- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
Bi kız bi erkek...Cocuklarin kizmi erkekmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kız bi erkek...Cocuklarin kizmi erkekmi
Anladim sen onları guzel yetistir baski kurma lütfen şu ayip bu ayıp diye yetistirme sen daha iyi bilirdin tabikideBi kız bi erkek...
Ben su an o baskı altında yetiştirilmenin acısını yasıyorum. Bunu bile bile, gore gore cocuklarımın aynı seyı yasamasına izin verir miyim hiçAnladim sen onları guzel yetistir baski kurma lütfen şu ayipbu ayıp diye yetistirme sen daha iyi bilirdin tabikide
Gereksiz bişey bence... İlişki falan.. Oyle dusunuyorum..[/QUOTE
Yorumlarin cogunu okumadim...ama benim yukaridaki cumleden anladigim kadariyla senin sorunun esinden utanman degil...esini arzulamaman ...ya esini sevmiyorsun..ya da psikolojik olarak ya da cinsel olarak bir sorununun var..bence doktora gorunmelisin.....
Evet haklısınız.. Bnde ara ara boyle dusunup kendimi aşmaya calışıyorum... İşte o baglılıgı artacak dusuncesini kafama iice yerlestirsem corap sokugu gibi gelecek hersey belkide.. Ama sanki benden soguyacak beni ayıplıcak gibi hissediyorum.. Ona da uzuluyorum.. Psikologa gidecegım.. 20 yıl boyunca dayılarımın asıladıgı kafamda donup duran o dusunceleri uzaklastırmak için,. Hayatım mahvoldu
Tabikide vermezsin sadece benimki bi hatirlatma canimBen su an o baskı altında yetiştirilmenin acısını yasıyorum. Bunu bile bile, gore gore cocuklarımın aynı seyı yasamasına izin verir miyim hiç
Evet tam da dediğiniz gibi. Çok guzel analiz etmişsiniz.. Esimle konusmadım.. Evet solemem gerekirdi ama hep örttum konunun ustunu. Dalga gecer die korktum acıkcası.. Tıpkı burda aynısını yapan bi kaç bayan gibi5 yıldır eşinden utanan bir insanda istek kalmaz ki zaten.eşini arzuluyor olduğun zamanlarda olmuştur elbet ,ama arzuluyor olmak bile ayıp diye düşüne düşüne cinsel isteksizlik başlamış.haliyle gereksiz diye düşünüyorsun.her durum da yardım alman lazım.ama içinde bulunduğun durumu eşinle paylaştın mı?yetiştirilme tarzından dolayı cinselliği ayıp olarak gördüğünü,istekli olursan kendisi tarafından ayıplanacağını bir türlü kafandan atamadığını ,bu duruma üzüldüğünü açık açık konuştun mu, konuştuysan tepkisi ne oldu,konuşmasdıysanız da derdini bir an önce anlatmasın.uzmandan önce eşinle konuşmalısın bence.sonra da uzmana gidersin. bunu içinde tek başına halledemezsin.
Numara derken? Anlamadım
Hakkımda kotu dusunmemesi için.. Ya farkındayım baya kötü bi vakayımutanmaz olduğunu görürse ne olur?
yAni neden seni istekli cilveli görmemeli sence?
Evet dediğiniz gibi"Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum"
Evet dediğiniz gibi
Guveniniz yok derken, ne konuda guven? Yukarda ki msjlarda sebebini yazdım. Okursanız?numara yapmak değil midir? bence kendinize güveniniz yok
Kesinlikle kötü bir vaka değilsin maalesef çocukken erkek tü kaka diye yetiştirilmenin verdiği bir baskıyla hala o dönemlerde yaşıyorsun kendin olamıyorsun bırak bence kafandakileri zaten birden aşamazsin yavaş yavaş, kendini suçlama eşine kendine şans ver senin yerinde kim olsa aynı duyguları hissederdi ama aşılmayacak birsey yok yeter ki iste yeter ki arada aşk sevgi saygı olsunEvet dediğiniz gibi
peki eşin böyle biri mi ?Hakkımda kotu dusunmemesi için.. Ya farkındayım baya kötü bi vakayım(
Guveniniz yok derken, ne konuda guven? Yukarda ki msjlarda sebebini yazdım. Okursanız?