kocamı artık gibi görüyorum

Bana eşinin özellikle şunu hamile bıraktım bunu hamile bıraktım demesi çok saçma geldi bilmem
acaba sperm kalitesiyle ilgili sıkıntısından dolayı mı acaba anlattı diye düşündüm

bu ta kaç sene önceki olaymış zaten.
bilmiyorum anlatırken baya mutluydu.

iyi ki yazdınız buraya.
işte buna çok sinirim bozuluyor
beni bi şekilde istemiyo gibi geliyo devamlı bahane buluyo inmesine
kendimi o kadınlarla kıyas içinde buluyorum
güzellikle çekicilikle özgüvenle iligili hayatım boyunca problemim olmadı ama
anlattıkları bende aşağılık kompleksi yarattı sanırım.
çok mutsuzum

Bu dangalak adamim egosunu sisirmeyi birak
23 yasinda her yeri cinsellik kokan bir yastadin
Hele kyas lafini duymayim masumiyet tek cekiciliktir.canimmmmmmm sakin ama sakin o adina malum kelimeyi kullandiran kadin bozuntularini unut.gencsin, guzellsin herseyden onemlisi masumsun.gerisi cirkeflik

Eşin durduk yerde kendinden soğutmuş seni.
Geçmişte birşeyler yaşayabilir ama bu şekilde açık seçik anlatması,yaşadığı
ilişkilerin de duygudan yoksun sadece fiziksel olarak yaşandığı ilişkiler olması,
hamile bıraktıklarını bu kadar rahat anlatması elbette seni üzecekti.
Eşinin bunu tahmin etmemesi ve bu kadar patavatsızca konuşması hiç doğru değil.
Keşke geçmişi deşmeseydiniz diyeceğim ama geçmişi konuşmasanız da aranızdaki ilişkide sorunlar var
sanırım.MAsumiyetini kaybetmiş duygusunu heralde bu olanları duymadan önce de hissetmişsindir
canım.
Ne yapılabilir bundan sonra diye düşünürsek;eşinin sana karşı daha sevecen ve ilgili yaklaşması bence
sana pek çok şeyi unutturacaktır.Eğer seni ne kadar kırdığını anlarsa bu yönde atım atabilir.
Tüm mesajları da okumadım gerçi eşin bir pişmanlık yaşadı mı seni bu anlattıklarıyla üzdüğü için?

Sıradan bir erkek arkadaşına anlatır gibi eşinizinin sizden önceki sex maceralarını mı dinlediniz? İkiniz de tuhafsınız.

Son düzenleme:
neden siz aşağılık kompleksine giriyorsunuz ki? bence eşiniz bu kompleksi yaşıyor ve ''şimdi yaşlı da olsam gençliğimde ben neydim biliyor musun böyle durduğuma bakma '' gibisinden kendini yüceltmeye çalışmış. klasik erkek nasıl 18 yasında kı cocuklar böyle anlatıyorlar bırbırlerıne aynı hesap.

bu söylediklerinin gerçeklik payını bilemezsiniz bir insanın geçmişi de geleceği de bir bilinmezdir sen şuanına bugunune bak ve söylediklerinin seni etkilediğini hoşlanmadığını söyle bir daha böyle bir şey anlatamaz... ben hikaye yazdığını düşünüyorum açıkcası.. yüzde50 doğruysa yüzde50 hikaye bence...

canınızı sıkmayın sizi etkilemesine de izin vermeyin..

tesekkür ederim..
unutmaya calısıyorum bunun icin de çok uğrasıyorum
ama sanırım ondan biraz uzak kalmam gerekicek.

yoo o gayet normal buluyo yaptıklarını ve anlattıklarını.
hatta birbirimizin geçmişini bilmemizi çok istiyo nedense
evet dediğiniz gibi bazı şeyleri kaybettiğini zaten anlamıştım.
ama sevdiğiniz insanın bu kadar kirlendiğini bilmek çok üzücü ve kırıcı.

Aklima bir de ne geldi biliyor musun?

Hani yok suratin asik sertlesmiyor , seyinin nazini cekiyorum demissin ya
belki de anlattiklarinin hic birini yasamadi ,
cinsel sorunu olabilir .
Ereksiyonda sIkInti yasiyor cunku .
Sana olmayan seyleri de anlatarak egosunu tatmin ediyor .
Yani sorun bende degil demeye getiriyor da olabilir.
Cunku sonucta serde erkekligine laf ettirmemek var ya :)

Yoksa saglikli bir cinsel hayat yasamis adam yasasa bile bunlari anlatmaz, anlatamaz .
Cunku esini kaybedecegini bilir ...

