kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Benim mesaj belki alakasız olacak ama babanız zenginmiş sanırım.siz de çalışıyorsunuz galiba.ama nerdeyse adama dönmeme sebebiniz avukata verdiğiniz para.bi de dişinize 580 vermişsiniz hala düşünüyorsunuz çok mu az mı.ilginç geldi.eşiniz maddi baskımı yapardı size ya da babanız.ben avukatlara para döktüm resmen ama gözümde yok.Allah sonumu hayır etsin sağlıklı huzurlu olayım para bi şekilde kazanılır.

bence de saygı olmalı.sevgiden ve diğer herşeyden önemli saygı

Reactions: csi
çocuğun oyuncağını elinden alıp kıran bir babaydı o çünkü.
Şu cümleyi tekrar tekrar okuyun.
Yetmezse yüzlerce kez okuyun olur mu?
Çocugunuzun o halini bir düşünün.
Değil eşim gözümün bebeği olsa affetmem o adamı.Hiçbir normal ruh hali de affetmez zaten.
Sen al minicik çocuğun elinden oyuncağını, boyuna posuna bakma bir güzel kır. Bir de sevilen adam ol... Hayat berbat bir şey.

avukata ödeme yaptım.geri dönsem ve tekrar tartışma olacak biliyorum.ve tekrar avukata verirsem bu bir maddi külfet olacak
diş için çok buldum gerçekten.bilmiyorum neden.
maddi baskı yok kesinlikle ama tutumluyumdur

affetmedim çıktım gittim.çocuğum için gittim ve düzelmeyeceğinin de büyük olasılıkla farkındayım

Bakın, duygularınız depreşti, kafanız karıştı, olayları unutuyorsunuz sanırım.

Kediden korkan, köpek görünce yolunu değiştiren kocanız babanızı arayıp öldürmekle tehdit etti diye çıkarttırmadınız mı siz o koruma kararını?

Aynı kocanıs değil miydi eşyaları yerlere fırlatan? Günde iki posta değil belki ama size el kaldıran?

Yapmayın, alışkanlıktır, bağımlılıktır, anlarım. Ama dönüp de "ailesini özlüyor ondan böyle agresif" demeyin.

"Senin için ailemden vazgeçtim" demek ailesini özlediğinden değil "ben senin için ailemden vazgeçtim sen de seve seve benim istediğim gibi yaşayacaksın" demektir.

Siz sormadan söyleyeyim: 22 senedir eşimle beraberim. 18 senemiz bitecek önümüzdeki ay evliliğimizde. İlk günden beri erkek tarafı beni istemedi, tek sebep İstanbul'lu olmam idi. 3 senedir de kv ile görüşmüyoruz. Net çizgi ile.

affetmedim çıktım gittim.çocuğum için gittim ve düzelmeyeceğinin de büyük olasılıkla farkındayım
Ne mutlu size ve oğlunuza o halde.
En güzelini yapmışsınız.
Zira bir çocuğun elinden oyuncağını alıp kırabilen adamsıdan her türlü kötülüğü beklerim. O adam kötü bir adam. Kötü bir eş, kötü bir baba. Bunları unutmazsanız atlatmanız kolay olur umarım.

Sabırla sayfaları okuyordum ki bu mesajınızla zıvanadan çıktım. Sosyal platformda oldukça nazik olmaya çalışarak cevap vereceğim.

Çalışıp ayakları üzerinde durmayı enayilik olarak gören, erkek evine bakmak zorunda ben evladımla vakit geçireceğim diye rahatlığı seçen, erkeği aklı sıra sağımlık inek görüp keyif çatan kadınlar işte bu tanıdığınız kadın gibi sömürülmeye, şiddete, aldatılmaya maruz kalırlar, daha doğrusu neredeyse bunu hakederler.
Celladına aşık kadınları anlamadım, anlamayacağım ve anlamakta istemiyorum.
Sülük gibi kocaaaam m, errrrkeğimmm, eriiimmmm, yiğidim diyen, kendisine saygısı olmayan kadına koca neden saygı duysun ki?
Büyük laf etmek istemem ama bana elini kaldıran erkek için ölüyor olsam da o an o iş biter.
Bir üye bunun için boşanılır mı demiş. Öyle güzel boşarım ki aklı başından gider adamın.
Kimse aşk falan demesin bana. O aşk dediğiniz ergenlerin işi.

Sorunuza cevap vereyim. Evet o kadın da diğer kocalarına sülük gibi yapışan kadınlar gibi hasta.

Grill degmez.
Sinirlerini bozmaya gerek var mı ?

Cocugun oyuncagini kirmis yada baska bosanma sebepleri koruma karari cikart sonrada ben asigim de seviyosan bosanma sevmiyorsan nefret ediyosan ayril yada bir evladin var onu dusun psikolojik destek al bu normal degil

sanki tek benmişim gibi konuşuyorsunuz.yapmayın allahaşkına.
Herkes diyelimki şiddet gördü bu normalleşicekmi peki .ben sizin için dedim yoksa sizi tanımıyoruz sonucta ve ben bir kadına el kalkmasina içim gidiyor hayat sizin elbet ama bu adamlara lütfen firsat vermeyin size yazik değilmi

Sız bosanmaya karar verdıgınızde de cınsellık ıcın nasıl engel olucam kendıme dıyordunuz

Beynim yandı degısık bı ruh haliniz var onca şeyı yapıp eden adamı hem özleyip hem sevıyorsunuz hem ayrılmak ıstıyorsunuz hem koruma kararı aldırıyorsunuz hem boşancam dıyosunuz hemde o ayrılmak ıstemıyor sevgim karşılıksız benı sevmıyor ıstemıyor dıyosunuz enteresan

Yok yok degılmıs baktım ben tum konulara,cok benzer ıcerıkte bırıydı oda. Kacmıstı sanırım o sehırden devlet yardımı ıle. Pardon konu sahıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…