- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
Benim anlamadigim nokta bu adam size bunlari niye anlatiyor? Yani insan boyle seyleri kimseye anlatamaz diye dusunuyorum. Burda iki secenek goruyorum:
1. Anlattiklari dogru, kendisi igrenc bir insan. Tiksinirsiniz tabi, bence ardiniza bakmadan kacin.,
2. Anlattiklari hikaye, cinsel sorunlarini ortmek isteyen erkekler genelde bu konudaki basarilariyla ulu orta ovunurler. Cinsel hayatiniz kotuyse de boylece suc sizin ustunuze kalmis olur. Bak elin kadini ne kadar iyi, sen beceriksiz , saf oldugun icin iyi gitmiyor mentalitesi yani...
Bence siz 2. durumdasiniz. Kocaniz yetersiz oldugu icin kompleks icinde ve Rus kizlar hikayeleri uyduracak kadar zavalli ve aciz, kendi aczini sizin ustunuze yikmaya calisiyor. O 40a yakin kadin hikayesinin yalan olduguna nerdeyse eminim.
Yine de %100 bilemeyiz tabi, bu olaylar yasanirken arkadas oldugu biri veya akrabasi var mi, olaylarin icyuzunu sorabileceginiz?
Aslında düzelebilir yani biraz çabalamanız lazım. Kadınlığınızı sonuna kadar kullanmanız lazım.
biz aynı mahallede oturuyomuşuz eskiden.onun arkadaşlarından bazılarını tanıyorum o yüzden.
malesef anlattıklarının çoğu doğru.hatta fazlası bile var.
ben ona bi süre uzak kalmak istediğimi söyledim.bana yanaşmasını istemiyorum artık.
gayet sakin bi şekilde de peki dedi.
benden 7 yaş küçük kuzeni var.beni çok sever abla der hep.o bikeresinde bişey anlattı.eşimin annesiyle teyzeleri çok yakın devamlı görüşürler hep iç içeler.eşimin annesiyle teyzesi dışardan geliyolar eve girmek üzerelerken tam evin kapısından bi kız çıkarken kapıda karşılaşmışlar eşim apar topar içeri gitmiş çamaşır makinesine çarşafı atmış kapıyı da kitlemiş açmamış annesine de teyzesine de.sonra tabi akıllım deterjan koymayı unutunca çarşaf aynen çıkmış kanlı kanlı.(eşimin annesi falan çok dindardır)sonra bu utanmış eve gelmemiş bi hafta falan bütün aile buna gülmüşler.
bi bu hikayeyi biliyorum aileden.başka da sormadım sorsam belki daha anlatırlardı.
Inanamiyorum......kardesim, bence siz bu adamdan kacin, hayatiniza yazik. Yani birakin ayni yataga girmeyi, ben olsam el ele bile tutusmazdim.
doğru söylüyosunuz da buna niye bu kadar şaşırdığınızı merak ettim bence yazdıklarım arasında daha iğrenç olanlar da var.
doğru söylüyosunuz da buna niye bu kadar şaşırdığınızı merak ettim bence yazdıklarım arasında daha iğrenç olanlar da var.
Ailesi çok dindar ama kanlı çarşafı görünce ve eşiniz eve 1 hafta gelmeyince gülmüşler ilginç :44::44:
ayrıca eski hattı uzun süre kullanılmadıysa iptal olması gerekmez miydi?
eşimi çok severek evlendim.evet tabi ki yaşını da biliyodum.bazı şeyler yaştan kaynaklı gibi durmasa da (mesela bu olay) aslında yaş farkıyla ilgili.insan her geçen gün yıpranıyor sonuçta o da böyle bi hayat yaşayarak olması gerekenden de çok yıpranmış.şimdi keşke genç biriyle evlenseymişim diyorum.evet bunları düşünmem hoş değil ama pişman oldum.insan kendisi yaşayınca salak gibi hissediyo eşimin eski fotolarına bakıyorum genç yakışıklı vücudu güzel şimdi bakıyorum sarkık göbek saçlar dökülmeye başlamış falan öyle görünce diyosun ki niye ben de gidip kendim gibi birini bulmadım gençliğinde her haltı yemiş sana da bu hali kaldı işte diyorum kendime aman ne bilim işte
bence buradaki asil sorun esinizin bencilligi,naz yapiyor olmasi.sizde sanirim soyle dusunuyorsunuz zaten bir cok olay yasamis ustune benim gibi genc bir kizi buldu ustune de naz yapiyor.Asil sorun bu bence.Ve bu konular oldukca hassas evliligi temelinden sarsan konular.ne kadar icinize atarsaniz o kadar buyur.psikologa gitmenizi oneririm haddim olmayarak
estafrullah.evet dediklerinizi kısmen hissediyorum.kim bilir neler gördü ki beni beğenmiyo falan diye düşünüyorum.çünkü o an başka bişey hissedemiyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?