kocamı artık gibi görüyorum

Benim anlamadigim nokta bu adam size bunlari niye anlatiyor? Yani insan boyle seyleri kimseye anlatamaz diye dusunuyorum. Burda iki secenek goruyorum:

1. Anlattiklari dogru, kendisi igrenc bir insan. Tiksinirsiniz tabi, bence ardiniza bakmadan kacin.,

2. Anlattiklari hikaye, cinsel sorunlarini ortmek isteyen erkekler genelde bu konudaki basarilariyla ulu orta ovunurler. Cinsel hayatiniz kotuyse de boylece suc sizin ustunuze kalmis olur. Bak elin kadini ne kadar iyi, sen beceriksiz , saf oldugun icin iyi gitmiyor mentalitesi yani...

Bence siz 2. durumdasiniz. Kocaniz yetersiz oldugu icin kompleks icinde ve Rus kizlar hikayeleri uyduracak kadar zavalli ve aciz, kendi aczini sizin ustunuze yikmaya calisiyor. O 40a yakin kadin hikayesinin yalan olduguna nerdeyse eminim.

Yine de %100 bilemeyiz tabi, bu olaylar yasanirken arkadas oldugu biri veya akrabasi var mi, olaylarin icyuzunu sorabileceginiz?

Son düzenleme:
Yaşınız da çok küçükmüş daha, üzüldüm. sizi anlayabiliyorum da ben bu bizim toplumumuzu anlayamıyorum aslında. Aynı şeyi kadın yapsaydı, burda kıyametler kopardı. Hangi erkek, evlenmek isterdi öle bi kadınla? Hangi kadın, böle bir kadını normal görebilirdi? ve hangi kadın anlatırdı ki zaten tüm bunları göğsünü gere gere... Kocamı artık olarak görüyorum demişsiniz, bence çokta doğru bir tespit yapmışsınız. Size bir öneride bulunamıyorum maalesef..
Biz kadınlar varya aldatılmayı çoktaaan hakediyoruz, kimse kusura bakmasın.

Geç kalınmış bir sorgu yapmışınız.Sormasaydınız keşke ama biz kızlar hep böyleyiz çok merak ederiz sorarız sona da üzülürüz.

Eskilerle ilgili anlatacağı tek şey cinsellik miymiş....
Asıl olay burası..
Beyni başka bir şeye çalışmıyor belli ki..
Geçmişte de bugün de...

Aslında düzelebilir yani biraz çabalamanız lazım. Kadınlığınızı sonuna kadar kullanmanız lazım.

biz aynı mahallede oturuyomuşuz eskiden.onun arkadaşlarından bazılarını tanıyorum o yüzden.
malesef anlattıklarının çoğu doğru.hatta fazlası bile var.
ben ona bi süre uzak kalmak istediğimi söyledim.bana yanaşmasını istemiyorum artık.
gayet sakin bi şekilde de peki dedi.

benden 7 yaş küçük kuzeni var.beni çok sever abla der hep.o bikeresinde bişey anlattı.eşimin annesiyle teyzeleri çok yakın devamlı görüşürler hep iç içeler.eşimin annesiyle teyzesi dışardan geliyolar eve girmek üzerelerken tam evin kapısından bi kız çıkarken kapıda karşılaşmışlar eşim apar topar içeri gitmiş çamaşır makinesine çarşafı atmış kapıyı da kitlemiş açmamış annesine de teyzesine de.sonra tabi akıllım deterjan koymayı unutunca çarşaf aynen çıkmış kanlı kanlı.(eşimin annesi falan çok dindardır)sonra bu utanmış eve gelmemiş bi hafta falan bütün aile buna gülmüşler.

bi bu hikayeyi biliyorum aileden.başka da sormadım sorsam belki daha anlatırlardı.

Son düzenleme:

Inanamiyorum......kardesim, bence siz bu adamdan kacin, hayatiniza yazik. Yani birakin ayni yataga girmeyi, ben olsam el ele bile tutusmazdim.

