Bana eşinin özellikle şunu hamile bıraktım bunu hamile bıraktım demesi çok saçma geldi bilmem
acaba sperm kalitesiyle ilgili sıkıntısından dolayı mı acaba anlattı diye düşündüm
Gecmsi deselemek hep uzer ama nedense bu huydan vazgecemeyiz.esimle aramda 12 yil var.ben ogrenciyken sevgilisiyle yuzlerce DEFA gordum.esim cok yakusiklidir, Doktor, hep kendi isi vardi para sorunu hc olmadi.ama Ben ona hc hint kumasiymis gibi davranmadim. 3 cocugumuz var ve hala beni kaybedecekmis gibi davranirim.bizim farkimiz gecmisini acmayiz hele o acmaya tesebbus bile etmesine hic izin vermedim.
Sizde anlamadigim lüften yanlis anlama 35 ilk seye nasil senin gibi citir 23 yadindaki bir körpeyi arzulamiyor.sen onun karisisin nasil oyle Yok kötü baktin kalkmiyor, Yok sen ilgilen Ben Pasa Pasa yatip zevk aliyim.cok sacmaaaaaaa
Sen onun burnunu bir surtte seyiyle ve bilmem kac kadinla beraberlik yasamanin bir + olmadini gorsun
Erkeginde kadininda artigi olmaz
Lüften toparla kendini.uzun uzun yazarim yine ama isteyim canim
iyi ki yazdınız buraya.
işte buna çok sinirim bozuluyor
beni bi şekilde istemiyo gibi geliyo devamlı bahane buluyo inmesine
kendimi o kadınlarla kıyas içinde buluyorum
güzellikle çekicilikle özgüvenle iligili hayatım boyunca problemim olmadı ama
anlattıkları bende aşağılık kompleksi yarattı sanırım.
çok mutsuzum
ama ben bunu sizin gibi normal karşılayamıyorum.diğer kadınlarda doymuş diye şu an ben yatakta onun onca nazını pozunu çekmek zorunda kalıyorum.kendim naz bile yapamıyorum.bu kadar profesyonel olmasından ve gözükmesinden de hiç hoşlanmıyorum çünkü masumiyeti kalmamış.adam önüne gelenle yata yata sperm kalitesi bile düşmüş böyle bişey varmı
Sıradan bir erkek arkadaşına anlatır gibi eşinizinin sizden önceki sex maceralarını mı dinlediniz? İkiniz de tuhafsınız.
Bu dangalak adamim egosunu sisirmeyi birak
23 yasinda her yeri cinsellik kokan bir yastadin
Hele kyas lafini duymayim masumiyet tek cekiciliktir.canimmmmmmm sakin ama sakin o adina malum kelimeyi kullandiran kadin bozuntularini unut.gencsin, guzellsin herseyden onemlisi masumsun.gerisi cirkeflik
Eşin durduk yerde kendinden soğutmuş seni.
Geçmişte birşeyler yaşayabilir ama bu şekilde açık seçik anlatması,yaşadığı
ilişkilerin de duygudan yoksun sadece fiziksel olarak yaşandığı ilişkiler olması,
hamile bıraktıklarını bu kadar rahat anlatması elbette seni üzecekti.
Eşinin bunu tahmin etmemesi ve bu kadar patavatsızca konuşması hiç doğru değil.
Keşke geçmişi deşmeseydiniz diyeceğim ama geçmişi konuşmasanız da aranızdaki ilişkide sorunlar var
sanırım.MAsumiyetini kaybetmiş duygusunu heralde bu olanları duymadan önce de hissetmişsindir
canım.
Ne yapılabilir bundan sonra diye düşünürsek;eşinin sana karşı daha sevecen ve ilgili yaklaşması bence
sana pek çok şeyi unutturacaktır.Eğer seni ne kadar kırdığını anlarsa bu yönde atım atabilir.
Tüm mesajları da okumadım gerçi eşin bir pişmanlık yaşadı mı seni bu anlattıklarıyla üzdüğü için?
Aklima bir de ne geldi biliyor musun?
Hani yok suratin asik sertlesmiyor , seyinin nazini cekiyorum demessin ya
belki de anlattiklarinin hic birini yasamadi ,
cinsel sorunu olabilir .
Ereksiyonda sIkInti yasiyor cunku .
Sana olmayan seyleri de anlatarak egosunu tatmin ediyor .
Yani sorun bende degil demeye getiriyor da olabilir.
Cunku sonucta serde erkekligine laf ettirmemek var ya :)
Yoksa saglikli bir cinsel hayat yasamis adam yasasa bile bunlari anlatmaz, anlatamaz .
Cunku esini kaybedecegini bilir ...
bu sebepten boşanmak olur mu hiç ? bu kadar çok şeyi yaşayan insan doymuş demektir. bak umreye bile gitmiş. evlenmiş...
madem çok mutlu anlatıyordu sana, sende onlar gibi ol. yani eşin daha önce birileriyle birlikte oldu diye evlilik bitireceğine sende biraz yatağınızı renklendir.
millet kendisini evliyken aldatan adamı affediyo canım benim.
tabi kocasının geçmişinin bu kadar hareketli olduğunu öğrenmek zor bi durum ama önce kendi sağlığın için mutlu olmaya calış derim ben :)
Aklima bir de ne geldi biliyor musun?
Hani yok suratin asik sertlesmiyor , seyinin nazini cekiyorum demissin ya
belki de anlattiklarinin hic birini yasamadi ,
cinsel sorunu olabilir .
Ereksiyonda sIkInti yasiyor cunku .
Sana olmayan seyleri de anlatarak egosunu tatmin ediyor .
Yani sorun bende degil demeye getiriyor da olabilir.
Cunku sonucta serde erkekligine laf ettirmemek var ya :)
Yoksa saglikli bir cinsel hayat yasamis adam yasasa bile bunlari anlatmaz, anlatamaz .
Cunku esini kaybedecegini bilir ...
Ve bence olay tam da bu :)
Allah o insanlara sabır versin diyorum.Ben benden kaç yıl önce yaşanmış şeyleri bile kaldıramazken insanlar kocasını başka kadınla nası paylaşabiliyolar aklım ermiyo Allah kimseyi o duruma düşürmesin.Benim başıma gelse asla affetmem.
Onu mutlu eden şey onca kadınla birlikte olmasıydı, herhangi bi kadınla yatakta yaptığı şeyler değil.Bunu da ben veremem doğal olarak.Ne kadar umreye falan gitse de böyle şeyler yaşayan bi insan ne kadar iflah olmuştur yakın zamanda belli olur zaten..
insanlar pek değişmiyo malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?