kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Kadın cinayetleri sadece kocanın çekip vurmasıyla olmuyor.
Deliren koca kadını kolundan çekip fırlatıyor, ya da bi tokat atıyor ve kadıncağız kafasını biyere vurarak hayatını kaybedebiliyor.

Ya ne denir ki boşuna yazıyoruz buralara.Biz kötü olduk boşan şiddet görüyorsun yazdık diye.Üstelik eşim beni sevmiyor ben seviyorum diyor.Adam sevmiyor istemiyor kırıp döküyor tehdit ediyor boşan diyen üyeler de suçlu ve feminist ilan ediliyor.Akıl sağlığı yerinde her insan bizim yaptığımız türde yorumlar yapardı.Aklın yolu birdir ama anlatmak imkansız.

Evlatlarımızı evlatlarınızdan korusun nasıl bir dua , çocuğun ne suçu var yapmayin, bizim evlatlarımızın gelecekleri ile ilgili garantimiz mi var?

Yani.
Korkudan gecenin yarısında çocuğunu uyandırıp kaçıyor, tehditler yüzünden koruma kararı aldırıyor.
Ama yoook. Kocası düzelirmiş, değişirmiş.

Yeter ki kutsal evlilik sürsün. Kadınlar ölüp gitsin ne olacak ki?

Hanimefendi babanizi oldurecegini soylemis, tehdit etmis, uzaklastirma karari cikartmissiniz bunlar bu adamin tehlikeli oldugunu gostermek icin yeterli degil mi ne abartisi?

Kedi, kopekten korkmak bir cesit gecmis travmasi bu korkular esinizin kimseyi incitemiycek biri oldugunu gostermez ki tam tersine kendini koruma icgudusu cok yuksek denebilir belki.

Dogru degerlendirme yapabilmek yani yasadiklarinizi dogru analiz edebilmek icin lutfen bir uzman destegi alin daha kotu seyler olmadan. Allah yardimciniz olsun.

Çocuğunuzun anne baba ayrı olarak büyümesini de ne kadar dramatikleştiriyorsunuz? Çocuğunuzun elinden oyuncağının alınıp kırılması bence anne baba ayrı büyümesinden daha dramatik bir durum.Hepsi hafızasında yer etmiştir çocuğunuzun.İnanın çok üzülüyorum öyle çocuklara.Bırakın annesi babası ayrı olsun ama sevgiyle büyüsün , annesinin hakaret küfür işittiği şiddet gördüğü bir ortamda değil.

Son düzenleme:
Evlatlarımızı evlatlarınızdan korusun nasıl bir dua , çocuğun ne suçu var yapmayin, bizim evlatlarımızın gelecekleri ile ilgili garantimiz mi var?
Alimden zalim, zalimden alim doğar, amenna.
Ancak bu kafa yapısındaki anne babada, ailede büyüyen çocuklar geleceğin suç potansiyeli yüksek bireyleri oluyor maalesef.

İnşallah tüm çocuklar büyüdüklerinde hep iyi insanlar olur, dileğim ve duam bu. Ama bir de hayatın gerçekleri var.

Konuyu çok hatalı yerlere bağlıyorsun.Birincisi her kimden ne haksızlık görürsem göreyim bundan sonra hukuki haklarımı kullanacağım.bu ayrı bir boyut.ben şikayetimde bulundum, ondan sonrası emniyetin ve yargının işidir.gerekenler yapıldı zaten, eşim şu an beni telefonla dahi aramıyor.Allah devletimizden razı olsun.
İlgili davam şu an soruşturma aşamasında, sonucuna göre yüklü bir manevi bir tazminat da açabilirim eşime ki bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
evliliğim çok iyi desem muhtemelen milyarlar verip boşanma davası açmazdım ama herkesin başına gelebilir.ben kocamda hata yok diyor muyum, hata yoksa neden bu davayı açmışım.siz beni gerçekten gram anlayamamışsınız.
evlilik bir alışkanlığı da getiriyor.kocamla ben sabahtan akşama kadar sanki tartışıyoruz, öle bir portre çizdiniz.bir de kadın cinayetleri vs diyorsunuz.ya siz ne yaptınız.Allahaşkınıza...Sanki biraz abarttınız.bana öyle gibi geliyor.

