- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
bence de saygı olmalı.sevgiden ve diğer herşeyden önemli saygıHakaretten, küfürden, şiddetten ve en önemlisi bizi sevmeyen adamdan boşanmayacağız da kimden boşanacağız Allahınız aşkına?
Hep derim; saygı olacak önce saygı. Saygı bitmişse körkütük aşık olsa ne yazar iki taraf da?
Şu cümleyi tekrar tekrar okuyun.çocuğun oyuncağını elinden alıp kıran bir babaydı o çünkü.
avukata ödeme yaptım.geri dönsem ve tekrar tartışma olacak biliyorum.ve tekrar avukata verirsem bu bir maddi külfet olacakBenim mesaj belki alakasız olacak ama babanız zenginmiş sanırım.siz de çalışıyorsunuz galiba.ama nerdeyse adama dönmeme sebebiniz avukata verdiğiniz para.bi de dişinize 580 vermişsiniz hala düşünüyorsunuz çok mu az mı.ilginç geldi.eşiniz maddi baskımı yapardı size ya da babanız.ben avukatlara para döktüm resmen ama gözümde yok.Allah sonumu hayır etsin sağlıklı huzurlu olayım para bi şekilde kazanılır.
affetmedim çıktım gittim.çocuğum için gittim ve düzelmeyeceğinin de büyük olasılıkla farkındayımŞu cümleyi tekrar tekrar okuyun.
Yetmezse yüzlerce kez okuyun olur mu?
Çocugunuzun o halini bir düşünün.
Değil eşim gözümün bebeği olsa affetmem o adamı.Hiçbir normal ruh hali de affetmez zaten.
Sen al minicik çocuğun elinden oyuncağını, boyuna posuna bakma bir güzel kır. Bir de sevilen adam ol... Hayat berbat bir şey.
kocam kediden bile korkan, köpek görünce yolunu değiştiren insan.En iyi kişiliğini ben bilirim.Arkadaşlar biraz abarttı sanki, hak veriyorum bu ara kadın cinayetlerini çok okuyorlar ama her konuyu da kadın cinayetlerine bağlamak kadar doğru?bu genelleme dahil tüm genellemeler yanlıştır bence.her ilişki kendi dinamiğinde değerlendirilmelidir.bir film seyredersin bir kitap okursun sonra mantığı bütün diğer o konuyla ilgili herşeye bağlarsın.bu öncelikle çok sağlıksız ve hatalı.ve sanal alemde bu tahminleri yürütüyorsan bu da başlı başına bir hata.
Ne mutlu size ve oğlunuza o halde.affetmedim çıktım gittim.çocuğum için gittim ve düzelmeyeceğinin de büyük olasılıkla farkındayım
evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.
Grill degmez.Yahu hala kocanı aklıyorsun utanmadan.
Benim eşimin ailesi de beni istemiyor ilk günden beri. Boşan diye çok baskı gördü. Evlatlıktan sileriz, mirasdan zırnık koklatmayız vs dibine kadar baskı gördü. Ama bırak vurmayı, tek hakareti küfrü olmadı bana.
Elin manyaklarını aklamak için ne uğraşıyorsunuz arkadaş.
Evladını ver devlet yurduna. O zavallı, bahtsız kocanla ister yaşa, ister seve seve dayak ye. Ama çocuğu harcamayın.
Cocugun oyuncagini kirmis yada baska bosanma sebepleri koruma karari cikart sonrada ben asigim de seviyosan bosanma sevmiyorsan nefret ediyosan ayril yada bir evladin var onu dusun psikolojik destek al bu normal degileşimle boşanıyoruz...köprüde karşılaştık c.tesi, çocuk da yanımdaydı.bana baktı korka korka sonra hızlı hızlı gitti.çocuğa bakmadı bile.koruma kararı çıkarttım geçen ay, koruma süresi bitti.tehdit suçundan da şikayetçi olmuştum.sonra pazar kaşılaştık yine, gülerek geldi bana 'Bahar nasılsın dedi, iyiyim dedim, çocuğumu görmek istiyorum dedi.ben bişi demedim.sonra dedim ki 'tatlı tatlı boşanalım.lütfen' 'ben boşanmıyorum' dedi ve gitti.
Yüzüm onu görünce açtı, özlemişim, gülümsedim şöyle kocaman.kızlar kınamayın, kötü bir evlilik olsa da o benim beş sene kolum bacağımdı.bir alışkanlık var.
İki aydır çocukla görüştürmedim kızlar.çocuğun oyuncağını elinden alıp kıran bir babaydı o çünkü.gece yarısı evden annemin evine gitmiştik, evde kapıyı kırmıştı hani.Çocuk onu seviuyor, ara ara gidicem diyo.bugün eşimin telefonuna mesaj attım, 'çocuk senle görüşcek, görüntülü ara' diye, aradı.çocuk ona gülüyor, çocuğun yüzü gülüyor, o da diyor ki' evde bir sürü uçak var, gel oğlum gel, sen bana gel', 'annen orada mı, bahar orda mısın' diyor.'yanındaysım oysa'annem yok evde diyor', neredesin oğlum diyor.'bizim oğlan 'kedideyim'diyor, oysa kafedeydik.
oğlanla babası böylr görüştü işte.aslında ben kocamı özledim, onun yüzünü görmek sesini duymak istedim.biliyorum beni sevmiyor.ben kocamı karşılıksız seviyorum kızlar.onsuz yapamıyorum.ve dönmicem, dava devam ediyor ve edecek.
ama ben bu aştan nasıl kurtulum, kocamı nasıl unuturum, yengem bile diyormuş'bahar onu boşamaz, onu deli gibi seviyor 'diye...
böyle bir durum içindeyim.
Herkes diyelimki şiddet gördü bu normalleşicekmi peki .ben sizin için dedim yoksa sizi tanımıyoruz sonucta ve ben bir kadına el kalkmasina içim gidiyor hayat sizin elbet ama bu adamlara lütfen firsat vermeyin size yazik değilmisanki tek benmişim gibi konuşuyorsunuz.yapmayın allahaşkına.
ben mi demişim, alıntılayın lütfen.böyle bişi söylemem mümkün değil.Sız bosanmaya karar verdıgınızde de cınsellık ıcın nasıl engel olucam kendıme dıyordunuz
Hatrliyom oyle birini o bumuydu:) libido deyince bana guldu kendisi.. niye dayanamadigi cikti ortaya.. yaw olabilir herkesin nefsi varda.. niye inkar ediyorsunSız bosanmaya karar verdıgınızde de cınsellık ıcın nasıl engel olucam kendıme dıyordunuz
o kadar diş acım var kızlar yemin ediyorum gülüyorum şu an.alemsiniz yaa :)Hatrliyom oyle birini o bumuydu:) libido deyince bana guldu kendisi.. niye dayanamadigi cikti ortaya.. yaw olabilir herkesin nefsi varda.. niye inkar ediyorsun
ben öyle bişi demedim ayrıca libido vs...Hatrliyom oyle birini o bumuydu:) libido deyince bana guldu kendisi.. niye dayanamadigi cikti ortaya.. yaw olabilir herkesin nefsi varda.. niye inkar ediyorsun
Hahaha bizim akil farkli calisiyo kiz:)) yani itiraf et rahatlarsin:))o kadar diş acım var kızlar yemin ediyorum gülüyorum şu an.alemsiniz yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?