Dayak atan kisi genelde pisman olmuyor zaten. Az bir kesim pisman oluyor o da kadinin kendini geri cekmesi ve mesafe koymasi ile. Yani kadin tavir koymadan bir tokatta samimi bir sekilde pisman olan cok nadir bence. Adam yatakta da boyle okuzse kadinin vajinismus olmasi cok normal bence konu sahibinin bir seyi yok is koca da.tamam yıkılmasın da karşındaki insan çok çok çok pişman olur, kendini affettirmek, yuvasını kurtarmak için uğraşır da hadi son şansı vereyim dersin.
bu konuda pişman veya af dileyen bir koca yok, vajinismus olduğu için kendini kocasına karşı suçlu hisseden bir kadıncağız var.
zaten kadının rahatsızlığıyla ilgili yorumlarını okudum, çok şaşırdım. kocasının düşüncesi çok bencilce ve kötü geldi bana.Dayak atan kisi genelde pisman olmuyor zaten. Az bir kesim pisman oluyor o da kadinin kendini geri cekmesi ve mesafe koymasi ile. Yani kadin tavir koymadan bir tokatta samimi bir sekilde pisman olan cok nadir bence. Adam yatakta da boyle okuzse kadinin vajinismus olmasi cok normal bence konu sahibinin bir seyi yok is koca da.
Tamam benim demek isteğim buydu ndn bu kadar sorun anlamış degilimtamam yıkılmasın da karşındaki insan çok çok çok pişman olur, kendini affettirmek, yuvasını kurtarmak için uğraşır da hadi son şansı vereyim dersin.
bu konuda pişman veya af dileyen bir koca yok, vajinismus olduğu için kendini kocasına karşı suçlu hisseden bir kadıncağız var.
Yazdiginiz su yorum ilk kelimesinden son kelimesine sacmaliklarla dolu. Esasinda cevap verilmeye dahi degmez ama madem "buralarda harcaniyorum" yazamadan edemeyecegim :)
Konu sahibi buraya bir konu aciyor ise hakaret disindaki tum yorumlara acik olacak. Dozunu arttirip yorum yapanlar ne yazmis merak ettim. Bir ornek verir misiniz? Sanki millet aksam git kocani bog yazmis gibi seyler yazmis. Hukukun islerlik gösterdigi sistemde bosanmak gayet siddetten uzak medenice bir eylemdir. Sen kocandan kalk tokat ye, beyefendi lutfedip ozur dahi dilemesin, sonra ayril bunun devami gelir ya da ayrilmasan bile gozunu korkut diyenlerin yorumlari begenilmesin, ustune bi de onlar suclu cikarilsin. Ayrica kimse aptal degil sevgili Jannefel. Burda yok proje sun yok derneklere git seklinde konuyu saptirmaniz iyi niyetli gelmiyor. Ozel hayatim hakkinda zerrece bilgiye sahip degilken sizdeki bu ozguven nerden geliyor ben de buna sasirdim sabah sabah.
Neyse diyecegim o ki bazen insan ne ederse kendine ediyor. Eyyorlamam bu kadar, hadi hayirli isler.
Yazdıklarımız kahramanlık değil kendi fikirlerimizBelli ki birileri sosyal ortamlarda yapamadığı kahramanlığa burada soyunmuş. Herkese saygımız sonsuz şükür. Sevgili in_cim sen beni anladın canım. Herşeyi ölç tart hesapla, bu sıkıntılardan nasıl kurtulman gerektiğini en iyi sen biliyosun, bizler sadece naçizane yol gösteririz, tekrar altını çiziyorum, "as, kes, yık, dök, boşan" diyerek moralini düşürmeye çalışanlara kulak asma sen. Eşini karşına al anlat, bu evliliği kurtarmak istediğini ama tekrarlarsa evden gitmeye mecbur kalacağını söyle. Gerekirse aile büyüklerine anlatırsın. İçinden gelmiyorsa eşinle konuşma, ama sessizlik çok uzarsa da bir özrü hakettiğini belirt, tavrını koy. Allah yardımcın olsun.
Ne kadar da komiksiniz, ne komiksiniz çok komiksiniz, komik misiniz hahaayyyYazdıklarımız kahramanlık değil kendi fikirlerimiz
Ben dahil benim gibi düşünen tüm arkadaşlar eminim ki kendi hayatlarında yani reelde de bu fikirleri cesurca dile getiriyorlardır.
Yahuuuuuu adam tokat attı kadın neden eşini karşısına alsın hanımefendi?
