- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Onu ben dedim yaww:)ben öyle bişi demedim ayrıca libido vs...
yok ya, alakası yok.biraz önce hapşırdım, dikişlerim açılır mı dedim.dolgularım bayağı tutacak bu ay.o dolguları nerede yaptırsam derdindeyim.ne libidosu be...Hahaha bizim akil farkli calisiyo kiz:)) yani itiraf et rahatlarsin:))
Sadece disinle ilgili olsaydin bu konuyu acmazdin beraberinde:) guclu agri kesici ic bi kac gune gececekyok ya, alakası yok.biraz önce hapşırdım, dikişlerim açılır mı dedim.dolgularım bayağı tutacak bu ay.o dolguları nerede yaptırsam derdindeyim.ne libidosu be...
Onu ben dedim yaww:)
sabah akşam ağrı kesici antibiyotik+gargaram var.neyse siz nasıl diyorsanız öyle olsun...ne diyim.Sadece disinle ilgili olsaydin bu konuyu acmazdin beraberinde:) guclu agri kesici ic bi kac gune gececek
Allah insana sağlık sorunu vermesin, diğer herşey daha önemsiz geliyor.herşeyin başı sağlık.Sadece disinle ilgili olsaydin bu konuyu acmazdin beraberinde:) guclu agri kesici ic bi kac gune gececek
Tedavi olun siz bence zira eşiniz siZde saplantı haline gelmişeşimle boşanıyoruz...köprüde karşılaştık c.tesi, çocuk da yanımdaydı.bana baktı korka korka sonra hızlı hızlı gitti.çocuğa bakmadı bile.koruma kararı çıkarttım geçen ay, koruma süresi bitti.tehdit suçundan da şikayetçi olmuştum.sonra pazar kaşılaştık yine, gülerek geldi bana 'Bahar nasılsın dedi, iyiyim dedim, çocuğumu görmek istiyorum dedi.ben bişi demedim.sonra dedim ki 'tatlı tatlı boşanalım.lütfen' 'ben boşanmıyorum' dedi ve gitti.
Yüzüm onu görünce açtı, özlemişim, gülümsedim şöyle kocaman.kızlar kınamayın, kötü bir evlilik olsa da o benim beş sene kolum bacağımdı.bir alışkanlık var.
İki aydır çocukla görüştürmedim kızlar.çocuğun oyuncağını elinden alıp kıran bir babaydı o çünkü.gece yarısı evden annemin evine gitmiştik, evde kapıyı kırmıştı hani.Çocuk onu seviuyor, ara ara gidicem diyo.bugün eşimin telefonuna mesaj attım, 'çocuk senle görüşcek, görüntülü ara' diye, aradı.çocuk ona gülüyor, çocuğun yüzü gülüyor, o da diyor ki' evde bir sürü uçak var, gel oğlum gel, sen bana gel', 'annen orada mı, bahar orda mısın' diyor.'yanındaysım oysa'annem yok evde diyor', neredesin oğlum diyor.'bizim oğlan 'kedideyim'diyor, oysa kafedeydik.
oğlanla babası böylr görüştü işte.aslında ben kocamı özledim, onun yüzünü görmek sesini duymak istedim.biliyorum beni sevmiyor.ben kocamı karşılıksız seviyorum kızlar.onsuz yapamıyorum.ve dönmicem, dava devam ediyor ve edecek.
ama ben bu aştan nasıl kurtulum, kocamı nasıl unuturum, yengem bile diyormuş'bahar onu boşamaz, onu deli gibi seviyor 'diye...
böyle bir durum içindeyim.
yüzümün bir yarısı dişim yüzünden şişti.ağzımda sanki pinpon topu var. bu durumda libido nasıl düşüneyim ya.iki aydır dişim zaten ağrıyorSadece disinle ilgili olsaydin bu konuyu acmazdin beraberinde:) guclu agri kesici ic bi kac gune gececek
Tabiiki .. bir soz var: sagligi yerinde olanlar herseyi ister, sagligininkaybetnis insanlar sadece sagligini ister.. cok dogru dimi? Bu herifi at gitsin cocugunla yeni bi hayat kur ve bir gun belki tekrar sever sevilirsin. Siddetin hic bir mazereti olamaz. Kendine acimiyosan yavruna aci. Sen normal goruyosan siddeti o yavruda normal gorecek ve ilerde karisini kizini dovecek belki.. ve bundan sende sorumlu olacaksinAllah insana sağlık sorunu vermesin, diğer herşey daha önemsiz geliyor.herşeyin başı sağlık.
Bu ne saçma bir yorumdur allah aşkına ya.1. Psikolog.
2. Psikiyatr.
3. Bakırköy'e yatılı hasta olun.
Buraya sizin gibi nefret kusan tipler yüzünden, konu açarken 10 kere filan düşünmek lazım. Kadini tanimiyorsunuz, anneliğini sorgulamak size düşmez.Öyle çünkü.
Resmen kocasına tapıyor.
Çocuğunun zarar görme ihtimalini düşünmüyor, çünkü umrunda değil.
Varsa yoksa kocası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?