kocamı artık gibi görüyorum

bizimde yaslarımız aynı canım senı anlıyorum ama yapıcak bişi yok malesef geçmiş geçmiştir şimdiye bakman gerekıyo artık boşanmayı dusunmuyorsan düşünüp huzurunu kaçırma. cınsel olarakta bı sure beraber olmayın sen kafanı topla konustuklarınızdan kotu etkılendıgını belırt zaman ver kendıne

Kocan iki tane değil 40 tane el değiştimiş canım. Çok zor bir durum...

Aynı durumdaki kadınlara ne deniyor biliyorsun :26:.

Allah sabır versin.

Eşinizin eski hayatı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Sizden önce ne yapmışsa yapmış, sizinle yaşadıkları ile yetinmiyorsunuz da kalkmış geçmişini sorguluyorsunuz? Adam eğlenmeyi seviyormuş, potansiyeller de varmış etrafında ki değerlendirmiş. Ne hızlı çapkınlar var ki sonra muhteşem aile babası olabiliyor..

Bu adam sizi mi aldattı?
Sizle birlikteyken başkaları ile mi görüştü?
Evliliğiniz süresince başka ilişkileri mi oldu?

Geçmişe odaklanmak yerine neden geleceğinize bakmazsınız anlamam ki.

Bu arada ciddi bir yaş farkınız var beklentileriniz muhtemelen farklıdır ve uyuşamıyor olmanız da normal geldi...
[/QUOTE]

[

Son düzenleme:
Şimdi bakış açını hiç begenmedim artık falan olmadı yani.
Bir de eşin sanki biraz abartmış gibi geldi, seni kıskandırmak istemiş olabilir mi?

eşini çok severek evlenen insan bunları düşünemez bence neasıl laflar o öyle eşinin yaptıkları çok kötü umreye gidip pişman olması ama sonra yine başlamasıda çok kötü yani bence arada kalmış yaşı 35 olsada hala ne yapmaya karar verememiş gb duruyor aslında içi coşuyo ama kendini durdurmaya çalışlıyo bence seninle evlenerete durulmak istemiş artistliği felan etrafındakilerin ilgisindendirde kocamı artık oalrak görüyorumda ne demek sizde birileriyle çıkmışsınız eskiden sizde mia rtrık oluyosunuz yani ne kadar tuhaf bi cümle bu böyle eşinizin böyle bi insan oldugu bence baştan belliymiş evlenip hevesini alan adamlar gb konuşmuşsunuz evlendinizdemi göbegi çıktı saçları döküldü allah aşkına bide çoks eviyorum eşimi diye başlamayın cümleye bence benimde eşim evlendiğimde keldi evlendigimizde 61 kiooydu şimdi 76-78 oluyo benimle birlik hamile gb göbegi şişiyo ama insan evlendigi kişinin göbeginide sever kelinide sever anlamıyorum deseniz analttıklarıyla içimdeki sevgi öldü artık sogudum sizi anlayabilirim hatta eşiniz gb birisi sevilcek biride olmayabilir çünkü yaşadıkları ve bunalrı pişkin pişkin anlatması hiç hoş değil ama sizin kocanıza artık gb bakmanızda ayrı bi saçmalık bence .... bu evlilik sürer mi bilmem ama yıpratmışsınız bazı şeyleri içinizdekilerin ölmesine izin vermeyin boşanın laflarınada aldırmayın ne kolay öyle boşanmak

yorumları tam okumadım konuyu okudum.

gerçekten midenin kaldırmaması çok doğal. yaşadığı şeyler çok iğrenç.

birçok erkek evlenmeden bir takım şeyler yaşıyorlar ama senin eşininki çok abartı olmuş.

bence sevmiyorsan kaldıramıyorsan da yaşın da genç boşanabilirsin.

karşına daha düzgün insanlar çıkabilir.

böyle birinden bir de çocuk yapmak iyi mi olur bilemedim.

