Kocamdan utanıyorum

peki eşin böyle biri mi ?
eminim değildir...peki bedeninde sevmediğin yerler var mı ?
Yok boyle biri degıl.. Cok sabırlı ve sevecen biridir. Ama bu gidişle yavaş yavaş o da isyan edecek. Kendimle çok barışık biriyim.. 1.75 boyunda, 55 kiloyum.. Bi kusurum veya sevmediğim bi yer yok vucudumda çok şükür.. Hatta çok güzel oldugumu eşimin çok sanslı oldugunu soyler akrabalar yakın cevrem fln. Ama tabi sanslı olmuyor bu durumda.. Hersey dısarıdan gozuktugu gibi degil malesef

Yok boyle biri degıl.. Cok sabırlı ve sevecen biridir. Ama bu gidişle yavaş yavaş o da isyan edecek. Kendimle çok barışık biriyim.. 1.75 boyunda, 55 kiloyum.. Bi kusurum veya sevmediğim bi yer yok vucudumda çok şükür.. Hatta çok güzel oldugumu eşimin çok sanslı oldugunu soyler akrabalar yakın cevrem fln. Ama tabi sanslı olmuyor bu durumda.. Hersey dısarıdan gozuktugu gibi degil malesef
büyük ihtimalle çıplaklıktan da utanıyorsundur o açıdan sordum....
çeşitli baskılardan dolayı bedeninden ve kadınlığında uzaklaşmış bulunuyorsun ve bunu geri kazanmak güç ....binevi özgüven sorunu yaşıyorsun ...bunu yenmelisin

Canim ben seni anladim . Ama senin konun baya hassas bir konu. Burada cozumu de olmaz. Ama psikologa gidersen birkac seansta daha iyi hissedersin kendini. Ben psikolojik danismanim. Ve senin burada sorununa cozum bulamayacagini dusunuyorum. Incinirsin, cunku bu konuda zaten hasaassin ki icine attigin seyleri esine bile acamamisken burada kimbilir konuyu acip acmamakta nasil kararsiz kalarak actin konuyu. Hic cekinmeden psikologa git, birkacyuz tl gider ama evliligin kurtulur ve sen de sex yapmayi eziyet gibi gormezsin hatta zevk alirsin.

Evet tam da dediğiniz gibi. Çok guzel analiz etmişsiniz.. Esimle konusmadım.. Evet solemem gerekirdi ama hep örttum konunun ustunu. Dalga gecer die korktum acıkcası.. Tıpkı burda aynısını yapan bi kaç bayan gibi

eşinle paylaşırsan dalga geçmez,hatta ona anlattığın için hoşuna gider.mesela dalga geçti diyelim seninle, geçmezde(senin korktuğun ihtimali de düşünelim) ,sen utanıp kaçmak yerine , dalga geçtiği için ona içinde yaşadığın acıyı anlatıp onun ciddi düşünmesine ortam hazırlamalısın.ister bağır çağır kavga et dalga geçtiği için,ister ağlayarak anlat.kendini ifade et bir şekilde.anlattıktan sonra inanılmaz rahatlayacaksın.bu sorun sadece senin değil ikinizin sorunu olacak ve daha kolay çözülecek.

Bende senin tam tersinim degisik geceliklerim vardir...susler pusler ben birsey inanirim ac olan erkek evde doyurmassan disarda doyurur karnini...yapma bacim erkek milleti zaten 4 gozle kollamak lazim sen elinle itme

yaşadığınız sıkıntının temeli içinizde çok derinlerde.. yani tüm yetiştiriliş yaşayış çevre yapısı tarafından oluşturulup şekillendirilmiş bir şey. çözümünü bir kaç tavsiyeyle bulamazsınız. ben yerinizde olsam psikoloğa giderdim. yaşı yaşınıza uygun bir kadın bulun rahatça içinizi açarsınız böylece. anlatın anlatın.. o da sizi yönlendirsin. hassas bir konu çünkü sizin için..

Oncelikle o yaklaştığı zaman çekilme.zamanla alisirsin. Cok normal bir şey ve o senin eşin. Eşine anlat bize anlattığın gibi .o da size yardımcı olsun.

Bunun çaresi sizsiniz,sizi cok iyi anlıyorum yaklaşık 7 yıllık evliyim ben de çok utanıyorum ama unutmaya çalışıyorum o an.sonuçta benim eşim ve bana çıplak diye değil kadın diye bakıyor anlatabilir mi bilmiyorum ama.örneğin Jinekologa gitmem lazım utanıyorum halbuki drun benim oramla buramla alakası yok ama yapı işte.rahat olun millet neler neler yapıyo ☺

Utanmak deme canım buna. Malesef sende de hala mahalle baskısının yaraları var. Seninki ya istekli olduğumu belli edersem de eşim benim hakkımda kötü düşünürse. Ya istekli gözükünce kötü kadın olunuyorsa ya bana bakışı degisirse gibi korkular var. Hiç öyle düşünme ona 2 evlat vermiş doğru düzgün bi eşi var. Biraz da sen adamı heyecanladiriver yazık günah :) . Böyle düşünme canım rahat ol kocan o senin onu istemiycen de kimi istiyceksin. Eşinin sana karşı isteksiz olduğunu dusunsen Üzülmez misin? Bence kocan da üzülüyordur ona daha fazla bunu yapma.

