- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Benim soruma önce oğlumun babasının silahlarından haberi yok yazdı, sonra da başkası adına açtım konuya diyerek değiştirdi.Bu soruya
Bu cevabı verdiniz.
Sonra her ne hikmetse birden o konunun sizin olmadığı aklınıza geldi, bunu eklediniz.
Oradan bakınca salağa mı benziyorum anlamadım ki.
Kibledim sizi, yönetim araştırır artık.
Hayır , taşıma ve bulundurma prosedürlere uyan herkese veriliyor .Taşıma ruhsatı asker polis gibi mesleği gereği silah bulundurması gerekenlere veriliyor diye biliyorum. Sivil vatandaş evinde silah bulundurma belgesi alabilir ama özel bir durum yoksa dışarıya çıkaramaz, taşıma belgesi verilmiyor.
Ruhsat muhim amaAblalarım kardeşlerim bacilarim lütfen ruhsatı konusunu kapatalim
Bide 60 bin TL bir silaha vermişO nasi adam ya?
Tamam silah bulundurmak ,tasimak normal de
Oda dolusu diyorsunuz
Ooo o zman işler değişirRuhsat muhim amabir avukat olarak soyleyebilirim ki ruhsatsiz silah tasimanin cezasi cok
Konu sahibi işini bilmiyorum eşimin dediği için aslında benim yazdığım yorum biraz dallanıp budaklandıİyi de burada bahsedilen tonla sivil vatandas meslegi var :) pilot , kuyumcu , muteahit vs vs
Tabi ki durup dururken kimse tasima ruhsati alamaz ancak bu hak sadece tsk ve emniyet mensuplarina ait degil , baska meslek dali mensuplari da alabiliyor
Benim soruma önce oğlumun babasının silahlarından haberi yok yazdı, sonra da başkası adına açtım konuya diyerek değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?