kocamı aldattım

poyrazz_doga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
4
4
1
Eşimi artık eskisi gibi sevmiyorum bunun sonucunda ona bakış açım değişti. Artık her davranışı bana ters gelmeye başladı. Sonunda bir gün büyük bir tartışma yaşadık birbirimize hakaret ettik. Oda beni çocuklarımın önünde evden kovdu. Bende evden çıkıp gittim. O akşam dışarda kaldım, kimseye birşey söylemedim. Ertesi gün eşim işyerime gelip benden özür diledi. Bende ses çıkarmadım tekrar evime döndüm. Ama artık ona güvenim kalmamıştı. 12 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var. Artık ayrılığı bile düşünür hale gelmiştim.
Bu olaydan sonra içine düştüğüm duygusal çöküntünün de etkisiyle işyerinde benim gibi eşiyle problemler yaşayan bir erkek arkadaşla dertleşmelerimiz birbirimize bakış açımızın aynı olması beni etkiledi. Sonunda zamanla ondan hoşlandım oda benden hoşlandı. Daha sık sohbet ediyor mesajlaşıyorduk. Tabi aşk dolu mesajlaşmalardı bunlar.
Sonunda bir gün eşim bu mesajlaşmalardan birine denk geldi. İlk önce bana çok güvendiğini bu saçma mesajların ne anlama geldiğini öğrenmek istedi. Bende bana takılan beni rahatsız eden biri olduğunu benimde muhabbetine onunla dalga geçtiğimi, sadece yazışma olduğunu söyleyerek onu ikna ettim. Ama bana olan güveni sarsılmıştı. Artık her gün her an gözü üzerimde idi, tlf num onun gözetiminde idi.
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla sohbet ediyorduk. Daha sonrasında psikolojik yardım dahi aldım.
Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bir gün eşim patladı. Artık onu durduramaz hale gelmiştim. Buda beni çok yıprattı.
Eşimden hiç beklemediğim şekilde ağır hakaretler ve davranışlar gördüm düzelir bir anlık öfke geçer dedim 3 gün sabrettim.
Ama sonunda olanlar oldu ikimizde birbirimizi iyice yormuştuk. Artık dayanılmaz hale geldi ve yine bir sabah tartışıyorduk, eşimden beklemediğim şekilde beni dövdü ve darp etti yüzüm tanınmaz hale geldi.
şimdi iki ay oldu evime dönemiyorum. Ne olacak onuda bilmiyorum Karar veremedim eşimle de görüşmüyorum. Oda henüz bir dava açmadı bende ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum.

Olan çocuklara oluyor. Artık evliliğiniz çıkmaz bi yola girmiş eşiniz zaten sıkıntılı biriymiş size güveni sarsılınca size karşı daha da acımasız olmuş içinden atamamıştır bu böyle sürüp gider. Bence hazır soğumuşken arnızda ne sevgi ne saygı kalmış çocukların önünde daha fazla tartışıp onları üzeceğinize saygılı seviyeli bi şeklide yollarınızı ayrın.

Sizin evliliğiniz malesef bitmiş canım. Üzülme yalnız değilsin. Çoğunluk artık böyle. Keşke olmasa ama birşeyler zamanla bitiyor malesef.. Sürüncemede kalsın bakalım zaman ne gösterecek.. Daha çok taze herşey. Kafalarınızı toparlayın acil karar almayın ortada çocuklar var. Ya oturun ya ayrılın. Kararlı olup bi düzen oluşturursanız çocuklar en az derecede zarar görür.

Böyle bi durumda ayrılmak sanırım en sağlıklı karar olur çocuklar açısından olan onlara oluyor çünkü

Bence çıkmaz bir yola girmiş evliliğiniz, birde Şiddet girmiş işin içine
Boşanmak en doğru yol olur gibi

Son paragrafı okumamışim ya konu sahibi barismak istiyor sandim. Ona göre yazdim.

oyle düşünmüyorum tabi de

Konu sahipleri başka birine aklim kayıyor derse hemen "bosan, kocani haketmiyorsun vs" deyip hakaret ediyorlar.

kocasi aylarca başkasıyla yatmis olan kadina da " affet, hata yapmış, yuvani yikma" diyorlar ya hep forumda.

Aslında ikisi de ayni sey sonuçta ha kadin ha erkek. ikisine de ayni yorumu yapmak lazım ama erkek daha kötüsünü yapsa da hep kadın suclaniyor, erkek aklaniyor diye şey ettim ve ikincisini diyenlere içimde kalmasın laf atayim dedim ama yorumlarda bunlar yazilmamis ve benimki havada kalmış talihsiz bir yorum olmuş, ayy amma uzattim :)

Neyse, konu sahibi arkadaşım ne yapabilirsin ki zaten sen aldatmissin, o siddete başvurmuş. Cigrindan çıkmış zaten. Dava acmadiysa sen ac. Barissaniz bile yürümez ki artık sevmiyormussun da. Verilecek karar belli bence.

Artık ayrılın daha fazla yüz göz olmayın.
Çocuklarınızı görüyor musunuz peki eve gitmediğiniz için soruyorum

kocanla boşanmadan aşk yaşadığın için seni haksız buldum. keşke boşanıp rahat rahat takılsaydın. bak şiddet gördün yazık değil mi. ayrıca her eşimle aram iyi değil diyen erkeğe inanmayın. bu forumda neler neler okuduk.
boşanmaktan başka çaren yok senin. sonrada git ötekine ben boşanıyorum sende boşanacak mısın de. bakalım senin mutsuz numara mı yapıyor yoksa gerçek mi.

Hiç bosaanın demem ama ayrıl aldatma var ya ötesi varmı madem başkasından hoşlansın ayrılmayın illa adam seni bu hale mi getirmeli adama da pes gitme zaten eve bence bu konu bdv ye taşınmalı daha çok fikir alırsın @Margarikotin Mune

evliliğiniz zaten başkasından hoşlandığınız an bitmiş.
sizin bunu kabullenmeniz bu çirkin olayla olmuş maalesef.
Açın dava, eşinizi de özgür bırakın siz de özgür olun.
Çocuklarınız için o evde yaşamak zaten işkence olacaktır
onlar için bile en iyisi bu büyük ihtimalle

Artık bu evlilikten hayır gelmez. Kesinlikle boşanmanız gerekiyor. Hiç olmazsa çocukların hatırına bu kadar medeni olun. Onun seni evden kovması, senin onu aldatman... Bunların hiç biri unutulacak şeyler değil. Birbirinizi daha fazla yiyip bitirmeyin. Ve lütfen kadın ya da erkek fark etmez, partnerinize karşı duygularınız değiştiğinde aldatmak yerine dürüst olup ayrılın.

Sadakat yeminini bozmussun. Oda sana guvenemez artik. Aklinda binbir dusunce adami yer bitirir. Cocuklarla aran nasil? Konuşmanız lazim. Esinle de karar alman.

Boşanmak tek çare. Güvensiz bir evlilik yürümez. Şiddet ve hakaret var zaten.ayrıca mutlu olsanız başka bir erkekten zaten hoslanmazdiniz bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…