- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Özel durumu olanlar alabilir derken dediğiniz gibi prosedürlere uyan herkese verildiğini kastettimHayır , taşıma ve bulundurma prosedürlere uyan herkese veriliyor .
Hatta o kadar yakisikliysa da bosanmasinContinental üyesi falan mi acaba? John wick kadar aşık bir adamsa boşanmayın bence.
Kaç para ulan bi ruhsat
60.000 liraya silah alacak kadar zenginse de bosanmasin.Hatta o kadar yakisikliysa da bosanmasin
Benden çok konu sahibinin eşine lazımSana hediye edelim
[/QU
Bi an goy goy a acilmis bir konu gibi hissettim isini bilmedgnz bir adamla evlenmissin resmen dalgaHobisinden ve işinden dolayı fazla silahı var. Evde 1 odası sadece silah, girmeme izin vermiyor. İşini doğru düzgün anlatmıyor. Gri bir yelek var atletin üstüne mutlaka onu giyiyor ondan sonra ne giyiyorsa giyiyor, o yeleği giymeden dışarı çıkmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim artık, gerekirse boşanacağım. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım... Bir de 60.000 liraya silah aldı kendisi. Onu da diyeyim... rızkımızı silaha yatırıyor.
Konu sahibine edelim. Duello yapsinlar.Benden çok konu sahibinin eşine lazım
KesinlikleHatta o kadar yakisikliysa da bosanmasin
Beni bulsun 2 el etsinKızlar yorumlara dikkat edelim malum 1 oda silah varmış, eşi bizi de bulur
İyi fikir bence konu sahibi Galip gelirKonu sahibine edelim. Duello yapsinlar.
Adam olurse iyilik kazanir, kadin olurse zeka.İyi fikir bence konu sahibi Galip gelir
Bence ikiside ölürse Türkiye kazanırAdam olurse iyilik kazanir, kadin olurse zeka.
Mantikli ama eger bir onceki post gercekse üremişlerBence ikiside ölürse Türkiye kazanır
Bence ikiside ölürse Türkiye kazanır
Mantikli ama eger bir onceki post gercekse üremişler
Kırmızı başlıklı kız hikayesi ne kadar gerçekse konu sahibinin postları da okadar gerçek emin olunMantikli ama eger bir onceki post gercekse üremişler
Konu sahibide banlanirsa söz sesimi cikarmicam ben kendimi feda etmeye hazırım yeterki gerçekler ortaya çıksınİkinizde banlanirsiniz buyuk ihtimalle ama koptum mesajlariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?