nedense olaydan sonra kendime acıyasım geldi.kendimi kötü hissediyorum,değersiz,acınacak halli hissediyorum.neden böyle hissediyorum ben.kaç gündür ruh gibiyim.hiç bişi yapmak istemiyorum.gün içerisinde ara ara ağlama krizleri geliyor bana.
ciddi olamasın arkadaşım
annenin çocuğun önünde babası tarafından şiddet görmesi, annenin babaya bağırmasından dahami iyi gerçekten
çocuğun annesini tokat yerken görmesi vs. daha mi iyi gerçekten :uhm:
haklısınız annesinin dayanamazsınız, ama o da babası.. demekki herkes hata yapabiliyor, sizin yaptığınız hata bana göre şiddetten daha büyük. böyle düşünerek belki eşinizi içinizde affetmeyi başarabilirsiniz... bunu affetmek istediğiniz ama affetdemediğiniz için yazıyorum. Yani böyle düşünüp kendinizi rahatlatabilesiniz diye.
Aslina bakilirsa ilk hatayi siz yapmissiniz.
Babadir cocugunun poposuna iki yapistirirda oksarda.
Hic bir zaman baba evladina ders verdiginde, önüne cikilmamasi lazim.
Yarin birgün o cocuk sizden yüz alacak, bunu unutmayin.
Benim annemle babamin erkek kardesime yaptigini yapmayin, simdi ikisinide takmiyor.
Ama tabi sizin buna sinirlenmeniz, esinizin size tokat ve omuzunuza yumruk atmasini hakli cikarmaz.
Terbiyesizligin en büyügünü yapmis, ve hakliyken haksiz duruma düsmüs.
Biraz süründürün.
Hemen affetmeyin zaten, yoksa arkasi kesilmez.
ilginizi kesin, o sizle ilgilensin.
Hic bir kadin dayagi haketmiyor.
Bence esinize bir ders verin birdaha yapmasin bunu.
Sizde birdaha babasi cocuguna kizdiginda veya vurdugunda karismayin.
Mutluluklar diliyorum..
sadece çocuğum için buradayım.çocuğum olmasaydı bir dakika durmayacağımı oda iyi bilir.
sanırım üzün bir süre onu affedemiyeceğim.afetsem bile bunu çocuğum için yapacam.ama bu yaptığını asla unutmayacam.yeri geldiğindede yüzüne vuracam bu yaptığını.nasıl bunu yaptı hala ınanamıyorum.gözümün önüne geliyor içim acıyor ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?