- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Çünkü rahatsız etmeye başladı artıkPeki neden şuan tepki gösteriyor sjnuz
İkiside sizin yazınız. Dalga mı geçiyorsunuz gece gece? @Mune abla bi bakar mısın?Önceki konuyu telefonunu kıran bir arkadasım adına açtım benle alakası yok
Anladım ama öyle tak diye boşanma.olmaz kiÇünkü rahatsız etmeye başladı artık
Tesadüf denilenebilir. O farklı bu farklı.Ne iş yaptığını bilmediğiniz adamla niye evlendiniz, sorusuna cevap verir misiniz?
Ayrıca önceki konunun benle alakası yok dediniz, inandırıcılığınızı yitirdiniz. Zira anlattığınız 14 yaş çocuğu da, şuan anlattığınız koca figürüyle aynı gizemli hikayenin karakterleri... Herkes ajan ya da ajan adayı. Herkes şiddet tutkunu, herkes silahlara düşkün, herkes bir Polat Alemdar edasında... Bu kadar denk gelemez herhalde.
Veriliyor , var ki bu kadar eminimBenim bildiğim bizim ülkemizde polis asker bekçi gibi meslek icabı silah kullanma yetkisi olanlar dışındakilere taşıma ruhsatı kesinlikle verilmiyor.
Taşıma ruhsatı asker polis gibi mesleği gereği silah bulundurması gerekenlere veriliyor diye biliyorum. Sivil vatandaş evinde silah bulundurma belgesi alabilir ama özel bir durum yoksa dışarıya çıkaramaz, taşıma belgesi verilmiyor.Taşıma ruhsatı olan herkes silahla dışarı çıkabilir
Tasima ruhsati zaten evden silahla cikma anlamina gelirHayir cikamaz. Evinde bulundurabilir bu bilgiden cok eminim. Silah taşıma konusu apayri bisey.
Yoo farklı değil işte. Farklı olmadığı için inandırıcı olmadı. Kurgu konusunda kendinizi geliştirip tekrar deneyin. Biz bekleriz.Tesadüf denilenebilir. O farklı bu farklı.
Bu belirttiğiniz durumları da kastetmiştim aslında. Özet geçerek genel yazdım hani sivil vatandaş alamaz gibisinden. Tam demek istediğim yazdığınızdı .Veriliyor , var ki bu kadar eminim
Buyrun kisa bir bilgi
Bir vatandaşın silah taşıma ruhsatı alabilmesi için bazı meslek mensuplarında görev yapıyor olması gerekmektedir. Silah taşıma ruhsatı 2019 yılında TSK ya da Emniyet mensupları haricinde şu kişilere verilmektedir;
Belediye başkanları Göreve bağlı olarak sürekli ya da şeref basın kartı sahibi olan basın mensupları Ateşli silah imalathanelerinin sahipleri Açık denizlerde seferlere çıkan kaptanlar Yolcu ve para taşımacılığında görevli pilotlar Yıllık satış ve vergi tutarı Bakanlık tarafından belirlenen miktara ulaşan tacirler Cumhuriyet savcılığı, Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, bakanlık, hâkimlik, yasama organı üyeliği mensubu olan ya da görev yapmış kişiler Patlayıcı madde depolarının korunması ile görevli bekçiler Patlayıcı ve tehlikeli madde deposu sahibi olan kişiler İnşaat, yapı, büyük onarım işleriyle bizzat ve fiilen uğraşan müteahhitler Akaryakıt satışı yapılan istasyon sahipleri (fiili ve bizzat işletmede bulunulması gerekmektedir.) Daha önce valilik görevi yapmış olan kişiler Kuyumcu ve sarraflar Altın ve gümüş işleyen imalatçı ve toptancılar Meskn yerler haricinde en az 100 adet fenni arılı kovan yetiştiricilerine Gerçek kişilerin mülkiyetinde bulunan taşınmaz eski eserler, anıtlar vb. korunmasıyla görevli bekçiler Dövize ilişkin işlemler yapmaya yetkili yerlerde fiilen ve bizzat eşlik eden sorumlu ortaklar Barolarda kaydı bulunan avukatlar Köy ve mahalle muhtarları İl Genel Meclis üyeliği yapmış olan kişiler Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında bulunan yönetim kurulu başkan ve üyeleri Şehit olan memur, korucu ve TSK personelinin eşi, çocukları ve ebeveynleri Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında görev yapmış kişile
Ya bayanlar ruhsat bu kadar önemli bu adam ne iş yaoiyoda 60 bin TL silah alıyorTasima ruhsati zaten evden silahla cikma anlamina gelir
Kaç yıldır evlisiniz? 14 yaşında oğlunuz varmış. Bu kadar yıl nasıl sessiz kalabildiniz?
16 sene kadar oluyor. İşini tam anlatmıyor sadece o kadar, ilk sorduğumda kamu çalışanıyım diyordu sonra ne zaman sorsam “iş” deyip geçmeye başladı.
Önceki konuyu telefonunu kıran bir arkadasım adına açtım benle alakası yok
bir önceki soruyu bir arkadasım adına sordum benle alakası yok.
İyi de burada bahsedilen tonla sivil vatandas meslegi var :) pilot , kuyumcu , muteahit vs vsBu belirttiğiniz durumları da kastetmiştim aslında. Özet geçerek genel yazdım hani sivil vatandaş alamaz gibisinden. Tam demek istediğim yazdığınızdı .
Ayni seyden bahsedip yanlis anlamisiz. Bulundurma ruhsati varsa diye sey edecegime tasima demisim.Bende kendi bilgimden cok eminim , polemige gerek yok , siz oyle bilmeye devam edin , bende kendi bildigimle devam ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?