Ve bence olay tam da bu :)

Son düzenleme:
bu sebepten boşanmak olur mu hiç ? bu kadar çok şeyi yaşayan insan doymuş demektir. bak umreye bile gitmiş. evlenmiş...

madem çok mutlu anlatıyordu sana, sende onlar gibi ol. yani eşin daha önce birileriyle birlikte oldu diye evlilik bitireceğine sende biraz yatağınızı renklendir.

millet kendisini evliyken aldatan adamı affediyo canım benim.

tabi kocasının geçmişinin bu kadar hareketli olduğunu öğrenmek zor bi durum ama önce kendi sağlığın için mutlu olmaya calış derim ben :)

ama genelde böyle değil hep böyle olsa ben de bunu düşünürdüm.
çoğu zaman sorun yok ama dediğim gibi ben isteksiz durunca ve surat asınca böyle oluyo.
devamlı ilgi bekliyo hiçbişeyden etkilenmiyo falan.

bi de o olaya böyle bakmıyo.
hakkaten erkek yedisinde neyse yetmişinde de o.
bunları anlatmaktan manyakça bi keyif alıyolar.

canım kocanla ilgili tek sorunun bu olsa keşke... o zaman boşver geçmiş geçmişte kalsın der geçerdin zor da olsa.

ama senin daha bir sürü sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam. sana verebileceğim tek tavsiye çocuk yapma. eşindeki bu özgüven eksikliği, ego tatmin ihtiyacı geçmeden senin kıymetini anlamadan böyle bir olaya girme canım.

üzülerek söylüyorum ki, geçmişi çok tecrübe ile dolu bir erkeğe, bir kadın yetmiyor sonra aldatıyor. Böyle erkeklerin sınırları yok, uç noktalarda yaşamış oluyor cinselliği, tecrübesiz karısı ona yeterli gelmiyor. Sen elinden geldiğini yaptıkça daha fazlasını istiyor, daha fazlasını alamayınca senden uzaklaşıyor, sürekli kıyaslama yapıyor.

Çok dua et arkadaşım, Rabbim haramdan korusun diye.

Allah o insanlara sabır versin diyorum.Ben benden kaç yıl önce yaşanmış şeyleri bile kaldıramazken insanlar kocasını başka kadınla nası paylaşabiliyolar aklım ermiyo Allah kimseyi o duruma düşürmesin.Benim başıma gelse asla affetmem.

Onu mutlu eden şey onca kadınla birlikte olmasıydı, herhangi bi kadınla yatakta yaptığı şeyler değil.Bunu da ben veremem doğal olarak.Ne kadar umreye falan gitse de böyle şeyler yaşayan bi insan ne kadar iflah olmuştur yakın zamanda belli olur zaten..
insanlar pek değişmiyo malesef.

Bende aynen senin gibi düşünmüştüm
O kadar egoyla olayın suçlusu mutlaka sen olmalısın
Ama sen MASUMİYETİN kendisi olduğun için onun her dediğine inanıyorsun
İANAMA derim.
Allah yardımcun oılsun
Şahsen bende senin gibi düşünürdüm
Kolay değil yani yaşadıkların

belkide onun üstüne daha çok düşmen için anlattı bunu. yada erkekler bunu marifet olaark görür ne kadar tecrübe o kadar iyi gibi yani. ama sizde fazla yüz vermişsiniz gibi. adam beni yatakta istemiyosa istekten ölsemd eyanaşamam sanırım. bence biraz burnunu sürtmeniz lazım.gencecik kadınsınız daha iyisini elbet bulursunuz merak etmeyin korkmayında

Hala eski ilişkilerinde yediği haltları anlatırken çılgınca zevk alan, ve geçmişine sünger çekip (sözde) uzlanan bu adama çocuk doğurma arkadaşım. Hiçbir çocuğun böyle babası olmamalı.

Bu adam gerçekten çok iğrenç ya. Keşke evlenmeden önce öğrenseydin Sana layık değil. Bence tekrarlayabilir alışkın ne de olsa. dikkatli ol derim. Ayy nasıl bi yaratık bu böyle midem bulandı :S

o zaman salla gitsin arkadaşım çocuğun yok yaşın genç, o kartoloşta eski günlerini düşünüp yansın dursun. üzme canını..

Esinde masallah anlatmaya dunden merakliymis.bu ne boyle en ince ayrintisina kadar anlatmis.kolay unutulacak seyler degil.bosan yada bosanma diyemem ama hakkinda hayirlisi olur umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…