ettiklerini, hatta dünyayı kurtardiklarini sanır. Arkadaşım çok ateşli savunucuysan ülkemizde bir sürü dernek var, buyur ihtiyaci olan kadınlara şiddete gururla baş kaldırma adlı projeni sun burda harcanma. Ayrıca tüm yorumları okudum, 1-2 amacını aşan yorum dışında kimse de dayakçı koca savunuculugu filan yapmamış, şiddete karşı herkes hem fikir. Aksine baskıcı agresif bir toplu tutum oluşmuş. Konu sahibi bu ortak tutumdan rahatsizligini dile getirdiği halde agresiflik dozunuzu artırıp yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Amacınız ne ki? Dışardan hiç hoş durmuyor.

daha 10 ay da bir tokatsa 10. yılda kimbilir ne olur. affetmek demek bana bunu tekrar yapmana izin veriyorum demenin kapalı şeklidir. özellikle bu konularda ve aldatmada. onu affetme! ama demiyorum ki sana boşan, sakın böyle anlaşılmasın. affetme, bu yaptığını asla unutma ki bir daha tekrarı olmasın. o pişman olana kadar yanına gitme. sana geldiğinde de ona bu bana yaptığını asla unutmayacağım bunu bil de. bunu söylemekse tamamen tehdit niteliğinde olup, bir daha bunu yapmak aklından geçerse affetmediğimi hatırla beni sonsuza kadar kaybedersin demektir.

Kiz kardesine nasil davranilmasini istiyorsan esine oyle davran dememis bu okuzun anasiiii..

Konu sahibi kaç yaşındasın söyler misin? Sanki tecrübesiz toy 18 yaşında evlenmiş bir kız gibi geldin bana. Çok naifsin. Boşan ya da boşanma ama bu tokatın hesabını mutlaka sor! O adam pişman olup özür dilemedikçe onu insan yerine koyup iletişim kurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…