kocamı aldattım

Aldattığınızı öğrendiği gün size şiddet uygulasaydı bu kadar gocunurmuydunuz yoksa kendinizi suçlu hissettiğiniz için enfazla susar ağlar içinize atar bisüre somra unuturmuydunuz? Dayağı haklı bulduğumu düşünmeyin ancak Allah korusun eşim beni aldatsa erkeğe gücüm yeteceğini bilsem eşimi fena döverdim.

Hangi kadın yapmazdım diyebilir ki?

Ama üzerindem zaman geçince mağdem sindirdin bukadar zaman sonra ne siniri ne dayağı diyor insan. Değişip çok iyi davranmaya başlamasaydınız o dayağı yemezdiniz maalesef insanoğlu böyle. İçine atmış demekki siz iyi davranınca suçluluk hissettiğinizi düşünmüş içine atmış gün gelmiş patlamış nediym geçmiş olsun iki taraflı olarak bir evlilik anca böyle mahvedilir

Kusura bakmayın ben aldatmaya bahane olarak psikolojim bozuktu bahanesine inanmıyorum. Ben eşimle kötü olduğumda (ki bi dönem benimde mutsuzluklarım ruhsal sağlığımın bozulması durumları oldu) bırakın başka bi erkeğe ilgi duymayı biri bana baksa miğdem bulanıyor pis tukaka erkek diyorum içimden tabiri caizse

Aldatma olayindan sonra bitmistir bu is uzgunum siddet daha kotu bosansaniz iyi olur hata diye bisey kadinlar icin pek olmuyo ya malesef

Evliliğinizde hata üstüne hata yapılmış.

Daha fazla yüzgöz olmadan ayrılın ki,

Çocuklarınız için bir araya gelebilin.

Madem yolunda gitmiyor bir şeylerr ayrılsaydın. Aldatmak nedir ya? Onun da seni dövmesi falan..

Konuda normal bir şey yok.

Hakaret, evden kovma, aldatma, şiddet
Daha kötü ne olabilir ki? Nerden tutsanız elinizde kalır bu evlilik. Bir alttan alınır iki alttan alınır, bir taraf yine patlar.
Uzatmayın bence... Üzgünüm ama görünen bu

Burasi cogunlukla aldatilan kadinlarin nikahi bende diye 2. Kadini suclayip, ona telefonda hakaret edip kociskolarini affettikleri, ya da bir sure bosanacagim nidalari atip sonra bir sans daha verdikleri bir platform.
Ama nedense aldatan taraf kadin olunca dayak yiyip kapinin onune koyuluyor.
Ne yapacaksiniz, tabi ki bosanacaksiniz. Hatta bu kadar lackalasmadan ayrilsaydiniz keske.

Çocuklarıni al ve bu evliliği bitir

hemen herkes aldatma kısmına takılıp kalmış ordan evlilik bitsin mi dursun mu yorumu yapıyor. Ya kadın dayak yemiş hem de yüzü tanınmaz hale gelesiye kadar. Bunun hiçbir mazereti olmaz olamaz. Boşan gitsin kardeşim bu adam durduğu yerde kar toplar bi gün seni öldürür bile

Su an Nerede kalıyorsun
Çocuklar Nerede
Eşin ile tlf la dahi olsa görüşüyor musun

Esinizi hadi aldattiniz bir de evli adamla. O da evli kadinla. Esinizde de siddet var. Al birini vur otekine. Bari konuyu acmaya utansaydiniz.

Neden adamin dava acmasini bekliyosun kendinden acabilirsin davayi
Araya siddet girmis daha ne olsun ki , aldstma var siddet var bu evlilik bitmis cocuklarida daha fazla üzmeden ayrilin.

Yapıyordu ediyordu du du du

Konu gerçek değil ya da anlatımınız bi ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…