Kocamdan Tokat Yedim

Dayak atan kisi genelde pisman olmuyor zaten. Az bir kesim pisman oluyor o da kadinin kendini geri cekmesi ve mesafe koymasi ile. Yani kadin tavir koymadan bir tokatta samimi bir sekilde pisman olan cok nadir bence. Adam yatakta da boyle okuzse kadinin vajinismus olmasi cok normal bence konu sahibinin bir seyi yok is koca da.

zaten kadının rahatsızlığıyla ilgili yorumlarını okudum, çok şaşırdım. kocasının düşüncesi çok bencilce ve kötü geldi bana.

Tamam benim demek isteğim buydu ndn bu kadar sorun anlamış degilim

Belli ki birileri sosyal ortamlarda yapamadığı kahramanlığa burada soyunmuş. Herkese saygımız sonsuz şükür. Sevgili in_cim sen beni anladın canım. Herşeyi ölç tart hesapla, bu sıkıntılardan nasıl kurtulman gerektiğini en iyi sen biliyosun, bizler sadece naçizane yol gösteririz, tekrar altını çiziyorum, "as, kes, yık, dök, boşan" diyerek moralini düşürmeye çalışanlara kulak asma sen. Eşini karşına al anlat, bu evliliği kurtarmak istediğini ama tekrarlarsa evden gitmeye mecbur kalacağını söyle. Gerekirse aile büyüklerine anlatırsın. İçinden gelmiyorsa eşinle konuşma, ama sessizlik çok uzarsa da bir özrü hakettiğini belirt, tavrını koy. Allah yardımcın olsun.

Yazdıklarımız kahramanlık değil kendi fikirlerimiz
Ben dahil benim gibi düşünen tüm arkadaşlar eminim ki kendi hayatlarında yani reelde de bu fikirleri cesurca dile getiriyorlardır.
Yahuuuuuu adam tokat attı kadın neden eşini karşısına alsın hanımefendi?
Evliliği kurtarmak adama düşüyor kadına değil.Adam vurdu kadın değil
Amaç moral düşürmek değil neden anlamamakta bu kadar netsiniz
Heh bir özrü haketti bence de ya hak etti bir özrü aynen bir özrü hak etti bravo

Ne kadar da komiksiniz, ne komiksiniz çok komiksiniz, komik misiniz hahaayyy yahuuuuu

Ne kadar da komiksiniz, ne komiksiniz çok komiksiniz, komik misiniz hahaayyy yahuuuuu
Bence komiklikte citayi o kadar yukariya cikardiniz ki yetisebilmemiz mumkun degil. Bana duymus oldugunuz hinci da anlayabilmis degilim. Hani bi an gercek beni taniyorsunuz da bi hinciniz var onu cikarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi :) Klavye basinda atip tutma gibi huylarim yoktur, hic olmadi. Ama sizin uzerinizde fena durmuyor

Merak ediyorum kızınıza eşi bir gün bir tane patlatırsa, üstüne özür bile dilemez bir şey yokmuş gibi davranırsa. "Kızım eşini karşına al bu evliliği kurtarmak istediğini, bir daha olursa gitmek mecburiyetinde kalacağını söyle" mi dersiniz? Sadece meraktan soruyorum. Sosyal ortamda da tavrım bellidir benim, burda da. Bir insan neden sadece kkda feminist olsun da sosyal ortamında ben bilmem beyim bilir desin anlamıyorum. Neden ikili bir hayat yaşadığını düşündünüz insanların çözemedim. Beni ortaokuldaki arkadaşlarıma bile sorsanız size fikrimi direk söylerler.

Şiddete e karsiyim diyenler gercekten şiddetin her turlusune karsi olmak gerekir kadinlarin bazen cocuklarinin duvmesi buna ne demeli buda siddetir is kendileri olunca yaygara kopariyorlar insana sidete hayir kimden gelirse gelsin hepsine hayir demeliyiz bosanirm diyenler bol keseden atiyorlar evliligi yurutmek zor eger adam gercekten hayvansa bir saniye bile yaninda olmamali

Böyleleri sıkışınca taklit etmeye başlar.
Allah anana babana sabır versin 1
Senin annen olsa ne yapardın 2
Taklit ederek mükemmel bir karşılık verdiğini zannedenler de 3
Var mı arttıran ya?

İşte böyle mantıklı yorumlar yapılsa ne var. Kesinlikle katılıyorum

Arkadaşım ne yazdın sen şimdi ya? Kadına şiddete hayır ama çocuğa bir tane patlatılır mı dedi herhangi biri? Burda çocuğu dövmekle ilgili bir konu olduğunda da herkes ayaklanıyor. Burda bir tokatla boşanan insan da var. Kendinden örnek veren bir sürü insan var. Kim bol keseden atıyor? Kendinizde o cesareti göremiyorsunuz sizin bileceğiniz iş. Başka insanların bol keseden attığını sanarak kendiniz avutmayın. Burda ilk dayağında ilk aldatmasında tek celsede boşanan kaç kadın var biliyor musunuz?
Gerçekten hayvan olduğu nasıl anlaşılır peki?

Böyleleri sıkışınca taklit etmeye başlar.
Allah anana babana sabır versin 1
Senin annen olsa ne yapardın 2
Taklit ederek mükemmel bir karşılık verdiğini zannedenler de 3
Var mı arttıran ya?
Ana baba filan? yorumcu acaba burda ne anlatmak istedi? sıkışmak kelimesinin tdk anlamıyla mı kullandın yoksa bu mars dil kurumu sözlüğünden filan mı? bir önceki yorumunda farklı bir tür olduğunun işaretlerini vermişsin hani.
Hıı bir de madde madde yazmak. O da güzel. Alışveriş listesi

Bu konuşma üç kilo da ondan ver şeklinde mi devam edecek?
Mars dili derken? Sizin farklı bir tür olduğunuzu yazdım iyi okuyun,anlayın.
Size ne benim nasıl yazdığımdan?
Çok köşeye sıkışmış gördüm sizi
İsterseniz cevap yazmayın seviyeniz yetmiyor çünkü...

Seviyeniz baya baya yerlerde çok terbiyesiz bir kadınsınız aynı zaman da cahilsiniz bu yaşa nasıl geldiniz?
Tam da bunu diyorum. Sıkışınca birileri taklit ediyormuş falan filan hani siz çok terbiyeli üslup kullanıyorsunuz ya. Bingo. Sıkışınca sağa sola saldırmaya başladınız. Madem çok terbiyelisiniz buyrun güzel bir cevap verin de vay bee diyelim hanfendi. ama yok anca "terbiyesiz şey hıh pis seni babama söyliycem senin anan babana yazık" gibi gülünç cevaplar ben koca kadınsam siz de 15 yaşındasınız o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…