- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Taşıma ruhsatı olan herkes silahla dışarı çıkabilirNe işle meşgul eşiniz? Silah bulundurma ruhsatı olabilir ama benim bildiğim silahlı bir işi ( asker, polis v.b) olmadığı sürece üzerinde silahla dışarıya çıkamaz.
Ne iş yaptığını tam anlatmıyor onu dedim. Ne iş yapıyorsun dediğimde “iş” diyor geçiyor. Bir ara duşa girerken kasasını açık unutmuştu sessiz sedasız baktım dosyalar falan vardı. Bir de para...Ne iş yaptığını bile bilmediğiniz biriyle neden evlendiniz?
O giydiği büyük ihtimalle çelik yelek. Kurşun geçirmemesi için.
Neler dönüyor burada bi konu ney acabaBunu siz yazmışsınız. Oğlunuzda babasına özeniyor demekki. Şimdiye kadar durup şimdi mi boşanmayı düşünüyorsunuz?
İnşAllah fakesinizdir.
Siz ciddi misiniz pek normal gelmedi bana bu durum ne kadarlık evlisinizNe iş yaptığını tam anlatmıyor onu dedim. Ne iş yapıyorsun dediğimde “iş” diyor geçiyor. Bir ara duşa girerken kasasını açık unutmuştu sessiz sedasız baktım dosyalar falan vardı. Bir de para...
Kaç yıldır evlisiniz? 14 yaşında oğlunuz varmış. Bu kadar yıl nasıl sessiz kalabildiniz?Ne iş yaptığını tam anlatmıyor onu dedim. Ne iş yapıyorsun dediğimde “iş” diyor geçiyor. Bir ara duşa girerken kasasını açık unutmuştu sessiz sedasız baktım dosyalar falan vardı. Bir de para...
Önceki konusunu okuyun anlarsınızNeler dönüyor burada bi konu ney acaba
Bende kendi bilgimden cok eminim , polemige gerek yok , siz oyle bilmeye devam edin , bende kendi bildigimle devam ediyimHayir cikamaz. Evinde bulundurabilir bu bilgiden cok eminim. Silah taşıma konusu apayri bisey.
Bunu siz yazmışsınız. Oğlunuzda babasına özeniyor demekki. Şimdiye kadar durup şimdi mi boşanmayı
16 sene kadar oluyor. İşini tam anlatmıyor sadece o kadar, ilk sorduğumda kamu çalışanıyım diyordu sonra ne zaman sorsam “iş” deyip geçmeye başladı.Siz ciddi misiniz pek normal gelmedi bana bu durum ne kadarlık evlisiniz
Çocuğun psikopat olduğundan şüpheleniyor ve bir anne olarak çok üzülüyorum. Anlatıyorum kendisini... Çok zeki bir çocuk, övme olarak demiyorum psikiyatrist diyordu. Matematikte zayıf. İleride MİT’e girmek istiyor. Psikoloji kitapları okuyor, istihbarat, askeri, silah, uçak, ya çoğu şeyi okuyor. Gününün 1 saatini mutlaka otopsi izlemekle geçiriyor. Çok duygusuz birisi. İnsiyatifi, merhameti, hiç yok. Okulunda okul Başkanı. Herkesi dosyalıyor tek tek. Kim, adı ne, annesi kim, babası kim... Çok şiir yazıyor. Kitap yazıyor, makaleler yazıyor. Kendisine dokunulunca çok sinirleniyor, ben annesiyim, öpmeme izin vermiyor! Çok sinirli birisi. Çok sabırlı ama bir o kadar da sinirli. Silahlara karşı çok düşkün. Evde 200 küsur maket silahı var. Çok beyefendi, olgun, efendi hareketleri var. Piyade tüfeği tasarlamıştı ve hava savunma sistemi tasarlamıştı okulundaki öğretmenler terörist mi ne demiş çocuğa, okuldan daha çok soğudu. Bana, “anlamıyorsunuz, okulda eğitim yok, öğretim dedikleri şey var, o da ezberden başka şey değil!” Diyor. Çok otoriter, idealist ve disiplinli birisi. Kendini dövüş alanında çok geliştirdiği için sinirlenince kavga edemiyor kimse onla. Çok özgüvenli birisi. Ben çocuğumun bu hallerinden şikayetçiyim açıkçası ve onun bir psikopt olduğundan şüpheleniyorum. Çok güzel de empati kuruyor, çok ileri görüşlü ve kendi kendine konuşuyor bazenleri. Tam olarak ne yapmalıyız? Çocuğumu böyle görmek beni kahrediyor... istiyorum derslerine falan çalışsın... lütfen yardım...
Hobisinden ve işinden dolayı fazla silahı var. Evde 1 odası sadece silah, girmeme izin vermiyor. İşini doğru düzgün anlatmıyor. Gri bir yelek var atletin üstüne mutlaka onu giyiyor ondan sonra ne giyiyorsa giyiyor, o yeleği giymeden dışarı çıkmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim artık, gerekirse boşanacağım. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım... Bir de 60.000 liraya silah aldı kendisi. Onu da diyeyim... rızkımızı silaha yatırıyor.
Belki bilmez den geliyor suKaç yıldır evlisiniz? 14 yaşında oğlunuz varmış. Bu kadar yıl nasıl sessiz kalabildiniz?
Önceki konuyu telefonunu kıran bir arkadasım adına açtım benle alakası yokÖnceki konusunu okuyun anlarsınız
Benim bildiğim bizim ülkemizde polis asker bekçi gibi meslek icabı silah kullanma yetkisi olanlar dışındakilere taşıma ruhsatı kesinlikle verilmiyor.Tasima Ruhsati varsa cikabilir
Peki neden şuan tepki gösteriyor sjnuzOğlumun babasının silahlarından haberi dahi yok. O
16 sene kadar oluyor. İşini tam anlatmıyor sadece o kadar, ilk sorduğumda kamu çalışanıyım diyordu sonra ne zaman sorsam “iş” deyip geçmeye başladı.
Ay şuan okuyamam amA bana biraz mantıksız geldi tabi herkes çektini bilirÖnceki konusunu okuyun anlarsınız
Mit bünyesinde çalışıyor da olabilir bilemedim.Benim bildiğim bizim ülkemizde polis asker bekçi gibi meslek icabı silah kullanma yetkisi olanlar dışındakilere taşıma ruhsatı kesinlikle verilmiyor.
bir önceki soruyu bir arkadasım adına sordum benle alakası yok.Evinizde yatak koyacak boş oda vardır inşallah.
Fake kokusu alıyorum. Oğlunuz için yardım isteyip eşinizin silahlarından bahsetmemeniz ilginç çünkü.
Gerçekse çocuğun neden böyle olduğuna anlam verememeniz daha da ilginç.
Canım benim kocan çok ürkütücü geldi bana.Polis fln mı ?Hobisinden ve işinden dolayı fazla silahı var. Evde 1 odası sadece silah, girmeme izin vermiyor. İşini doğru düzgün anlatmıyor. Gri bir yelek var atletin üstüne mutlaka onu giyiyor ondan sonra ne giyiyorsa giyiyor, o yeleği giymeden dışarı çıkmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim artık, gerekirse boşanacağım. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım... Bir de 60.000 liraya silah aldı kendisi. Onu da diyeyim... rızkımızı silaha yatırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?