Inanamiyorum......kardesim, bence siz bu adamdan kacin, hayatiniza yazik. Yani birakin ayni yataga girmeyi, ben olsam el ele bile tutusmazdim.

doğru söylüyosunuz da buna niye bu kadar şaşırdığınızı merak ettim bence yazdıklarım arasında daha iğrenç olanlar da var.

Bunların anlatılması gerekiyordu, evet. Ama evlenmeden önce. Şimdi kendinden nefret ettirmekten başka ne işe yarar ki?

doğru söylüyosunuz da buna niye bu kadar şaşırdığınızı merak ettim bence yazdıklarım arasında daha iğrenç olanlar da var.

Hiç birine inanamıyorum. Bu adam tam bir rezil. Aileniz destek çıkarsa boşanın derim dinen bile izin var bu adam pislik yaa temiz bir eşi asla haketmiyor! Çok gençsiniz kaçın kurtulun bu adam aids olup gelir sizi de ölüme götürür artık oha yaa...

Ailesi çok dindar ama kanlı çarşafı görünce ve eşiniz eve 1 hafta gelmeyince gülmüşler ilginç :44::44:

ayrıca eski hattı uzun süre kullanılmadıysa iptal olması gerekmez miydi?

Ailesi çok dindar ama kanlı çarşafı görünce ve eşiniz eve 1 hafta gelmeyince gülmüşler ilginç :44::44:

ayrıca eski hattı uzun süre kullanılmadıysa iptal olması gerekmez miydi?

iptal olmuş zaten,ama hatlar iptal olsa da sim numaraları durur.

bence buradaki asil sorun esinizin bencilligi,naz yapiyor olmasi.sizde sanirim soyle dusunuyorsunuz zaten bir cok olay yasamis ustune benim gibi genc bir kizi buldu ustune de naz yapiyor.Asil sorun bu bence.Ve bu konular oldukca hassas evliligi temelinden sarsan konular.ne kadar icinize atarsaniz o kadar buyur.psikologa gitmenizi oneririm haddim olmayarak

Unutmaktan başka çaren yok...Evlenmişsin bir kere..Allah affetsin...Biraz kırgın dur..Zamanla unutursun..veya alışırsın..Başta sorgulansaymış iyiyimiş..
Bir de adamın sertleşme sorunu var.Sana birşey kalmamış değil..Ya sonradan oldu,ya önce de vardı..Sperm sayısının düşük olmasıyla çok ilşki yaşamış olmasının alakası yok..Evet edepsiz yaşamış ama artık hayatını kurmuş.Karısını bulmuş.Bir daha yapmayacaktır herhalde..Sen onu o kirli ve günah yaşantısından kurtarmışsın bir nevi..Bu hikayeler doğrusysa sertleşme sorunu sonradan başlamıştır..Ürolojiye ve psikiyatrise gitsin..Bu kadar duygu sömürüsü yapmamasını söyle,benle alakalıymış gibi beni suçlama,naz yapma,sertleşme sorunun var ;önceden yoksa da olmuş işte ,dr a git de..Sen böyle davrandıkça ben mutsuz oluyorum de,bir müddet kırgın ve sessiz dur..

Son düzenleme:

bunun genclikle alakasi yok bence ahlaki bakis acisi ile var canim.

estafrullah.evet dediklerinizi kısmen hissediyorum.kim bilir neler gördü ki beni beğenmiyo falan diye düşünüyorum.çünkü o an başka bişey hissedemiyosunuz.

estafrullah.evet dediklerinizi kısmen hissediyorum.kim bilir neler gördü ki beni beğenmiyo falan diye düşünüyorum.çünkü o an başka bişey hissedemiyosunuz.

Begenmiyorsa evlenmeseymis o zaman ?? Cok begendiklerinden biriyle evlenseymis? Bu adamin sizi bu psikolojiye itmeye ne hakki var, yazik gunah degil mi size kardesim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…