Hepsi iyi insan olurlar umarım, anne babalarinın hatalarının bedelini onlar ödemezler...

Abartmıyorum inan.
Hergün bir kadın sevdiği erkek tarafından öldürülüyor.
Sen de o kurbanlardan olma diye yırtınıyorum burada.

Umrumda olmasa banane derim, yazmam konuya.
3. Sayfadaki kadınların çoğu senelerdir evli, çocuklu. Hepsinin hikayesi benzer.

Sen de onlardan farklı değilsin.

Reactions: csi
Önyargılısınız.Çocuğum hakkındaki tahminleriniz gerçekten çirkin.Başka bir kelime bulamıyorum.ve artık mesajlarınıza cevap da yazmayacağım.

Hepsi iyi insan olurlar umarım, anne babalarinın hatalarının bedelini onlar ödemezler...
Amin.
Çünkü onların hiçbir suçu yok.
Masum, zavallı yavrucaklar.
Neyi nasıl görürse öyle büyüyor, öğreniyor, normalleştiriyor.

Yetişkin kadın bile sadece 3-5 yılda mantıklı düşünme, davranma yetisini yitirirken o minnak yavrular 15-20 yıl buna maruz kalıyor. Nasıl sağlıklı olabilirler?

Çocuğumun suç potansiyeli analizini bile yaptınız net başında.siz bunları söylerken o pamuk evladıma bunu kondurdunuz ya ne diyebilirim ki size.O zaten anne baba ayrı bir çocuk, hassas naif, bir de tanımadığı biri ona böyle çıkarsama yapacak.toplumda anne baba ayrı çocukları sizin yaptığınız gibi bir kategoriye ayırmak yerine sevmeliyiz ya sevmeliyiz.dört yaşındaki çocuk için çıkarsama yapılmaz.etik olarak yanlış, ahlaki olarak yanlış, hukuki olarak yanlış...
bizim ilişkimiz kocamla artık olamaz.bitti.

Başlığa ithafen;
Kocanızı nasıl unutursunuz?
Biliyor musunuz?
Size yaptıklarını kendinize sürekli hatırlatarak.
Babanızı tehdit ettiğini unutmayarak.
Oğlunuzun elinden oyuncağını alıp kırdığını düşünerek.
En önemlisi de sizi sevmediğini ve bunu hiç çekinmeden,gayet rahat ifade ettiğini hatırlayarak.

Yazdıklarınızda haklısınız, bu konuda hemfikiriz zaten ben sadece evlatlarımızı evlatlarınızdan korusun cümlesini çocuklar açısından incitici buldum..

evlatlarımızı evlatlarınızdan korusun ne demek ya...burayı yeni okudum....

Evet, maalesef hasta.
Ve en kötüsü de, hasta olduğunun farkında değil.

Çocukları karıştırmayalım gerçekten bu tartışmaya.
Hiç bir çocuk ebeveyninin düşünce ve eylemleri nedeniyle sorgulanmamalı.
Konu sahibinin çoçuğu ancak mağdur olabilir bu olayda.

Çocukları karıştırmayalım gerçekten bu tartışmaya.
Hiç bir çocuk ebeveyninin düşünce ve eylemleri nedeniyle sorgulanmamalı.
Herkesin kurduğu cümlelerden ne kadar iyi ya da kötü olduğu biri ortaya çıkıyor.benim dört yaşındaki çocuğuma, o masum meleğime neler denmiş baksanıze.Allah tüm kötü kalplilerden evladımı korusun diyorum

Şiddet görüpte nasıl seversinix sorusunuda ben anlamıyorum eşinden ilk hakarette ilk kavgada boşanan hiç tanıdığım yok burda da okumadım öyle bir kadını peki bunu yazanlar kimler bekarlarmı
Hakaretten, küfürden, şiddetten ve en önemlisi bizi sevmeyen adamdan boşanmayacağız da kimden boşanacağız Allahınız aşkına?

Hep derim; saygı olacak önce saygı. Saygı bitmişse körkütük aşık olsa ne yazar iki taraf da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…