- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
-
Çünkü bebek olursa o mutlu mesut evliliği kurtulacak adama sihirli değnek değmiş gibi düzelecek. ama bilmiyor ki hamile kalsa bile kocası çocuğun kendinden olmadığını bile söyleyebilirEvet madem mutsuzsunuz ,neden hamile kalmak için uğraşıyorsunuz?
olaylar 6 AYDA geçiyo kardeşEvliliğiniz ne kadar kötü olursa olsun aldatmak doğru mu? Madem 6 yıldır kötüydü evliliğiniz boşansaydınız. Boşanmadan kendinizi güvenceye alıp öyle mi boşanacaktınız yoksa ?
Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Arkadaşlar geçen de paylaştım. 4. Ayıma girdim evliliğimde. 1 ay korundum ve sonra adet gördükten sonra başladım çalışmalara. Doktora gittim ve PKo olduğunu minik kistlerimin olduğunu ama şuanlık gebeliğe engel olmadığını denemem gerektiğini olmazsa 9. Ayda gelmem gerektiğini söyledi. Bende normalde düzensiz adet görürdüm 3 aydık gecikmeli de olsa adet gçrüyorm geçen ay çok yoğun bir kanama gördüm. Bu ay ovülasyon testine başladım. İlk9. Günümde yaptım t silikti sonra 3 gün geçti yaptım koyulaştı biraz sonra 13. Günlerde yaptım t daha koyuydu ama test elimde az olduğu için hepsini kullanmadım. En son pazar günü tekrar yaptım t bariz koyu çıktı yumurtlamam dedim her günü değerlendirdim. Aradan 5 gün geçti pik dediler yumurtlama dediler çatlamayı bekliyordum test yaptım 5 gün sonra yine t koyu bende umutlanmak istemedim neden böyle bilmiyorum. Nerdeyse 5 6 gündür t koyu yumurtlama bu kdar sürer mi bilmiyorum. Adetime de 14 gün var ama gecikmeli oluyorum daha geç de olabilirim
Eylül ayında evlenmişolaylar 6 AYDA geçiyo kardeş
Eylül ayında evlenmiş daha. Evlenir evlenmez şiddet başlamış o arada çocuk yapılmaya çalışmış. 6 ay önce oluyorsa bu olay o zaman evliler miydi acaba çok merak ettimne 6 yılı kız bunların hepsini 6 ayda yaşamamışlar . millet artık çok hızlı
yanlış anlatmadıysa 6 aylık evliyim yazmış . şiddet de erken başlamış böyle bir ortamda çocuk denemek de çabasıEylül ayında evlenmiş daha. Evlenir evlenmez şiddet başlamış o arada çocuk yapılmaya çalışmış. 6 ay önce oluyorsa bu olay o zaman evliler miydi acaba çok merak ettim
Asla desteklemiyorum sadece erkekler gibi zevk için herşey yolunda giderken yapmıyor kadınlar demek istedimBu yaptığı hiç birşey onu haklı çıkarmaz. Sonuçta boşanmak varken aldatmak bana göre kadın içinde erkek içinde dünyanın en aşağılık insanların yaptığı birşeydir...
Sadece bir ay korunmuş ve sonrasında hamile kalmaya uğraşmış. 5 ayda yaşadıkları bir aldatmaya teşebbüs, çocuk için uğraşılan 5 ay ve görülen şiddet. Kısa sürede çok hızlı yaşamışyanlış anlatmadıysa 6 aylık evliyim yazmış . şiddet de erken başlamış böyle bir ortamda çocuk denemek de çabası
Evet bazı erkekler sorunsuz evliliklerinde bile aldatıyor. Ama bu şekilde kadınlarda var.Asla desteklemiyorum sadece erkekler gibi zevk için herşey yolunda giderken yapmıyor kadınlar demek istedim
Mutlu evliliği olmayanlar aldatabilir mi gerçekten ?Zaten sorun olmasa kadınlar aldatmıyor. Bunun yüzünden ayrılmadılar çok mutsuz bi evliliği vardı eskisi olsa bunu yapmazdı diye yapmış. Evliliğinde mutlu kadın yapmaz zaten genelde
Toplum mu konumuzAldatmaya savunmuyor ki sadece toplumun iki yuzlulugunden bahsediyor
Ayy gerçekten bır yorum nasıl bu kadar carpitilabilir yani, ohh iyi ki aldatmissin mi dedik? bu kadının kocası karımı dövdüm ne yapabilirim diye konu açar mı? Açmaz, neden? Çünkü toplumumuz ikiyüzlü, kadının kendi ailesi bile konuşmuyormuş. Kocası aldatsa kocadir yapar derler. Bunu yazdım amma abarttiniz. Aldatmayı kimse savunmuyor. Şiddetin olduğu bir evliliği devam ettirmek baştan hata zaten onda hemfikiriz. Adamda hazmedemiyorsa ayrılsın, bunu kadını ezmek için kullanıyorlar hep beraber.Toplum mu konumuzŞu an yapılan eylem. Toplumda kadın erkek üzerine zaten milyonlarca ayrıcalık var. Ama aldatmanın kadını erkeği olmaz ve bunun üzerinden savunma yapmak mantıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?