kocamı artık gibi görüyorum

O kadar kişiyle beraber olmuş türlü türlü ilişki biçiminde bulunmuş beraber olmayın böyle bir adamla zaten kim bilir ne tür hastalıklar mikroplar kapmıştır midem bulandı resmen böyle erkekle bırak evlenmeyi selam bile vermem zihniyeti pis, bedeni pis, ruhu pis, ahlakı ,vicdanı da pis bu tiplerin.

estafrullah.evet dediklerinizi kısmen hissediyorum.kim bilir neler gördü ki beni beğenmiyo falan diye düşünüyorum.çünkü o an başka bişey hissedemiyosunuz.

Kusura bakmayin ama bir baskasini begenmeden once herkes kendi kapisinin onu temiz mi ona bakmali.ayrica burada yas ile ilgili bir degil insanlarin ahlak anlayislari ve midelerinin neyi ne kadar kaldirdigi ile ilgili bir durum var.Maalesef insanlarin evlenince hersey unutulur genclikte yapmis bir seyler vs bakis acisina katilmiyorum.evlilik insanlarin kendilerini temize cekme yeri degildir.baska hayatlari etkiliyorsunuz ve bu etkilesim onemli. kendi kendinize kalin ilerisini dusunun bdaha guzel bir hayati hakediyorsunuzdur eminim.Esler arasi asagilayici tutumlar cok can yakici bence..

Hele bu olayları duyduktan sonra iyice kötü oldu kendimi ikinci el mal almış gibi hissediyorum.ya sanki onca kız bunu sömürmüş bana erkekliği bitmiş bişey kalmış gibi geliyo.bişey yüzünden doktora gitti sperm kalitesi falan çok düşük çıktı.kocamı resmen artık gibi görüyorum onca kadınla aynı yatağa girdiğini onca halt yediğini düşününce ondan iğreniyorum bana dokunmasına tahammül edemiyorum.kaç gündür bunları unutmaya çalışıyorum daha beter oluyorum onca kadına onca şey yaptığı falan gözümün önüne gelince onu bırakıp gidesim geliyo.millet sömürmüş gençliğini bana da bitik hali kaldı işte çok salağım bunları tahmin etmeliydim benden bu kadar büyük biriyle evlenirken.

herşeyi anladımdaa 'millet sömürmüş,ikinci el mal' ne demek yahu...:44:
ben geçmişini bilmediğim bi insanla evlenmezdim yerinizde olsam..eşinizinde midesi çook genişmiş.. maaleseff iş işten geçtikten sonraa da olmuyorr...Siz bu soruları sormak için çok geç kalmışsınız...Artık geçmişi gemişte bırakıp sizden sonra olan yaşantısına bakacaksınız..aksi taktirde ya bu deveyi güdecksiniz yada bu diyardan gideceksiniz

Merhaba konu sahibi erkeklerin çoğunun fırsat bulduklarında yaşadıkları ve bulamadıklarında ise yaşamak istedikleri şeyleri eşiniz yaşamış,sizin yerinizde olsam geçmiş geçmişte kalmıştır diye düşünür ,geleceğe bakarım ,ama size karşı diğer tutumlarından hoşlanmamanızda haklısınız ,egosu şişmiş malesef,kendinize güveninizi sarsmayın ve zaman içinde indirirsiniz egosunu merak etmeyin ,kimseyle kendinizi kıyaslamayın ,aşağılık kompleksine boşuna girmeyin ,onca yaşadığı bayanlara rağmen kendisine sizi eş olarak seçtiyse zaten bir üstünlüğünüz vardır,sevgiler.............

Kardeşim yapmayın ya..
Kaçın bu adamdan hemde hemen..
Bu kadar mı değersizsiniz siz ya ?
Anneniz babanız bu adamlara mı layık ol diye doğurdu sizi?
Birazcık değer verin kendinize..
Bu kadar ezdirmeyin ya..
Bunları öğrendiğiniz an terketmeliydiniz..
Anlamıyorum ben ya..
Başka erkek mi kalmadı bu dünyada..
Bana kızabilirsin ama midem almıyor kusura bakmayın..
Ailesi de ayrı bir ironik !
Dindarlarmış (!)
Öyle olsa oğullarını eve bile almazlardı..
Cümlenin başında adam dediğim için hepinizden özür diliyorum..
Tek tavsiyem koşarak uzaklaşın..

Boşanın diyemem ama bir süreliğne eşinizi kendi haline bırakın, madem istemiyor sizde zorlamayın. Ayrıca sakın kendinizi aşağılamayın. Yok o ruslar güzelmişte falan filan. Cinsellik sadece güzellikle mi olurmuş? Ten uyumu denen birşey vardır, ve o sizin sandığınız gibi ne bacak boyuna bakar, ne de güzel göğüslere... Kendinize güveniniz tam olsun. Başka meşkaleler bulun ki, bunları düşüne düşüne kendi kendinizi yemeyin.
bir de sperm sayısına neden baktırdınız eşinizin, sanırım çocuk düşünüyorsunuz ve olmadığı için hastaneye gittiniz. Hala çocuk fikrinde ısrarcı değilsinizdir umarım. Daha 23 yaşındasınız, çocuk için acele etmeyin.

