Kocamı annesi yıkadı

Geçen hastaydım eşim beni yıkadı, ben de onu yıkarım ama annenin yıkaması bana da tuhaf geldi. Sırf eğlence olsun diye 30 yaşındaki adamı nasıl yıkar ki bir insan? Çok saçma.

evet o olay vardır zaten x boyle yer boyle icer bende kayınvalide yok ama gorumce yapıyor arada acayip sinir oluyorum..
one cıkma huyları var en guzeli duymamazlıktan gelmek cevap verdikce ustune geliyorlar

Hastalık , elzem durumlar hariç hiç uygun değil bence .

Bazi yorelerden inaanlarin birbirini yikamasi normal bir sey.

Benim annem babamin babam annemin sirtini lifler.

Banyoyu oturarak yaparlar ama.

Tuhaf gelebilir ilginc gelebilir ama igrendim diyip abartmamak lazim.
Anneni ve babanız karı koca ve bu anlattığınız gayet normal sonuçta birbirlerinin her hallerini biliyorlar . Hoşlarına da gidiyordur muhtemelen , ne güzel Allah muhabbetlerini arttırsın .
Benim ebeveyn ve çocuk için aynı gözle bakmam mümkün değil .

Annemle babam su an yanliz ikisi kaldiklari icin onlari ornek verdim.

Biz annemde kaldigimizda kapiya vurur sirtinizi lifleyeyim diye.

Ama bizim geleneklerimizde oturarak yikanmak vardir. Yani banyo da ayakta iken geleyim demez.

Bizim oralarda kardesler bile birbirinin sirtini lifler.

Bu dogrudur yanlistir onu tartismiyorum ama oyle alismislar.

O yuzden bana tuhaf gelmedi tuhaf gelenide anlarim ama tiksindim demek bana abarti geldi.

Biz de küçükken oturarak yıkanırdık yani ne bileyim biz de , banyoda biri varken kız-erkek çocuk farketmeksizin girilmez . Unutulan birşey istenirse getiren kişi dışardan kapı koluna asar vs.

Karı-kocayı tüm bunların dışında tutuyorum tabii ki .

Valla haklısınız bende olsam sinir olurdum. O ne öyle yani. Şimdi kv öyle bişey yapmadığı halde bana geçmişte nasıl yıkadığını anlatsa midem bulanıyor resmen. Bana arada ben keselerdim sen keseliyo müsün diye sorsa ağzına bi tane çarpasım geliyor. O da ilginçmiş. Ama eşiniz neden izin vermiş onu da çözemedim.

yani kimse kusura bakmasın, adamın eli ayağı tutuyor , niye izin veriyor ki böyle bişeye. istemiyorsa uygun bi dille istemiyorum desin. afedersiniz ama sizi babanızın keselemesi gibi bişey.. hele ki bu yaşta evli barklı .. eşi var onun , ne diye anası yıkasın ki.. ben olsam ben de bozulurdum. anlam veremedim kayınvalideye..

Bencede tuhaf ama anne ya demekki ozledi oglunu :) insallah ben yapmam ilerde benim gelin benide ifsa eder

A

Aslında kıskanma değil de ben burdayım, oğlumun hayatımdayım gibi bir şey.
Aman Allah uzak etsin ne deyim.
Hmm anladım, onu ben doğurdum, sen karısıysan bende anasıyım diyo yani... Niye böyle acayip yollara başvuruyor ki kendini belli etmek için.. Hiç hoş değil, etik değil, saçmalamış..

Yok artık koskoca adam yıkanır mı? Sağlık sorunu olsa tamam ama eli ayağı tutan sağlıklı bir birey.
Bunu normal karşılayanlar olmuş, çok abes birşey değil mi? Yoksa ben mi anormalim

evladım kaç yaşında olursa olsun isterse yıkarım sırtını hiç bir kirli düşünce gelmez aklıma tabi durduk yere kocaman adama gel yıkayım denmez,ama isterse o benim kuzum yavrum demekki ihtiyacı var derim, oğlumun bitanesi kocaman adam kolları kırılmıştı yazvrum çok utanmıştı ama benden başkasına babasına dahi söyleyememişti ben yıkamıştım allah acılarını göstermesin anne evlat ilişkisi bambaşka

Bu ne terbiyesizlik. Anne farkli baba farkli. Anne degilsiniz sanirim. Babamin beni durup dururken keselemesine gerek yok. Ama yaslaninca oglum yikayabilir.
Yaslaninca sen de babanı keseleyebilirsin zaten sorun yok orda.eşşek kadar adamı sorun yokken karısı dururken niye anasi yıkar sorun o.konu sahibi çok da güzel benzetmis.Ana ogul iliskisi nasılsa baba kız ilişkisi de başkadır. Benim de bi oğlum var.buyusun kendi yikansin. Evlenmeden öncesine de sonrasina da karışmam. Banane ya kocaman adam.insanda görgü adap olur.ne demek yıkamak. Bekar da olsa yıkamam koca adamı. 8-10 yaş maksimum.bazen bu kaynanalardaki hırs sacmalatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…