- 25 Temmuz 2021
- 904
- 1.205
- 63
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
-
face hesaptan yazmış, karşıdaki kim olduğunu bilmiyor, selam yazmış pisman olup kapatmış hemen, bence aldatma değil, karşılıklı konussaydi, iş farklı boyutlara varsaydi aldatma olurduAynısını eşi yapsa da aldatma sayılmıyor mu? Eski sevgiliye yazılması sizce normal mi?
ne yapıp edip atanmanız lazım ve ailenizden ve bu adamdan kurtulmanız. dayak yemek normal bir şey değildir25 ve öğretmenim ücretli
ne kadar haklı bir yorumAdam seni dovsun, kimse tepki vermesin sen merhaba yazdın diye herkes sana tepki göstersin. Bizim toplumun bu iki yüzlülüğüne hayranım. Koca pipisi olduğu için her haltı yapabilir, kadın yaptığı anda linclenir.
Dayak yemek için mi güven kazanacaksın?Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Aldattım derken "selam" yazdınız diye mi aldatmış sayıyorsunuz yaniLütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Boşanmayı düşün .Öcü deıl boşanmakLütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
"Evliliğini düzeltmek için çocuk yap" diyelimAldatmadan önce sorsaydın aldatacağını hissettiğin an boşan derdik.
Şimdi biz ne diyelim?
Çalışmalar var zaten ona yönelik."Evliliğini düzeltmek için çocuk yap" diyelim
hala devam edelim peşindesiniz. Adam şiddet uyguluyor niye devam da ısrarcısınız?Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Buldu tabi kadını ezecek bişey, bırakır mı dilsiz köleyi? Kendi yatakta da basılsa lafı hazır.Görende kocan evden gidince eve birini attın sanır.
Alt tarafı selam yazmışsın
Bence sen ayrıl o kocadan en ufak bir şeyde başına kakar.
Aynen öyleBuldu tabi kadını ezecek bişey, bırakır mı dilsiz köleyi? Kendi yatakta da basılsa lafı hazır.
bu mutsuzluğa birde çocuk dünyaya getirip onu da mutsuz edecektir . sadece mutluluk mu paylaştıkça çoğalır .Evet madem mutsuzsunuz ,neden hamile kalmak için uğraşıyorsunuz?
Ya dayak yediğiniz bir adamı nasıl seviyorsunuz siz. Stockholm sendromu mu yaşıyorsunuz. Bu cehenneme bir de çocuk dünyaya getirmeyin. O bebeğin günahına girmeyinBen onu çok seviyorum. O kadar çaresizim ki çok pişmanım ama bana çpk kötğ şeyler yaşattı ve ben o hataya düştüm bugün PC’den hesabını açık unutmuş ona mesaj atan birime mesaj atmış onu tehdit ettim babamı aramış babam da boşanıyorsan boşan demiş bende annesine dedim boşanırsa boşanır evdeki her şey bana ait otururum kiramı öderim başka yapacak hiçbir şey yok dedim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl güvenir bilmiyorm dayak yedim evet kızmayın lütfen seviyorum nen onun sinirine gidecek şeyler söyledim hep bende hatalıyım kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?