Bu adama ne diycegini buldum Canim.
Adamn bakinca bile seyi kalkmiyormusya bence bu adamim bu durumlar bahanesi.bence gercekten sorun yasiyor.hatta sanki durumunu Ort bas ekmek icinde gecmisi sisirip simdilerde seni bahane ediyor,
Oyle bir durumda tatli ama alayci bir senle uzulme Canim tip gelisti.ignesi ilacla vardir.dr.git diye o er.
Emin Öl canini alsan, malini mulkünü batirsan bu Kadar aci vermezsin

canım hazmedilmesi çok zor bi durum..
bende senin gibi hassasım bu konularda asla hazmedemem
ne kadardır evlisiniz.. cocugunuzda yokmus eger hazmedemiyosanız ayrılın gitsin
kimseyi çekmek zorunda değilsiniz.. çünkü bunları bile bile bir ömür yaşayamassınız.
hep aklınıza gelir ondan igrenirsiniz..anca kendinizi üzersiniz düşünmekten yıpranırsınız
imkanınız varsa bosanın..

Şimdi arkadaşın birisi yazmış, oradan gördüm. Şu 16 yaşında çocuğumu evlendiririm diyen kocaymış meğer, konuyu görmüştüm. Yani hiç şaşırmadım desem?
Ben anlattıklarının yalan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arkadaşlarınızdan da duymuşsunuz.
He evet bence de iğrenç şeyler yapmış. Her erkek ya da bayan evlilik dışı ilişki yaşayabilir ama sizinki boydan boya çamura batmış canım benim. Herkes illa dibini bulana kadar yaşamak zorunda değil. Hadi yaşadın diyelim ne diye karşındaki karına asker arkadaşın gibi ince ayrıntısına kadar anlatıyorsun? Amacı neydi anlayamadım? Gel zorla beni boşa demek gibi birşey bu canım...
Benim hayatımın tek aşkı, ömrümde ilk ve son aşık olduğum kişi de en yakın arkadaşı ile birlikte olmuştu geçmişte yani benden önce... Hem de defalarca, ben bile hazmedemedim. Ki kocam değildi, sadece sevgilimdi. Ben bu kadarına yeri göğü inlettim sen yine iyi duruyorsun güzelim.
Allah sabır versin, eğer hala ipe sapa gelmezse, saçmasapan davranırsa çok da çekme bunu bence. Çocuk falan da yapayım deme sakın.

Ben olsam ilk işim eşimin cinsellik ile bulaşan hastalıklara yakalanıp yakalanmadığını kontrol etmek olurdu.. Birlikte oldukları insanlardan eşinize hastalık bulaşmış olabilir..

Genç kadınla evli olmak bazı erkekleri böyle korkutuyor işte.

"Acaba bu kadının gözü başkasına kayar mı, ya ona yetemezsem? Vs vs.

Bütün bunları yaşamadığı halde uyduruyor da olabilir, bire bin katıyor da olabilir, gerçekten yaşamış da olabilir.

Ama bunları sana anlatmasının altında yatan tek sebep YETERSİZLİK.

Bence abartmıyorsunuz yaşadığı şeyler gerçekten iğrenç ve hazmetmesi zor şeyler.

Ben olsam bende unutamazdım, size ne yorum yapılır bilemem ama ben bunları bile bile o insanla yaşayamazdım herhalde.

valla okuyunca benimde midem bulandı
bunca şeyi öğrenmek insanı rahatsız eder çok rahat birisi
konu sahibi nasıl güvenipte çocuk yapacak veya insanın aklına devamlı gelir ya ilerde yine yaparsa eski hayatını özlerse diye
inşallah gittiği umre ziyareti ahlakını değiştirmiştir inşallah yaptıklarının iğrenç olduğunun farkına varmıştır eğer değişmezse konu sahibi canın çok acır
ne nikah ne güzellik ne aşk ne sevgi böyle birini ömür boyu bağlamaz ancak ahlakı gerçekten değiştiyse yaptıklarının hata olduğunu anlarsa ancak o zaman değişir yoksa allah sabır versin konu sahibine

insanlarin evlenmeden önce yasadigi seyler mutlaka olur ama
sizin esininizinki baya mide bulandrici
benim esimde benden 10 yas buyuk ve cok kiz arkadas olmus
hemde Avrupa gibi bir yerde
esimde haddinden fazla yakisikli
ama seks delisi kadin delisi degil

esinizi artik gibi hissetmekten cok olay mide meselesi bence

Eşinizin eski hayatı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Sizden önce ne yapmışsa yapmış, sizinle yaşadıkları ile yetinmiyorsunuz da kalkmış geçmişini sorguluyorsunuz? Adam eğlenmeyi seviyormuş, potansiyeller de varmış etrafında ki değerlendirmiş. Ne hızlı çapkınlar var ki sonra muhteşem aile babası olabiliyor..

