Kocamdan Tokat Yedim

Ya kizlar bence bosanmak icin sebep arasaniz her evlilkte bulursuz hangi evlilkte tartisma kavga yok ki mutlaka vardir bide kadin olsun erkek olsun herkes mutlaka evde sesini yukseltir unutmayalim bu erkek leri büyüten kadindir yani kimseyi kimseyi kandirmasin yok erkek sesini yukselti bosayalim yok yok sunu yapti bosasin buyle olursa evli kimse kalmaz bu dunyada

o dayakci kocayi savunanlar, tokati ''ufacik '' sey diye bahsedenler ,peygamber efendimiz yatak ayirmayin dedigi icin kocana kusme diyenlere soyleyecek soz bile bulamiyorum.... oglumuzun pipisi kesildi diye dugun yapan bir memleketin insanindan ancak bu beklenirdi. Konu sahibine bosan demeyecem ama kocayi nimetten sayanlar gibi affetde demeyecem. Ama kesinlikle burnunu surundurmesini tavsiye ediyorum. Erkekdir doverde severde diyenler icin de kadindir kuserde yatakda ayirir.

yatak ayırmayın diye bir hadis var mı bilmiyorum. ancak şunu çok iyi biliyorum. Peygamber(SAV) bir gün eşinin çenesinden o kadar bunalıyor ki ayrılmayı teklif ediyor. bakın, dövmüyor, hakaret etmiyor, boşanmak istiyor. karısı çok pişman oluyor, özür diliyor, aracılar gönderiyor vs.
hani evlilik çok kutsal, kocişim sever de döver de diyenler için verdim bu örneği.

Yazdiginiz su yorum ilk kelimesinden son kelimesine sacmaliklarla dolu. Esasinda cevap verilmeye dahi degmez ama madem "buralarda harcaniyorum" yazamadan edemeyecegim :)
Konu sahibi buraya bir konu aciyor ise hakaret disindaki tum yorumlara acik olacak. Dozunu arttirip yorum yapanlar ne yazmis merak ettim. Bir ornek verir misiniz? Sanki millet aksam git kocani bog yazmis gibi seyler yazmis. Hukukun islerlik gösterdigi sistemde bosanmak gayet siddetten uzak medenice bir eylemdir. Sen kocandan kalk tokat ye, beyefendi lutfedip ozur dahi dilemesin, sonra ayril bunun devami gelir ya da ayrilmasan bile gozunu korkut diyenlerin yorumlari begenilmesin, ustune bi de onlar suclu cikarilsin. Ayrica kimse aptal degil sevgili Jannefel. Burda yok proje sun yok derneklere git seklinde konuyu saptirmaniz iyi niyetli gelmiyor. Ozel hayatim hakkinda zerrece bilgiye sahip degilken sizdeki bu ozguven nerden geliyor ben de buna sasirdim sabah sabah.
Neyse diyecegim o ki bazen insan ne ederse kendine ediyor. Eyyorlamam bu kadar, hadi hayirli isler.

Ya çok saçma bı tokat yedin diye bosanmacan mı evlilikte herşey olur yok git darp raporu valan ne saçma ya insanlar tartisabilir

Keşke özür dileyen biri olsaydı... obile yok. Adam hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorrr

Ya çok saçma bı tokat yedin diye bosanmacan mı evlilikte herşey olur yok git darp raporu valan ne saçma ya insanlar tartisabilir
Evet insanlar tartışabilir. Bu oldukça modern bir eylemdir. Ama bir insan diğer bir insana VURAMAAZZZZ. Bir tokat veya kafa göz kırma... her ne olursa olsun küçüğü de büyüğü de şiddettir. Ne erkeğin kadına, ne de kadının erkeğe el kaldırma hakkı yoktur.
Zaten şiddete başvuran da tartışamayan, özgüven sahibi olmayan korkak, sinsi insanlardır.
Bir kadın olarak "bir tokat" ın bu kadar mühim olmadığının kabul edilebilirliğini anlamış değilim.
Eh ne diyeyim o zaman, Allah başınıza vermesin. Yok yok, versin. Madem önemli değil versin.

"Tartisma" kelimesinden dayak yemeyi (atmak da degil ha) anlayan modern ulkemin modern insanlari sosyal hayatta da sesimizin yukseldigi insanlar oluyor ama kimseyi gidip tokatlayamiyoruz degil mi? Yoksa n'olur? Dunya kac bucak goruruz.

in_cim ve eşi çalışan insanlar. iş hayatında bizi öfkeden deliye döndüren amirler, iş arkadaşları, vatandaşlar olmuyor mu hiç?
hangi birine bir osmanlı tokadı atıyoruz acaba?
aslan gibi kükreyen kocişler amirinin veya bir yabancıya karşı kuzuyken, evdekine, hayat arkadaşına nasıl öfke bahanesiyle şiddet uygulayabilir?

biraz akıl izan ya.

ayrıca hemen boşan demiyoruz ki, iyi bir ders ver ki tekrar etmesin diyoruz.

bu arada in_cim geçmiş yorumlarını okudum. kocan tam bir geri kafalı.

sakın alttan alma. Koca müsvettesi hiç birşey olmamış gibi davranıyorsa bunu normal karşılıyor demektir ve Allah korusun daha fazlasını bile yapabilir.
Eline koz verme , bu olayı normalleştirmesin..
İnsanlar tartışabilir , ses yükselebilir ama toket nedir ya..Kimsenin buna hakkı yok.

Evlilikte olur dediğiniz şey tokat,dayak. Tartışma bi yana kadın dayak yemiş. Okumadınız mı?

Grill annenden yada babandan bir tokat yeseydin ne yapardın ?

Bu yasinizda anne babanizdan dayak yeseniz ne yapardiniz peki? Bir yastan sonra anne babasinin bagirmasina bile tahammul edemeyenler koca dayagini nasil mesrulastiriyor anlamiyorum. Sizden ozur dileyen bile yok. Aynen devam arkadasim.
B Began

Ben de on ay evlilikten sonra tokat nedeniyle evi terk ettim bir daha dönmemek üzere. benim için affedemeyeceğim bir durumdu. bitti. bitirdim. karar senin ya çok net ve sert tavır takın bir şans daha verebilirm diyosan. ikincisi olursa asla affetmeyeceğini söyle bilsin.

sürtüşmenin sonu tokat olmuş.
çok yazık.
o özür dileyecek . sen de affedeceksin . böyle olacak . nolcak.

+1 Ayrica bazi insanlar gercek islevinden bagimsiz, ayet ve hadisleri alakasiz yerlere kopyalayip yapistiriyor.

Bir de burada bir tokatla evlilik yikilmaz falan diyen arkadaslara afiyet olsun diyorum.

aileden boşanma diye bir şey olmadığı için aynı evde yaşamadığıma şükrederdim. aynı evde yaşıyorsam iş bulur ayrı eve çıkardım. ama benden yaşlı ve güçsüz diye ne anamı ne de babamı dövmezdim.

+1 Ayrica bazi insanlar gercek islevinden bagimsiz, ayet ve hadisleri alakasiz yerlere kopyalayip yapistiriyor.

Bir de burada bir tokatla evlilik yikilmaz falan diyen arkadaslara afiyet olsun diyorum.
tamam yıkılmasın da karşındaki insan çok çok çok pişman olur, kendini affettirmek, yuvasını kurtarmak için uğraşır da hadi son şansı vereyim dersin.
bu konuda pişman veya af dileyen bir koca yok, vajinismus olduğu için kendini kocasına karşı suçlu hisseden bir kadıncağız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…