sanki bu yazıları erkek yazmış gibi..bir kadın bence cinsellik hakkında bukadar açık konuşamaz..şahsen ben konuşamazdım..şaşırdım doğrusu

ben insan vücudunu bu kadar değersiz önüne gelenle paylaşılacak bir şey olarak görmüyorum bu kadın da olsa erkek de olsa böyle benim için.eşimin yaşadığı ilişkilerin belki bir ikisi duygusal içeriklidir.gerisi sadece cinsellik üzerine kurulmuş iğrenç ilişkiler.ve onun kendi bedenini onca kadınla fütursuzca paylaşmış olmasından tabi ki hoşlanmıyorum.onlarca kişinin elinden geçip size gelen ve sizle de paylaşacak bişeyi kalmamış(duygusal da dahil olmak üzere) bi insan için başka bişey düşünemiyosunuz malesef.herşeyi çok çabuk yaşamış yaşamasından da geçtim TÜKETMİŞ.

boşanmak istemiyorum kim ister ki.
ama aklımda hep ya yine aynı adam olursa korkusu
daha önce de yazdım sanki bigün kapı çalıcak bitane kadın elinde çocuk
al bu kocandan dicek gibi geliyo
rüyalarıma giriyo valla

Sizi anlıyorum, bende sizin gibi olduğumdan bir huyum vardır hayatıma girecek insanın geçmişini sorgularım. Bu adam ne yapmış? Nasıl yaşamış? Geçmişin geleceğin aynası olduğuna inanırım çünkü. Çok merak ettim bunları henüz evlenmeden sormuş olsaydınız bu kadar rahat anlatabilir miydi? Ailesi de nasıl dindarsa, kapının önünde kız görüyorlar, makine da kanlı çarşaf buluyorlar oğlum sen ne yapıyorsun diye sormuyorlar?

yorum yapmak için önceki konularınıza göz attım, acaba daha önce bir şey yazdınız mı diye, kocam azılı bir yobaz başlığını görünce gerçekten çok şaşırdım. bu yazdıklarınızdan ziyade orada yazdıklarınız korkunç şeyler.

sanıyor musunuz ki kızlar artık çok farklı yaşıyorlar. kulağımla duyduğum sayıları söylesem şoka girersiniz,40 ne ki, kızlar oturmuş yattıkları adamların sayısını tutmuşlar bir de. bu bahsettiklerim türkiye'nin en iyi üniversitesinde okuyorlar. açık ara en iyisi hem de.

insanlar pavyonlardan, genel evlerden kadınları çıkarıp yuva kuruyorlar. çok da mutlu oluyorlar.fakat geçmişi ile şu anı arasında bu kadar derin fark olan insandan ben kuşku duyarım. insan değişmek isteyebilir ve değişebilir. fakat bu düşüncelere(önceki konunuzu diyorum) eskiden de sahipti bence eşiniz. ama ona rağmen o şekilde yaşamaya devam etti. işte ben bunu anlamıyorum. benim erkek arkadaşımın sicili de çok kabarık, kirli. 2 senedir birlikteyiz henüz bir yanlışını görmedim. hatta kendi kendime bu kadar insan gelip geçmiş eğer kalıcı olan bensem vardır bir hikmeti diyerek gizli gizli gurur bile duyuyorum. sizi aldatmamış, hayatta hiçbir şeyin de garantisi yok. önceki hayatıyla yargılamayın insanları. herkes bir şansı hak eder. ama bunlar o eski konudaki gibi bir erkek için geçerli midir, işte o tartışmaya açık bir konu.

Çok haklısınız çoook.... Ben olsam bende çok huzursuz olurum yanaşmak istemem, soğurum... Büyük konuşmak istemem ama ben olsam boşanırdım sanırım. :26:

ALLAH korusun, hastalığı filan iyi olmamış. Kapmamış ya .
Valla yanlış anlamayın ama benim de midem bulandı. Yobaz haliyle de, hovarda haliyle de çekilmiyor.
Merakımdan soruyorum sadece, nesini sevdiniz ?

başımda olmadıgı için belkide anlayamıyorumdur seni ama eşin hep böyleydi ondan sanada öyle kelimeler kullandıgın için kızdım sen tamamen bitimişsin aklında içinde sözlerin onu yansıtıyo ama hala diyosunki kocmaı çok seviyorum o zman eski mevzuları bida açmıcaksın yada karşına alıp ciddi ciddi konuşacaksın rahatsız oldugunu hal ve hareketlerindende belki o sana artistlik yaptıgınbı düşünüyodur nerden bilsin sana itici geldigini deki ben anlattıkalrından çok etkilendim sogudum resmen snein bu nazlı edalı tavırlarında beni deli ediyo de açık açık duyguları söyle böyle dag daga küsmüş dagın haberi olmamış iyice sogutmayın aranızı belki bi düzelme şansı avrdır belki kendine çeki düzen verir eşin keşke evlenmeden kendine bunalrı sorsaydın yuvaların yıkılması beni çok üzüyo elinden geleni yap olur mu inşallah eşinde düzelir başka dicek laf bulamıyorum hayırlısı olsun hakkınızda

Benim eşimde benden 9 yaş büyük.
Ne yaşamış ne etmiş bilmem.
Bilmek isteseydim de en başında sorardım.

