Kocamı aldattım ne yapayım?

merhaba demişsin ve duymayan kalmamış. Evet muhtmelen devam etsen işin ucu en azından flörtöz bir sohbet olurdu belki ama devam etmemiş. aldatma ne alaka! fakat kocanız olacak şahıs dövmüş. siz döven adama güveninizi kaybettiniz mi? anneniz babanız bu adamdan koca falan olmaz kızımızn hayatında bulunamaz dediler mi? size kv bile güvenmiyor da o adama kim güveniyor?
şiddet üzerine bir evlilikte kimseye bir şey ispat etmen gerekmiyor. kavga ettin diye hemen başka birine selam verme konusu bence şu an çoook tali bi mesele. önce hayatını kurtar, mutlaka işe girmeye bak. şiddet olursa şikayetçi ol.

Eşe ve aileye hak veren kadınlara da hayret ettim. Adam 6 ay boyunca şiddetin her türlüsünü yaşatıyor ortada kimse yok. Kız bi mesaj yazdı diye yerin dibine sokuluyor. Aldattım falan demişsiniz ama aldatma yok burada. İnanıyorum ki çok çaresiz, yalnız bir zamanınızda yaptınız bunu. Açıkçası böyle bir adama karşı ne şekilde yaptığınız da asla umurumda olmaz. Kadınlara hep derler ama böyle vahşi dangozun karşısına çıkıp da "erkek olaydın da..." diye başlayan bir cümle kuramazlar. Çünkü bizde topluma ve dine dair her değer, kadının üstünden geçer! Siz kpssye sıkıca asılın lütfen. Ve eğer evli kalmaya devam ederseniz mutlaka çok iyi korunun. Dilerim en kısa zamanda atanırsınız, atandığınız gibi de hem bu aileyi hem de bu dangozu hayatınızdan çıkarırsınız.

Dayak yemek için mi güven kazanacaksın?

Aldattım derken "selam" yazdınız diye mi aldatmış sayıyorsunuz yani

Boşanmayı düşün .Öcü deıl boşanmak

Bunu bir erkek yapmış olsa “bugün selam veren yarın daha ileri gider, bir kere yapan tekrar yapar” deriz. O yüzden sana da tavsiyem yok.

Zateb güven problemi olan bir ilişkide eski sevgiliyle yazışmak nedir ya? Boşan gitsin bitsin. Bir de şiddet var!

Aldatmadan önce sorsaydın aldatacağını hissettiğin an boşan derdik.
Şimdi biz ne diyelim?

hala devam edelim peşindesiniz. Adam şiddet uyguluyor niye devam da ısrarcısınız?

Görende kocan evden gidince eve birini attın sanır.

Alt tarafı selam yazmışsın

Bence sen ayrıl o kocadan en ufak bir şeyde başına kakar.

Görende kocan evden gidince eve birini attın sanır.

Alt tarafı selam yazmışsın

Bence sen ayrıl o kocadan en ufak bir şeyde başına kakar.
Buldu tabi kadını ezecek bişey, bırakır mı dilsiz köleyi? Kendi yatakta da basılsa lafı hazır.

Adam masum veya değil, hatalı yada haklı ne fark ederki? daha kocana doymadan gözden çıkarmışsın. Aklın diğerinde kalmıs ki boşlukta ona yazmıs sın. Sana yapsa eşin ne hissederdin? Bence yol yakınken ortada çocuk yokken boşanın bir gün o adamın elinde kalırsın. Sonra kadın cinayeti oluyor. Ben kadın halimle 6 ayda Kocam eski sevgilisine yazsa cinnet geçirirdim herşey de döven adam iyi seni öldürmemiş. Sende onu sevmiyorsun bırak ikinizin başında yakma.

Ben onu çok seviyorum. O kadar çaresizim ki çok pişmanım ama bana çpk kötğ şeyler yaşattı ve ben o hataya düştüm bugün PC’den hesabını açık unutmuş ona mesaj atan birime mesaj atmış onu tehdit ettim babamı aramış babam da boşanıyorsan boşan demiş bende annesine dedim boşanırsa boşanır evdeki her şey bana ait otururum kiramı öderim başka yapacak hiçbir şey yok dedim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl güvenir bilmiyorm dayak yedim evet kızmayın lütfen seviyorum nen onun sinirine gidecek şeyler söyledim hep bende hatalıyım kafam allak bullak

Ya dayak yediğiniz bir adamı nasıl seviyorsunuz siz. Stockholm sendromu mu yaşıyorsunuz. Bu cehenneme bir de çocuk dünyaya getirmeyin. O bebeğin günahına girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…