Bu adam sizi mi aldattı?
Sizle birlikteyken başkaları ile mi görüştü?
Evliliğiniz süresince başka ilişkileri mi oldu?

Geçmişe odaklanmak yerine neden geleceğinize bakmazsınız anlamam ki.

Bu arada ciddi bir yaş farkınız var beklentileriniz muhtemelen farklıdır ve uyuşamıyor olmanız da normal geldi...

Son düzenleme:
evlenmeden önce konuşmadığınız şeyleri evlendikten sonra neden konuşuyosunuz onu anlamıyorum ben.
evlenmişsin iş işten geçmiş karının yada kocanın geçmişini merak ediyosun,ne değiştiricekki??
çoğu insan ilk sevgilisiyle evlenmiyo mutlaka herkesin bi geçmişi var,ama bunu her ayrıntısıyla eşine anlatmanın manası nedir ki??
eşiniz bakma şimdi böyle olduğuma ben eskiden neler neler yaptım demeye getirmiş bence(size anlatması yaptıklarından daha iğrenç onuda söyliyim yani),tamamen eziklik psikolojisi yani.ben olsam bende soğurdum,kişiliğinden dolayı geçmişinden dolayı değil....

açıkçası ben de iğrendim kocandan

yaşın da daha çok küçükmüş eğer yapamayacaksan boşanabilirsin ama eşin şu anda seni aldatmamış birşey yapmamış önceden yaşanmış olaylar o yüzden iyi düşün
yani ben olsam bu kadar cinselliğe düşkün kız meraklısı bi adamla evlenmek istemezdim keşke evlenmeden önce konuşsaydınız bu konuları
ayrıca bunları şimdi neden sana anlatıyo onu da anlamadım ya önceden anlatsın ya da hiç anlatmasın
ayrıca biraz da bartı geldi anlattıkları sallıyo da olabilir kendini bu şekilde göstererek havalı olduğunu düşünüyo galiba

Son düzenleme:
Gecmisi cok can sıkıcı,evet. Insan ilk duydugunda tabii ki kabullenemz, sinirlenir, uzaklasir vs. Ama bence gecmisten daha da onemlisi su sorularin cevabini arardim ben..

Bunlari anlatirken sizi uzecegini nasil dusunemez? Uzecegini bile bile sirf kendini tecrubeli gosterip erkeklik tasladigini dusunerek mi anlatti? Bunlara cevabi var mi?

Cinsel olarak nazlanmasi, size yaklasmamasiyla ilgili sakince konusmayi denediniz mi? Sorun neymis, size istek mi duymuyor? Genel olarak mi cinsel istegi az? Cinsel hayatinizda farkli olmasini istedigi noktalar mi var?

Siz uzak durmak istediginizi soylediginizde hemen peki deyip umursamaz davranmasi dusundurucu. Su gecmis konusmasinin evvelinde iliskinizde problemler var miydi? Bir de sizin tepkinizi nasil karsiladi, abartilimi buldu? Hepsi gecmiste kaldi, seni seviyorum vs tarzi seylerle sizi elinden geldigince rahatlatmaya calisti mi?

Hadi oldu bitti yaşadı falan filan,

sen eşine geçmişini sordun ve pat diye bütün hepsini anlattı mı?

Ben sana bişey diyeyim mi, insanız her türlü hatayı yapmaya müsaitiz, eğer insan yaptığı hatadan gerçekten pişmanlık duyarsa yaşadıklarını değil diline aklına bile getirmemeye çalışır.

Ama bu, sanki sırtını sıvazlamanı beklemiş. E be adam, birlikte oldum dersin de hamile bıraktım falan ne demek? Sizin çocuğunuz var mı bu arada? Hani olmuyorsa çocuğunuz yoksa benden sorun yok mu demek istiyor bi şekilde?

Bu durumun yaşı büyük olmasıyla da ilgisi yok ayrıca, adam var 20sinde doyar, adam var 30unda hala eli harama değmemiştir. Karakter meselesi.

tamam hızlı yaşamış bekarmış da ama bana fazla geldi. buna rağmen geçmiş hayatlarımız geçmiştir bitmiştir. seninle başlayan hayatından sorumlusun sen. öncesi için hesap vermek zorunda değil. amma velakin sen de sürekli bunu sorgulayarak yaşayamazsın..
belki de asıl sindiremediğin o kadınlarla o kadar yaşamış olması ama sana karşı çok istekli olmaması olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…