Kocamdan utanıyorum

Hani gerekli gibi gelmiyor dedin ya ten uyumu falanmi yok esinle aranda. Onun sana yaklaşmasından da hoşnut değilsin gibi geldi.

ben sizi anlıyabiliyorum.tabular içinde büyünce bir kişi eşi olsada utanabiliyor.bence bu konuda bir yardım almanızı öneririm ben.şunu unutmayın eşinize her türlü işve cilve herşey yapın o sizi yanlış anlamaz asla siz onun hayat arkadaşısınız aksine hoşuna gider sizinle ilgili kötü bir şey düşnmez.

Gereksiz bişey bence... İlişki falan.. Oyle dusunuyorum..[/QUOTE

Yorumlarin cogunu okumadim...ama benim yukaridaki cumleden anladigim kadariyla senin sorunun esinden utanman degil...esini arzulamaman ...ya esini sevmiyorsun..ya da psikolojik olarak ya da cinsel olarak bir sorununun var..bence doktora gorunmelisin.....

Evet haklısınız.. Bnde ara ara boyle dusunup kendimi aşmaya calışıyorum... İşte o baglılıgı artacak dusuncesini kafama iice yerlestirsem corap sokugu gibi gelecek hersey belkide.. Ama sanki benden soguyacak beni ayıplıcak gibi hissediyorum.. Ona da uzuluyorum.. Psikologa gidecegım.. 20 yıl boyunca dayılarımın asıladıgı kafamda donup duran o dusunceleri uzaklastırmak için,. Hayatım mahvoldu

5 yıldır eşinden utanan bir insanda istek kalmaz ki zaten.eşini arzuluyor olduğun zamanlarda olmuştur elbet ,ama arzuluyor olmak bile ayıp diye düşüne düşüne cinsel isteksizlik başlamış.haliyle gereksiz diye düşünüyorsun.her durum da yardım alman lazım.ama içinde bulunduğun durumu eşinle paylaştın mı?yetiştirilme tarzından dolayı cinselliği ayıp olarak gördüğünü,istekli olursan kendisi tarafından ayıplanacağını bir türlü kafandan atamadığını ,bu duruma üzüldüğünü açık açık konuştun mu, konuştuysan tepkisi ne oldu,konuşmasdıysanız da derdini bir an önce anlatmalısın eşine .uzmandan önce eşinle konuşmalısın bence.sonra da uzmana gidersin. bunu içinde tek başına halledemezsin.

Ego sorununuz mu var?
Ne oluyor ki istekli oldugunuzu dusununce? Evlenmissiniz, 2 cocugunuz olmus, daha neyin nazi bu?
Bu kadar korkmayin sevdiginizi gostermekten, insanlara deger verdiginizi gostermekten. Odunuz patliyor insanlar tarafinizdan sevildigini hissedecek diye. Istiyorsunuz ki siz kacin, millet kovalasin. Ne ozelliginiz var ki tek tarafli kovalanin, sevilin? Evet, cok goruyorum bu tur seyler bu forumda, ve cok da sacma buluyorum. Bu bir tur kisilik sorunu olsa gerek. Hayret birsey.

5 yıldır eşinden utanan bir insanda istek kalmaz ki zaten.eşini arzuluyor olduğun zamanlarda olmuştur elbet ,ama arzuluyor olmak bile ayıp diye düşüne düşüne cinsel isteksizlik başlamış.haliyle gereksiz diye düşünüyorsun.her durum da yardım alman lazım.ama içinde bulunduğun durumu eşinle paylaştın mı?yetiştirilme tarzından dolayı cinselliği ayıp olarak gördüğünü,istekli olursan kendisi tarafından ayıplanacağını bir türlü kafandan atamadığını ,bu duruma üzüldüğünü açık açık konuştun mu, konuştuysan tepkisi ne oldu,konuşmasdıysanız da derdini bir an önce anlatmasın.uzmandan önce eşinle konuşmalısın bence.sonra da uzmana gidersin. bunu içinde tek başına halledemezsin.
Evet tam da dediğiniz gibi. Çok guzel analiz etmişsiniz.. Esimle konusmadım.. Evet solemem gerekirdi ama hep örttum konunun ustunu. Dalga gecer die korktum acıkcası.. Tıpkı burda aynısını yapan bi kaç bayan gibi

valla ben evlenince hiç utanmayı düşünmüyorum o kadar yıl bekledim hep işve cilve yapmayı düşünüyorum. sizin de 5 yıl olmş artık utanması mı kaldı, birazcık kendinizi açın sizin de hoşunuza gidecek. eşiniz bu gidişle bir süre sonra şikayet etmekten de istemekten de vazgeçer o zaman pişman olursunuz

Evet dediğiniz gibi
Kesinlikle kötü bir vaka değilsin maalesef çocukken erkek tü kaka diye yetiştirilmenin verdiği bir baskıyla hala o dönemlerde yaşıyorsun kendin olamıyorsun bırak bence kafandakileri zaten birden aşamazsin yavaş yavaş, kendini suçlama eşine kendine şans ver senin yerinde kim olsa aynı duyguları hissederdi ama aşılmayacak birsey yok yeter ki iste yeter ki arada aşk sevgi saygı olsun

Back
X