Evliliği kurtarmak adama düşüyor kadına değil.Adam vurdu kadın değil
Amaç moral düşürmek değil neden anlamamakta bu kadar netsiniz
Heh bir özrü haketti bence de ya hak etti bir özrü aynen bir özrü hak etti bravo
Bence komiklikte citayi o kadar yukariya cikardiniz ki yetisebilmemiz mumkun degil. Bana duymus oldugunuz hinci da anlayabilmis degilim. Hani bi an gercek beni taniyorsunuz da bi hinciniz var onu cikarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi :) Klavye basinda atip tutma gibi huylarim yoktur, hic olmadi. Ama sizin uzerinizde fena durmuyorNe kadar da komiksiniz, ne komiksiniz çok komiksiniz, komik misiniz hahaayyyyahuuuuu
Belli ki birileri sosyal ortamlarda yapamadığı kahramanlığa burada soyunmuş. Herkese saygımız sonsuz şükür. Sevgili in_cim sen beni anladın canım. Herşeyi ölç tart hesapla, bu sıkıntılardan nasıl kurtulman gerektiğini en iyi sen biliyosun, bizler sadece naçizane yol gösteririz, tekrar altını çiziyorum, "as, kes, yık, dök, boşan" diyerek moralini düşürmeye çalışanlara kulak asma sen. Eşini karşına al anlat, bu evliliği kurtarmak istediğini ama tekrarlarsa evden gitmeye mecbur kalacağını söyle. Gerekirse aile büyüklerine anlatırsın. İçinden gelmiyorsa eşinle konuşma, ama sessizlik çok uzarsa da bir özrü hakettiğini belirt, tavrını koy. Allah yardımcın olsun.
Allah allah yeni bir türle karşı karşıya kaldım çok enteresan gerçekten hayretler içinde kaldımNe kadar da komiksiniz, ne komiksiniz çok komiksiniz, komik misiniz hahaayyyyahuuuuu
Zeka fazla geldi dimi? Yanınızda bilen biri varsa tercüme ettirin bi deneyin ha gayretAllah allah yeni bir türle karşı karşıya kaldım çok enteresan gerçekten hayretler içinde kaldım
İşte böyle mantıklı yorumlar yapılsa ne var. Kesinlikle katılıyorumŞiddete e karsiyim diyenler gercekten şiddetin her turlusune karsi olmak gerekir kadinlarin bazen cocuklarinin duvmesi buna ne demeli buda siddetir is kendileri olunca yaygara kopariyorlar insana sidete hayir kimden gelirse gelsin hepsine hayir demeliyiz bosanirm diyenler bol keseden atiyorlar evliligi yurutmek zor eger adam gercekten hayvansa bir saniye bile yaninda olmamali
Şiddete e karsiyim diyenler gercekten şiddetin her turlusune karsi olmak gerekir kadinlarin bazen cocuklarinin duvmesi buna ne demeli buda siddetir is kendileri olunca yaygara kopariyorlar insana sidete hayir kimden gelirse gelsin hepsine hayir demeliyiz bosanirm diyenler bol keseden atiyorlar evliligi yurutmek zor eger adam gercekten hayvansa bir saniye bile yaninda olmamali
Seviyeniz baya baya yerlerde çok terbiyesiz bir kadınsınız aynı zaman da cahilsiniz bu yaşa nasıl geldiniz?Zeka fazla geldi dimi? Yanınızda bilen biri varsa tercüme ettirin bi deneyin ha gayret
Ana baba filan? yorumcu acaba burda ne anlatmak istedi?Böyleleri sıkışınca taklit etmeye başlar.
Allah anana babana sabır versin 1
Senin annen olsa ne yapardın 2
Taklit ederek mükemmel bir karşılık verdiğini zannedenler de 3
Var mı arttıran ya?
Bu konuşma üç kilo da ondan ver şeklinde mi devam edecek?Ana baba filan? yorumcu acaba burda ne anlatmak istedi?sıkışmak kelimesinin tdk anlamıyla mı kullandın yoksa bu mars dil kurumu sözlüğünden filan mı? bir önceki yorumunda farklı bir tür olduğunun işaretlerini vermişsin hani.
Hıı bir de madde madde yazmak. O da güzel. Alışveriş listesi
Tam da bunu diyorum. Sıkışınca birileri taklit ediyormuş falan filan hani siz çok terbiyeli üslup kullanıyorsunuz ya. Bingo. Sıkışınca sağa sola saldırmaya başladınız. Madem çok terbiyelisiniz buyrun güzel bir cevap verin de vay bee diyelim hanfendi. ama yok anca "terbiyesiz şey hıh pis seni babama söyliycem senin anan babana yazık" gibi gülünç cevaplarSeviyeniz baya baya yerlerde çok terbiyesiz bir kadınsınız aynı zaman da cahilsiniz bu yaşa nasıl geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?