Bu konulara girmekle en büyük hatayı yapmışsınız.
hadi onu geçtim eşinizi nasıl dinleyebildiniz?
Tahammül edemezdim sanırım.
Evlenirken yaşını da nasıl bi yaşayış tarzı oldugunuda biliyodunuz illaki.
Evleniceğim insan için az çok düşünüp bişeyleri kuruyoruz kafamızda.
Siz bunları hiç mi hesaba katmadınız?

Eşiniz ne yaşadıysa yaşadı.
Bundan sonra yaparsa asıl sorun o olur.

Artık falan hiç hoş değil..

ben konuya farkli bir alandan yaklasicam, daha once yazildi mi bilmiyorum, tum sayfalari okumadim ama esiniz bu kadar cok farkli partnerle iliskiye girdi ise pek cok hastalik icin tasiyici olabilir. erkekler bu durumda hastaliklari yasamayip sadece tasiyici olabiliyor ve yalnizca birlikte olduklari kadina bulastirarak onun hastalanmasina neden olabiliyorlar. nacizane tavsiyem bir kadin dogum doktoruna gidip duzenlik smear tetkikleri yaptirmaniz ve kendi sagliginizin pesinde olmaniz..

O degilde 12 yas fark var ve esim simdiden tukendi diyorsun ve daha 23 yasindasin..

Kadinin cinsellikte kendini kesfinin tavan yaptigi 30lu yaslarinda, 10 yil sonra eşin?? Sen??

İşin zor..

eğer şu yazdıklarını ben yaşasaydım bende aynı senin gibi görürdüm eşimi.
bence geçmiş önemli böyle biriyle ben evlenmek istemezdim mesela, ama siz geçmişi çok yanlış bi zamanda deşmişsiniz

Pek çok arkadaş geçmiş geçmiştir,
seni şu an aldatmadı, boşanacak bir şey yok demiş haklılar da.
Ancak adam eşine geçmişini anlatırken pişmanlık duyacağı yerde
daha da bir iştahla anlatmış.
Bu daha kötü değil mi?
Bana göre direkt boşanma sebebi.

Ayrıca bir olay anlatmışsın pıtırtay .
Hani eşinin annesine kapı açmayıp evden bir kızın çıktığı,
eşinin kanlı çarşafı makinaya attığı , o çok dindar(!) ailesinin de güldüğü olay.
Onların dininde zina ya da bir genç kızın vebalini almak diye bir şey yok sanırım.
Kendi kızları değil ya ne olursa olsun yani.
Ha bir de yapan kişi oğulları olunca gurur kaynağı tabi. (!)

Yani bir bakıma eşinin o çok dindar ailesi eşini tüm bunlara teşvik etmiş.
Dahası bunlar sana neden anlatılıyor?
Belli ki senin bilmediğin bir sorun var eşinde.
Kusur arama diye de bak oğlumuz sağlam ayağına yatıyorlar benden söylemesi...

Son düzenleme:
Bu konuyla alakalı boşanma sebebidir yazan arkadaşlara çok şaşırıyorum bu sitede bir çok arkadaş eşinden şiddet,aldatma vs gibi sebeplerle çok konu açmıştır, ve çoğuda eşleriyle hayatlarına hala devam etmektedir,
arkadaşlar boşanmak öyle kolay mı ? Eşi dürüst davranmış anlatmış biz boşan demeye ahkam keserken belkide kendi eşlerimizin geçmişini yeterince bile bilmiyoruz dur,evlilik çocuk oyuncağı değil bana göre geçmiş geçmişte kalmıştır,şuan ve devamı için iyi bir eşse hayatın tadını çıkar konu sahibi durup dururken yuvanı geçmişiyle alakalı yıkma sakın ,sevgiler...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…