Bende fazla istekliyim ya :D Ve koca memnun tabii ki. Yani mantık olarak neden utanıyim ki adı üstünde 'hayat arkadaşı' bir ömür utanarak geçmez.
Ve 5 yıllık evlilik çok ilginç. Yeni evli olsan yine anlayabilirdim..

e kocan başkasına gidince aldatıldım deme bu adam nasıl gidercek ihtiyacını
Tabii ki de aldatarak giderecek canim hakki adamin aldatmak. Tovbe tovbe yaaaa... Şöyle konulara aldatmayi meşru görüyor gibi yaziyorsunuz ya ne diyeyim..
Kadın zaten sizden yardim istiyor ve saglijsiz davranis ve dusunceleri oldugunu kabul ediyor ki doktora gidecegini de söylüyor ama once sizden yardim istiyorum diyor:rolleyes:

Onca yil kezbanlik yap yaap bunye atamiyor tabi sonra esinizede acaba beni kolay kiz mi gorur moduna giriyonuz Allah yardim etsin o iki cocugu nasil yaptin ya istekli oldugunu dusunuyorsa suannnn !!! Dehset biseyyyy

Her yolu denedik bide utana sıkıla deneyelim:KK53: belki tutar da hamile kalırım

Allah bağışlasin çocuklarını..

Aşırı baskıyla böyle olmuşsun anladım. Ama asla insanların seni sokmak istediği kalıba girme. İçinden ne geliyorsa onu yap. Sınırlarını kendin belirle ve cinsel hayatını özgürce yaşa. Bunlar ayıp değil.. Hele insanın eşi o gözle ASLA bakmaz.. O insanlar senin gençliğini yemişler kısıtlamalarla ama evliliğinide etkilemesine izin verme. Senin aklın mantığın yok mu? Mesela sana ters gelmiyorsa kocaya fantazi yapmak, ilişkiyi yönetmek vs. gibi.. Onu yap. Ama senin mantığına ters geliyosa yapma.. Kendi aklınla hareket et yani. E buraya konu açtığına göre sana ters gelmiyo. O yüzden daha fazla kendi kendini baskılama..

İstekli görünmekte ne warki ne güzel işte bunu eşine belli etmek dile getirmek gayet hoş ewlilikte bence

Eşinizin talebi haklı tabii.. Yanı sıra kendinizi nelerden mahrum ettiğinizi de bir düşünün :KK39:

Tabii ki de aldatarak giderecek canim hakki adamin aldatmak. Tovbe tovbe yaaaa... Şöyle konulara aldatmayi meşru görüyor gibi yaziyorsunuz ya ne diyeyim..
Kadın zaten sizden yardim istiyor ve saglijsiz davranis ve dusunceleri oldugunu kabul ediyor ki doktora gidecegini de söylüyor ama once sizden yardim istiyorum diyor:rolleyes:
Beni anladıgınız ve acımasız konuşmadıgınız için tesekkur ederim..

Beni anladıgınız ve acımasız konuşmadıgınız için tesekkur ederim..
aşağıda yazdım, ona bir cevap vermemişsiniz, size çok mu uzak bir ihtimal, bir deneseniz?

alkol kullanıyorsan biraz şarap iç. hem seni gevşetir hem ilişkiye girmeni kolaylaştırır. ilk başlarda karanlıkta ya da birkaç mum kullan ki çekingenliğini yen.
youtube da bile kamasutra videoları var aç izle ama ofiste falan çalışıyorsan açma hepsi yetişkin içerik. güzel bir masaj yağı al ve eşinden sana masaj yapmasını iste. geceliğin yada çamaşırların üzerinde kalsın utanıyorsan. acele etmeden kendini rahat hissettiğinde çıkar.
zorlama. ilk birkaç sefer çekinebilirsin,vaz geçme tekrar dene. kendini germe. o senin hayat arkadaşın, saçma da bir şey yapsan en fazla birlikte güler geçersiniz.
bir oyun al. poker de olabilir, scrabelle, ya da tabu falan da oynayın yatak odasında, yatak odası senin için sadece seksle ilgili olmasın, orada keyifli vakit de geçirin.
çocukları bir gece erken yatır, güzel bir film al ya da indir, içiyorsanız güzel bir şarap al ve ben çikolata ve meyve tabağı öneririm. birlikte bir film gecesi yapın ve sen kendini rahat hissettiğinde kocanla birlikte olmaya başla. o zaten gerisini getirir, sen rahat ol ve ilk adımı sen at yeter.
en önemlisi kendine güven. genç ve tecrübesiz bir kız değil, yetişkin bir kadınsın, tek ihtiyacın olan biraz cesaret hepsi bu.

Onca yil kezbanlik yap yaap bunye atamiyor tabi sonra esinizede acaba beni kolay kiz mi gorur moduna giriyonuz Allah yardim etsin o iki cocugu nasil yaptin ya istekli oldugunu dusunuyorsa suannnn !!! Dehset biseyyyy
O sizin dalga gectiğiniz kezbanlık dediğiniz şey var ya, heh o çogu kızın isyeyerek yaptıgı bişey degil.. Sizin basınıza gelmemiş bilemezsiniz.. Aile ve cevre baskısı sonucu sürülen bi yasam tarzı..,

Back
X