- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 31
- Konu Sahibi agresifim0220
-
Bi ben mi hata ettim ya... dusuneyim diyorum ağlayarak uyandi yine az once dayanamıyorum gozgore göre yandı eli ihmal değil mi bu...neyse Tesekkur ederim herkese fikirlerinizi paylastiniz
Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Bebis oldu olalı o kadar kiskancki hep babası kaynaklı aksilikler oldu çocuğu mu kiskaniyo nedir
Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Bu kadınların bir ortası yokmu arkadaş biri abisinin dövmesine göz yumar biri bilerek olmayan şey için kocasına gelme der
Yanlız adam nazınızı çektiğinden bu havalarınız onuda bilin istedim başka bir adam olsa elinin tersiyle çakar bitane çocuğu gibi çayını bitir kalkıyoruz bune be
Çok abartmışsınız ne demek bakamadı kalkıp kucağından düşürmediki bi anlık olmuştur bunu siz yapsanız aynı şeyi size dese ne olur?çok ayıp tamam çok üzüldünüz çocuktan dolayı ama gerçekten sizde yakabilirdiniz bence affedinSlm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
arkadaşa şiddetle katılıyorum.Sizin yavrunuz da adamın değil mi ? Fazla ötesı tepkı vermıssınız ,bilerek canı yansın ister mı hiç eşiniz , olmuş işte kazadır şükredin kalıcı hasar yok. Bayılıyor ınsanlar herşeyde suçlu aramaya sorun yaratmaya
Şakasınıxz sanırımSlm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
He adama güvenip çocuk emanet edemiyoruz ama koca diye koynumuza alabiliyoruz. Güvenmediğimiz, sorumluluk alamayan adamdan niye çocuk yapıyoruz? Beynimizin fişini mi çekmişler?haklısın "oda baba" diyolar ya "o da baba" ise göz göre göre böyle tehlikelere çocuğunu sokmayacak koruyacak huyunu suyunu bilecek gerekirse havada yakalıyacak...
bazı insanlara baba da olsalar güvenilip te çocuk emanet edilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?